Toon popup

Beste sites om Basic Attention Token te kopen

Basic Attention Token Verwachting

Benieuwd naar de actuele Basic Attention Token prijs? Op deze pagina delen wij het laatste Basic Attention Token nieuws en geven wij tips voor het Basic Attention Token kopen. Ook vind je hier de laatste Basic Attention Token koers verwachting van onze experts.

Basic Attention Token

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Basic Attention Token Kopen

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Coinmotion logo

FTX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk FTX

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Het Basic Attention Token, dat bekend staat als BAT, is een favoriet bij velen in de crypto handelswereld. BAT is een crypto valuta die je zeker niet snel zult vergeten, en niet alleen vanwege de grappige naam. Het doel van BAT is om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop digitale advertenties werken door een nieuw systeem te introduceren dat volgens de ontwikkelaars eerlijker is. In dit artikel bekijken we wat BAT zo bijzonder maakt en of het een goede keuze is voor crypto handelaren.

Wat is het Basic Attention Token?

Net als veel andere goede crypto projecten is het doel van BAT niet alleen gericht op het vervangen van traditionele valuta, maar ze proberen tegelijkertijd ook een ander belangrijk probleem op te lossen. BAT richt zich namelijk op de advertentie niche, iets dat nog niet veel is onderzocht in crypto en wat BAT een concurrentievoordeel en mogelijk zelfs een monopolie geeft. BAT wil namelijk de aandacht van gebruikers voor digitale advertenties effectiever meten en er inkomsten mee te genereren ten behoeve van zowel het publiek als de makers van de advertentie. Volgens cijfers nemen Google en Facebook tot 73% van alle inkomsten uit advertenties voor hun rekening, en dat vinden ze bij BAT oneerlijk. Bovendien wordt volgens BAT digitale reclame overspoeld door tussenpersonen, trackers en fraude, waardoor digitale reclame een ondoelmatige en inefficiënte bedrijfstak wordt. Deze inefficiëntie heeft een directe impact op gebruikers, aangezien BAT ook stelt dat advertenties te veel van onze middelen opslokken, wat niet eerlijk is voor het publiek. Ze stellen dat maar liefst 21% van de batterijduur van onze telefoon wordt verbruikt door advertenties en dat maar liefst 50% van de mobiele data uit advertenties bestaat. Door een transparanter beloningsmechanisme te creëren kunnen adverteerders wat zien effectief is en kunnen ze ook hun publiek beter targeten. Anderzijds kan BAT ook fraude en malware tegengaan en de privacy van het publiek beschermen.

BAT wordt geleid door Brendan Eich, die JavaScript heeft ontwikkeld en de mede-ontwikkelaar van Mozilla Firefox.

Hoe werkt het Basic Attention Token?

Het BAT-systeem bestaat uit drie hoofdcomponenten: de gebruiker die content bekijkt, de adverteerder die producten wil adverteren en de uitgever die content maakt. Het BAT-token kan worden uitgewisseld tussen gebruikers, uitgevers en adverteerders in het door BAT voorgestelde ecosysteem. Gebruikers kunnen tokens doneren aan hun websites waar content op staat die ze waarderen, die zijn gemaakt door de uitgevers. BAT-tokens kunnen ook worden gebruikt voor premium diensten en inhoud op het BAT-platform.

In feite wil BAT het internet decentraliseren. In een gedecentraliseerd internet ligt de controle bij de makers van de content, en niet bij grootmachten zoals Facebook en Google. BAT neemt privacy ook zeer serieus en beschermt de gegevens van gebruikers tegen openbaarmaking aan uitgevers of adverteerders.

De aandacht van gebruikers wordt gemeten terwijl gebruikers advertenties op actieve tabbladen bekijken en berekend op basis van duur en pixels in verhouding tot relevante inhoud. Het team achter BAT ontwikkelt nog steeds meer methoden om de aandacht van gebruikers voor advertenties te meten.

De voor- en nadelen van BAT

BAT is een ERC-20-token. Dat betekent dat het geen eigen blockchain heeft en in plaats daarvan is gebouwd op de Ethereum-blockchain, wat een aantal voor- en nadelen met zich mee brengt. 

