Toon popup

Beste sites om Augur te kopen

Augur Verwachting

Benieuwd naar de actuele Augur prijs? Op deze pagina delen wij het laatste Augur nieuws en geven wij tips voor het Augur kopen. Ook vind je hier de laatste Augur koers verwachting van onze experts.

 

 

Augur logo

Augur

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Augur Kopen

Binance

 

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Naar Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Naar Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Litebit

 

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

 

Naar Litebit

Augur

Augur is misschien wel de meest veelbelovende blockchain op de markt die zich richt op voorspellingen. We bedoelen hiermee niet het turen in kristallen bollen en het leggen van kaarten, alhoewel je met Augur wel degelijk voorspellingen kunt doen over wat er gebeurt in de echte wereld. Augur is een op blockchain gebaseerde marktplaats voor voorspellingsweddenschappen, in feite een ongelimiteerd gok platform. Wat Augur precies doet, en wat de waarde is van het native token REP, lees je in dit artikel.

Wat is Augur?

Augur is een op Ethereum gebaseerde gedecentraliseerde voorspellingsmarkt die gebruik maakt van de wijsheid van de massa om een ​​zoekmachine voor de toekomst te creëren. Augur stelt gebruikers in staat om hun markten te creëren voor specifieke vragen die ze hebben en om te profiteren van de handelsaankopen, terwijl gebruikers positieve of negatieve aandelen kunnen kopen met betrekking tot de uitkomst van een toekomstige gebeurtenis.

Het platform gebruikt zoals alle voorspellende markten de ‘Wisdom of the Crowd’ om nauwkeurige voorspellingen te doen over gebeurtenissen in de echte wereld. Het onderliggende uitgangspunt is dat antwoorden met een voldoende grote steekproef over het algemeen net zo nauwkeurig of beter kan zijn dan de antwoorden die je zou krijgen van een individuele expert.

Hoewel het klinkt alsof voorspellingsmarkten gewoon een vorm van gokken is of kan worden weggezet als een gimmick, kan behoorlijk waardevol zijn als het correct wordt geïmplementeerd. Zowel Google als Ford Motor Company gebruiken intern voorspellende markten, voornamelijk om de effectiviteit van interne processen te meten.

In de Augur markt kunnen deelnemers aandelen kopen en verkopen op basis van de uitkomst van toekomstige evenementen, waarbij de prijsstelling wordt bepaald door de waarschijnlijkheid dat het evenement plaatsvindt via crowdsourcing.

Augur was een van de allereerste platforms die op het Ethereum-netwerk werd gebouwd. Het platform werd in oktober 2014 opgericht door een 13-koppig team onder leiding van Jack Peterson en Joey Krug. De eerste openbare alfaversie van Augur werd uitgebracht in juni 2015, en dat jaar selecteerde Coinbase Augur als een van de meest opwindende blockchain-projecten van 2015.

Hoe werkt Augur?

Voordat je kunt begrijpen wat Augur doet, moet je eerst weten wat een voorspellingsmarkt is. Voorspellingsmarkten zijn markten die zijn gecreëerd om de kans dat een gebeurtenis plaatsvindt te verhandelen. De marktprijzen geven aan wat de menigte denkt dat de kans dat een evenement plaatsvindt.  Augur streeft ernaar om op een gedecentraliseerde manier een dergelijke markt op te zetten.

Voorspellende markten kunnen worden gebruikt om investeringen af ​​te dekken op basis van bepaald ondernemingsgedrag, zoals winst rapporten, wijzigingen in dividenden of aandeleninkoopprogramma’s, management wijzigingen en acquisities

Een interessant gebruik van voorspellende markten is als een vorm van verzekering in ontwikkelingslanden, waar burgers geen andere effectieve manier hebben om zich in te dekken tegen risico’s. Met behulp van een voorspellende markt zou iemand die in een dergelijk land woont, in feite een verzekering kunnen afsluiten tegen onder meer burgeroorlog, droogte, overstromingen of devaluatie van valuta door een voorspellingscontract te kopen dat uitbetaalt als de ongelukkige gebeurtenis zich voordoet.

Augur’s native token, de REP of Reputation token is geen investering maar zorgt ervoor dat het Augur platform kan werken.  Het bezitten van REP geeft je het recht om een ​​‘Reporter’ te zijn. Je kunt dan REP gebruiken als inzet om de uitkomst te voorspellen van een gebeurtenis van een bepaalde ‘weddenschap’ op de voorspellingsmarkt. Tokenhouders worden aangemoedigd om tot overeenstemming te komen over de uitkomst van een bepaalde weddenschap, bijvoorbeeld dat het donderdag in Tokyo zal regenen.

Door nauwkeurig te rapporteren over de uitkomst van gebeurtenissen op de markt, kun je delen in de marktvergoedingen. Een systeem van slimme contracten verdeelt de winsten. Elk REP-token geeft je recht op 1 / 22.000.000 van de totale marktvergoedingen die Augur voor een gebeurtenis verzamelt. Hoe meer REP-tokens je bezit en hoe nauwkeuriger je rapporteert, hoe meer vergoedingen je zult innen.

De voor- en nadelen van Augur

Augur REP is de crypto valuta voor je inzet bij de voorspellingen. Je kunt het gebruiken om te wedden op sportevenementen, politieke resultaten, economieën en zo ongeveer al het andere op de voorspellingsmarkten. Aangezien online gokken een industrie van is van zo’n 52 miljard dollar per jaar, heeft Augur een hoop potentie.

