Aave verwachting

Beste sites om AAVE te kopen

Aave (AAVE) koers

Rank: #62

$99,10 (+4,01%)

 

Aave Kopen / Aave Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Aave prijs en Aave koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $93,95 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $103,62. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 4,01%. Aave kopen kan bij Bitvavo en Finst Op deze pagina delen wij het laatste  AAVE nieuws en geven wij tips voor het Aave kopen. Ook vind je hier de laatste Aave koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Aave koers verwachting.

Aave (AAVE) koers

Rank: #62

$99,10 (+4,01%)

 

Aave Kopen / Aave Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Aave Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,20% +3,97% +5,75% +12,40% +19,11%
USD -0,20% +4,01% +6,29% +12,39% +22,33%
ETH +0,18% +2,64% -1,24% -17,04% -34,59%

Aave verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Aave kopen? Ga naar Bitvavo

Aave koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2020 $82,62 $95,96 $66,54 $0 $0 0 37%
2021 $325,81 $662,97 $81,96 $0 $0 0 144%
2022 $110,80 $284,70 $45,85 $0 $0 0 123%
2023 $74,31 $129,18 $49,21 $0 $0 0 73%
Aave prijs $99,10 Marktkapitaal dominantie 0,07%
Markt cap rang 62 All time high $661,69
Circulerend aanbod 14.741.221 All time low $26,02
Totaal aanbod 16.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 84,92%
Maximaal aanbod 16.000.000
Marktkapitaal $1.467.633.221
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is AAVE?

Aave werd in november 2017 opgericht door CEO Stani Kulechov, die het doel van het platform omschreef als ‘het bouwen van financiële producten die mensen nodig hebben, maar ook met plezier’. Aave is gelanceerd als ETHLend, maar is in september 2018 omgedoopt tot zijn huidige naam. Als ETHLend heeft het in november 2017 $ 600.000 aan Ether opgehaald. 

AAVE is een open-source Decentralised Finance platform waarmee gebruikers rente op deposito’s kunnen verdienen en kunnen tegen lenen. Er zijn geen KYC-controles, geografische beperkingen of andere beperkingen voor wie deel kan nemen op dit platform. Momenteel heeft AAVE meer dan $ 3 miljard aan deposito’s. Een belangrijk verschil tussen AAVE en zijn concurrenten is dat AAVE non-custodial is. Dat betekent dat jij alleen toegang hebt tot je AAVE munten en je altijd je stortingen onder controle hebt, wat betekent dat geen enkel persoon of bedrijf je toegang tot je deposito’s kan beperken.

Wat kun je met AAVE doen?

Aan de slag gaan met AAVE is vrij eenvoudig, maar kan een beetje beangstigend zijn als je nieuw bent met crypto-apps. AAVE biedt interessante mogelijkheden om geld te verdienen en te lenen. Met de functie voor tariefomschakeling kunnen gebruikers schakelen tussen vaste en variabele rentetarieven, zodat gebruikers de meest winstgevende rentetarieven kunnen kiezen.

Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om je rentedragende aanbetaling rechtstreeks te tokeniseren en te verhandelen of te verkopen, iets andere Decentralised Finance platforms niet bieden. Volgens het witboek worden deposito’s omgezet in een ‘overeenkomstig aantal afgeleide tokens’. Deze afgeleide tokens worden aTokens genoemd. Depositors kunnen ervoor kiezen om ofwel hun rentedragende aTokens in te wisselen voor hun oorspronkelijke activa plus rente, of ze kunnen aTokens direct verkopen of verhandelen op elke markt die hen ondersteunt.

Een andere interessante functie zijn de Flash Loans. Dit zijn micro-leningen die slechts de lengte van een enkel Ethereum-blok duren. Ze laten slimme contracten toe om leningen af te sluiten zonder onderpand te plaatsen, zolang de lening wordt terugbetaald binnen dat ene blokvenster. De krediet delegatie van AAVE stelt gebruikers in staat om geld te lenen zonder dat er onderpand wordt verstrekt en wat dat betreft is AAVE echt een pionier.

De voor- en nadelen van AAVE

Het voordeel van AAVE is dat mocht het Zwitserse bedrijf achter AAVE morgen verdwijnen, dan zou je geld nog steeds beschikbaar zijn. Geld lenen zonder onderpand met de flash loans en de mogelijkheid om je rentedragende aanbetaling rechtstreeks te verhandelen of te verkopen zijn zeker ook voordelen.

Non-custodial platforms hebben echter ook enkele nadelen. Als jouw geld om welke reden dan ook verloren gaat, kan AAVE je niet helpen het terug te krijgen. Als er een succesvolle hack is en er geld wordt gestolen, hebben non-custodial platforms doorgaans geen verzekering. 

Een ander punt is dat AAVE gebouwd is op Ethereum, een van de meest beproefde crypto-netwerken die er zijn. Maar het platform ondersteunt momenteel echter slechts een handvol ERC-20-tokens om rente te verdienen en tegen te lenen. Dat betekent bijvoorbeeld dat populaire niet-Ethereum-activa zoals Litecoin en XMR niet worden ondersteund. 

AAVE heeft veel functies te bieden aan zowel mensen die op zoek zijn naar leningen als inkomsten door rente. Het platform is ook open voor iedereen en er zijn geen beperkingen voor eraan zou kunnen deelnemen. Zoals bij alle Decentralised Finance platforms en apps is deelname aan AAVE echter niet zonder risico. Het belangrijkste potentiële risico’s bij het gebruik van AAVE zijn dat er geld verloren kan gaan als gevolg van een aanval van hackers of een technische storing als gevolg van slimme contracten.

Tot dusver schijnt dit allemaal niet te zijn gebeurd, maar je moet altijd goed de baten tegen de risico’s afwegen als je met cryptovaluta aan de slag gaat.

Aave koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Aave 2024? Wat is de Aave verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Aave koers

De koers Aave heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Aave (AAVE) inmiddels op positie 62 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Aave beschikt over een marktwaarde van ruim $1.467.633.221. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 62 is het nog relatief klein. De marketcap van Aave in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,07%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 16.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 14.741.221 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Finst,Crypto.com en Coinmerce. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele AAVE koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Aave kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Aave prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Aave nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Aave zodat je een beter idee hebt van de verwachting (AAVE) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Aave wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Aave prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Aave koers zien. Volg het Aave nieuws vandaag: het crypto nieuws Aave is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Aave

Veel gestelde vragen Aave

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Aave wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Aave’s op te slaan, welke Aave wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Aave hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Aave software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Aave wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Aave?

De hoogste prijs ooit gemeten van Aave bedraagt $661,69.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Aave?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Aave kopen?

Aave kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Finst, Crypto.com, Coinmerce, en enkele anderen.

Waar kan ik Aave verkopen?

Aave verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Finst,Crypto.com, Coinmerce, en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Aave kopen?

Wanneer je Aave moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Aave koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Aave koers laag staat en wanneer de Aave koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Aave koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Aave kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Aave koopt.

Wat is de huidige Aave verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Aave koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Aave koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Aave koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Aave koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Aave koers verwachting.