Beste sites om REP te kopen

Augur verwachting

Augur (REP) koers

Rank: #340

$24,08 (-1,04%)

 

Augur Kopen / Augur Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Augur prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $23,49 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $24,34. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 1,04%. Augur kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  REP nieuws en geven wij tips voor het Augur kopen. Ook vind je hier de laatste Augur koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Augur (REP) koers

Rank: #340

$24,08 (-1,04%)

 

Augur Kopen / Augur Verkopen?

Bitvavo

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Augur Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,08% -0,86% +1,00% +18,22% +81,30%
USD -0,01% -1,04% +1,18% +17,22% +77,62%
ETH -0,08% -1,63% -6,06% -17,32% -82,38%

Augur verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Augur kopen? Go to Bitvavo?

Augur koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2015 $1,86 $2,63 $1,46 $0 $1.200 0 56%
2016 $6,29 $18,36 $0,78 $15,7 mln $259.100 3,6 mln 220%
2017 $19,38 $108,47 $3,61 $212,3 mln $3,8 mln 11,0 mln 154%
2018 $32,09 $123,24 $5,86 $353,3 mln $6,9 mln 11,0 mln 129%
2019 $13,49 $31,66 $7,34 $148,4 mln $8,8 mln 11,0 mln 93%
2020 $14,75 $34,10 $5,51 $162,7 mln $12,6 mln 11,0 mln 134%
Augur prijs $24,08 Marktkapitaal dominantie 0,01%
Markt cap rang 340 All time high $341,85
Circulerend aanbod 6.882.846 All time low
Totaal aanbod 6.882.846 Prijs tegenover all time high daling van 92,95%
Maximaal aanbod 6.882.846    
Marktkapitaal $165.872.329    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Augur?

Augur is een op Ethereum gebaseerde gedecentraliseerde voorspellingsmarkt die gebruik maakt van de wijsheid van de massa om een zoekmachine voor de toekomst te creëren. Augur stelt gebruikers in staat om hun markten te creëren voor specifieke vragen die ze hebben en om te profiteren van de handelsaankopen, terwijl gebruikers positieve of negatieve aandelen kunnen kopen met betrekking tot de uitkomst van een toekomstige gebeurtenis.

Het platform gebruikt zoals alle voorspellende markten de ‘Wisdom of the Crowd’ om nauwkeurige voorspellingen te doen over gebeurtenissen in de echte wereld. Het onderliggende uitgangspunt is dat antwoorden met een voldoende grote steekproef over het algemeen net zo nauwkeurig of beter kan zijn dan de antwoorden die je zou krijgen van een individuele expert.

Hoewel het klinkt alsof voorspellingsmarkten gewoon een vorm van gokken is of kan worden weggezet als een gimmick, kan behoorlijk waardevol zijn als het correct wordt geïmplementeerd. Zowel Google als Ford Motor Company gebruiken intern voorspellende markten, voornamelijk om de effectiviteit van interne processen te meten.

In de Augur markt kunnen deelnemers aandelen kopen en verkopen op basis van de uitkomst van toekomstige evenementen, waarbij de prijsstelling wordt bepaald door de waarschijnlijkheid dat het evenement plaatsvindt via crowdsourcing.

Augur was een van de allereerste platforms die op het Ethereum-netwerk werd gebouwd. Het platform werd in oktober 2014 opgericht door een 13-koppig team onder leiding van Jack Peterson en Joey Krug. De eerste openbare alfaversie van Augur werd uitgebracht in juni 2015, en dat jaar selecteerde Coinbase Augur als een van de meest opwindende blockchain-projecten van 2015.

De voor- en nadelen van Augur

Augur REP is de crypto valuta voor je inzet bij de voorspellingen. Je kunt het gebruiken om te wedden op sportevenementen, politieke resultaten, economieën en zo ongeveer al het andere op de voorspellingsmarkten. Aangezien online gokken een industrie van is van zo’n 52 miljard dollar per jaar, heeft Augur een hoop potentie.

In tegenstelling tot conventionele gok platforms is Augur echt open en gedecentraliseerd. Iedereen die het platform gebruikt kan een markt creëren of een weddenschap plaatsen. Het risico op fraude wordt geminimaliseerd door het werk van een groot aantal scheidsrechters (nu zijn er ongeveer 200) en het vermogen om de resultaten van de prognose aan te vechten. En de vergoedingen op Augur zijn veel lager dan op reguliere sweepstake-sites. Ze worden tenslotte bepaald door market makers en het is voor hen gunstig om zoveel mogelijk aandelen te krijgen.

Anderzijds kun je Augur behoorlijk controversieel noemen. Er zijn mensen die vinden dat het de huidige gokmarkt verstoort en worden limieten opheft, en anderen zijn er zeker van dat het oplichterij is. Dat gebruikers inderdaad voorzichtig zijn met Augur bleek onlangs uit het feit dat fraudeurs onrechtmatig kunnen profiteren van het systeem. Deze fraudeurs creëren opzettelijk en masse ongeldige markten, waardoor het systeem voor de gek wordt gehouden en ten onrechte winst aan ze uitkeert, zonder dat de ontwikkelaars er iets aan kunnen doen.

Augur koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Augur 2021? Wat is de Augur verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Augur koers

De koers Augur heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Augur (REP) inmiddels op positie 340 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Augur beschikt over een marktwaarde van ruim $165.872.329. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 340 is het nog relatief klein. De marketcap van Augur in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,01%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 6.882.846

Er zijn op het moment van schrijven 6.882.846 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Litebit en FTX Exchange. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele REP koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Augur kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Augur prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Augur nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Augur . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (REP) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Augur wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Augur prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Augur koers zien. Volg het Augur nieuws vandaag, het crypto nieuws Augur is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Augur

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Augur wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Augur’s op te slaan, welke Augur wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Augur hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Augur software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Augur wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Augur?

De hoogste prijs ooit gemeten van Augur bedraagt $341,85.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Augur?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Augur kopen?

Augur kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance, Litebit, FTX Exchange,Bitcoinmeester en enkele anderen.

Waar kan ik Augur verkopen?

Augur verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Binance,Litebit, FTX Exchange, Bitcoinmeester en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.