In tegenstelling tot conventionele gok platforms is Augur echt open en gedecentraliseerd. Iedereen die het platform gebruikt kan een markt creëren of een weddenschap plaatsen. Het risico op fraude wordt geminimaliseerd door het werk van een groot aantal scheidsrechters (nu zijn er ongeveer 200) en het vermogen om de resultaten van de prognose aan te vechten. En de vergoedingen op Augur zijn veel lager dan op reguliere sweepstake-sites. Ze worden tenslotte bepaald door market makers en het is voor hen gunstig om zoveel mogelijk aandelen te krijgen.

Anderzijds kun je Augur behoorlijk controversieel noemen. Er zijn mensen die vinden dat het de huidige gokmarkt verstoort en worden limieten opheft, en anderen zijn er zeker van dat het oplichterij is. Dat gebruikers inderdaad voorzichtig zijn met Augur bleek onlangs uit het feit dat fraudeurs onrechtmatig kunnen profiteren van het systeem. Deze fraudeurs creëren opzettelijk en masse ongeldige markten, waardoor het systeem voor de gek wordt gehouden en ten onrechte winst aan ze uitkeert, zonder dat de ontwikkelaars er iets aan kunnen doen.

Augur ontwikkelingen en koersverwachting

Augur is inmiddels begonnen met testen en controleren van het platform, en ze werken aan een gebruikersinterface die in staat is om verdachte biedingen programmatisch te detecteren, waardoor gebruikers slechte markten kunnen vermijden. Maar dat wordt pas met de lancering van Augur 2.0 is geïmplementeerd.

Ondanks dat het platform leidend is als voorspellingsmarkt, is door de onzekerheid die is ontstaan omtrent de fraude kwesties het vertrouwen in Augur aangetast. De voorspellingen voor de REP zijn dan ook dat het dit jaar een dalende trend zal laten zien.

Augur kopen

Wil je Augur kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Augur te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Augur en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Augur kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Augur vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Augur .

Augur koers

De Augur koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is Augur terug te vinden in de top 150 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt Augur over een marktwaarde van ruim 300 miljoen Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 11,000,000 Augur coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers Augur in de gaten te houden.

De afgelopen periode is Augur vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de Augur prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele Augur koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een Augur prijsgrafiek waarop de historie van de koers Augur te zien is.

De marketcap van Augur in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal REP dat zal worden vrijgegeven is onbekend.

Laatste Augur nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Augur. Zodat je een beter idee hebt van de REP verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Augur prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Augur koers zien.

Volg het Augur nieuws vandaag, het crypto nieuws Augur is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

The Sportsbook UI would be the perfect way to bring new users on the platform, especially with a proper crypto-fiat on-ramp!

Sports betting is the future of Augur!

#Ethereum #DeFi #Augur https://twitter.com/AugurProject/status/1384607567372947458

Augur@AugurProject

The Augur Roadmap #Ethereum #DeFi

https://augur.net/blog/roadmap

Excited to get this announced.

Since v2 was launch we've been working on how to move forward with Augur so that it fits into the whole ecosystem.

This plan moves toward fast resolution, on layer2 (go @0xPolygon!), with vastly simplified trading. https://twitter.com/AugurProject/status/1384607567372947458

Augur@AugurProject

The Augur Roadmap #Ethereum #DeFi

https://augur.net/blog/roadmap

Woo -- @gitcoin coming through and we've got an Open PR for getting @AugurProject Turbo (L2) contracts deployed on @optimismPBC (with some caveats).

This much closer to being able to test on all EVM compatible of the #Layer2 😀

https://github.com/AugurProject/turbo/pull/235

Load More...

Augur koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Augur 2021? De Augur verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Augur in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

 

Augur kopen met iDeal & Augur koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Augur

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de Augur koers verwachting in 2021?

De verwachting van Augur ligt erg hoog, vanwege de verschillende ontwikkelingen waar Augur mee bezig is. Op dit moment is het team bezig met verschillende ontwikkelingen om het platform en de producten verder te ontwikkelen. De huidige koers van Augur vind je in de grafiek hierboven, hier kan je de Augur prijs actueel volgen.

Waar kan ik Augur kopen?

De cryptocurrency kan je kopen bij diverse crypto exchanges, bovenaan deze pagina vind je de beste opties om Augur te kopen via iDeal of andere veilige betaalmethodes. Bekijk en vergelijk bovenaan de verschillende exchange opties om te zien waar je voorkeur naar uitgaat.

Wat is het laatste Augur nieuws?

Op deze pagina vind je het laatste Augur nieuws van vandaag. Via de Twitterfeed wordt dagelijks het laatste Augur nieuws opgehaald. Sla deze pagina op bij je favorieten om dagelijks op de hoogte te zijn van het laatste Augur nieuws!

Waar kan ik Augur verkopen?

Verkopen van Augur kan erg eenvoudig, de verschillende exchanges bovenaan deze pagina zijn de beste opties om snel je Augur in te ruilen voor euro’s of andere valuta. Je kan hier eenvoudig een account aanmaken, je crypto verkopen en het laten overstorten naar je bank.