Het duidelijkste voordeel is dat BAT gebruik maakt van de Ethereum blockchain waardoor ze zich niet bezig te hoeven te houden met het maken en onderhouden van een geheel nieuwe blockchain zodat ze zich kunnen concentreren op het ontwikkelen van BAT. Ook kan BAT makkelijk wordt worden geaccepteerd door veel cryptocurrency wallets, waardoor het gebruik en de populariteit kan toenemen.

Maar het gebruik van Ethereum kan problematisch zijn als het team achter BAT de cryptovaluta op een andere manier wil gaan ontwikkelen. Het meest voor de hand liggende probleem is dat Ethereum nog steeds een proof of work algoritme gebruikt wat door velen als inefficiënt wordt beschouwd, zeker in vergelijking met proof of stake. 

Een ander nadeel is dat BAT sterk verbonden is met de Brave-browser, die beweert sneller en veiliger te zijn en meer privacy te bieden dan andere browsers. Tot nu toe is Brave de enige browser waarmee BAT werkt en daarom kan het succes of falen van BAT afhangen van hoe succesvol de Brave-browser is. Als Brave populairder wordt, zal het waarschijnlijk een positief effect hebben op BAT, maar als het niet aanslaat, kan het effect desastreus zijn. Maar de mogelijkheid bestaat dat BAT wordt overgenomen door een andere grotere en meer bekende browser, zoals Google Chrome, Safari of Mozilla Firefox.

BAT ontwikkelingen en koersverwachting

BAT beweert geen digitale valuta, beveiliging of handelswaar te zijn. Maar dit weerhoudt mensen er natuurlijk niet van om het op die manier te gebruiken. Er is een totale voorraad van 1.500.000.000 BAT-tokens, maar op het moment van schrijven zijn er al 1.457.527.137 in omloop. Het is mogelijk dat BAT het aanbod verhoogt, maar het maken van nieuwe tokens kan een negatief effect kan hebben op de prijs.

Op het moment van schrijven is BAT de 32e grootste crypto valuta genoteerd op CoinMarketCap. BAT is relatief stabiel in vergelijking met andere crypto valuta. Het gebrek aan volatiliteit maakt dat het een goede langetermijninvestering is, maar het zich minder goed leent als korte termijn activa voor dagelijkse handel.

Een ander belangrijk punt om op te merken is dat BAT sinds ongeveer maart 2019 enorm is toegenomen in handelsvolume. Dit betekent dat meer mensen het verhandelen waardoor het gemakkelijker zal zijn om erin te handelen. Bovendien kan het ook betekenen dat BAT in populariteit toeneemt.

BAT is gebonden aan de prijs van Ether. Dus als de prijs van Ether stijgt of daalt, zal BAT dat ook doen. Handelaren die geïnteresseerd zijn in BAT doen er daarom goed aan ook naar Ethereum te kijken.

Basic Attention token kopen

Wil je Basic Attention Token kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Basic Attention Token te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Basic Attention Token en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Basic Attention Token kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Basic Attention Token vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Basic Attention Token.

Basic Attention Token koers

De Basic Attention Token koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is Basic Attention Token terug te vinden in de top 100 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt Basic Attention Token over een marktwaarde van ruim 800 miljoen Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 1,487,032,313 Basic Attention Token coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers Basic Attention Token in de gaten te houden.

De afgelopen periode is Basic Attention Token vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de Basic Attention Token prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele Basic Attention Token koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een Basic Attention Token prijsgrafiek waarop de historie van de koers Basic Attention Token te zien is.

De marketcap van Basic Attention Token in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal BAT dat zal worden vrijgegeven is onbekend.

Laatste Basic Attention Token nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Basic Attention Token. Zodat je een beter idee hebt van de BAT verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Basic Attention Token prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Basic Attention Token koers zien.

Volg het Basic Attention Token nieuws vandaag, het crypto nieuws Basic Attention Token is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

[custom-twitter-feeds screenname=”AttentionToken”]

Basic Attention Token koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Basic Attention Token 2021? De Basic Attention Token verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Basic Attention Token in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Basic Attention Token kopen met iDeal & Basic Attention Token koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Basic Attention Token

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Basic Attention Token Kopen?
Basic Attention Token kopen met iDeal
Basic Attention Token verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?