Beste sites om BNB te kopen

Binance Coin verwachting

Binance Coin (BNB) koers

Rank: #4

$384,72 (+3,79%)

 

Binance Coin Kopen / Binance Coin Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Binance Coin prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $361,12 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $395,74. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 3,79%. Binance Coin kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  BNB nieuws en geven wij tips voor het Binance Coin kopen. Ook vind je hier de laatste Binance Coin koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Binance Coin (BNB) koers

Rank: #4

$384,72 (+3,79%)

 

Binance Coin Kopen / Binance Coin Verkopen?

Bitvavo

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Huobi logo

Huobi

Internationale cryptocurrency broker

Naar Huobi

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers Binance Coin Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,01% +4,38% -11,48% -27,08% +918,47%
USD -0,01% +3,79% -12,87% -28,25% +836,93%
ETH +0,11% +5,76% +9,24% +13,87% +388,23%

Binance Coin verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Binance Coin kopen? Ga naar Bitvavo
Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
Binance Coin prijs $384,72 Marktkapitaal dominantie 3,67%
Markt cap rang 4 All time high $686,31
Circulerend aanbod 168.137.036 All time low $0,04
Totaal aanbod 168.137.036 Prijs tegenover all time high daling van 43,92%
Maximaal aanbod 168.137.036    
Marktkapitaal $64.591.009.684    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Binance Coin?

Binance Coin, ook wel bekend als BNB, is een ERC-20 token. Dit houdt in dat deze gebouwd is op de Ethereum blockchain. De token is in 2017 tijdens een ICO verkocht, op hetzelfde moment dat de Binance exchange werd gelanceerd. Binnen zes maanden is deze uitgegroeid tot een van de grootste crypto-exchanges die er te vinden zijn. De exchange staat zelfs vaak op nummer 1 bij de market cap op basis van de handelskosten en het eventuele gebruiksgemak. Door hier een eigen munt aan te koppelen, worden er steeds meer functionaliteiten toegevoegd en kunnen gebruikers goed gaan handelen.

Binance Coin kent als voornaamste functionaliteit dat je hem kunt gebruiken om de kosten die je maakt bij Binance te betalen. Denk daarbij aan de transactiekosten en alle andere zaken die via de exchange te doen zijn. Echter kun je er ook mee betalen bij het ruilen van cryptocurrency. Wanneer je betaalt met deze munten krijg je tevens een vergoeding van het platform. Hiermee wordt het gebruik gestimuleerd en ervoor gezorgd dat er veel meer mogelijkheden komen dan alleen de bekende cryptomunten. De kortingen kunnen tot wel 50 procent verlaagd worden in het eerste jaar van jouw lidmaatschap.

Ieder ander jaar dat je lid bent van Binance neemt de korting af. Dit houdt ook in dat er na vijf jaar geen kortingen meer worden gegeven wanneer je met Binance Coin betaalt. Hier moet je dus wel rekening mee houden. De waarde van de munten zal hiermee ook naar beneden gaan. De cryptocurrency wordt namelijk steeds minder populair. In de loop van de tijd zullen de munten daarom ook weer van de markt verdwijnen. Op dit moment zijn er echter 200 miljoen tokens in omloop, wat wordt teruggebracht naar 100 miljoen tokens. Hiermee moet er een stabiele prijs gerealiseerd worden.

Voor- en nadelen van Binance Coin

Binance Coin kent als groot voordeel dat je er meerdere betalingen mee uit kunt voeren. Je kunt de transactiekosten bijvoorbeeld op je nemen, waardoor jouw andere cryptocurrency niet uit de wallet verdwijnen. Daarbij krijg je flinke kortingen als je met de cryptomunten gaat betalen. Na enkele jaren heb je echter geen kortingen meer, waardoor het ook minder interessant zal worden om erin te investeren. Wel zijn er op dit moment nog voldoende tokens in omloop om ervan te kunnen profiteren.

Binance Coin kan hiermee ook de waardeverminderingen gaan bestrijden. Er moet een stabiele prijs ontstaan bij de cryptowereld en dat kan eventueel gerealiseerd worden door de tokens tot een minimum terug te brengen. Wel blijf je altijd met de lage transactiekosten en de hoge transactiesnelheid te maken hebben. Wanneer je een transactie plaatst, heb je binnen enkele seconden het geld al op de rekening staan. Daarbij kun je met de munten zelfs gaan investeren in ICO’s die deelnemen aan het Launchpad-programma van de broker. De nieuwe tokens worden dan direct op Binance weergegeven.

Een groot nadeel van Binance Coin is dat deze nog niet populair is. Ondanks dat er veel mogelijkheden zijn, zijn er niet veel mensen die deze in hun bezit hebben. In tegenstelling tot andere cryptocurrencies kun je er bijvoorbeeld geen andere betalingen meer mee verrichten. Hiervoor is de cryptomunt ook helemaal niet ontwikkeld en dit zal in de toekomst ook niet meer voorkomen. Uiteindelijk moet het alleen voor een stabiele prijs zorgen en is het geen betaalsysteem zoals bijvoorbeeld de Bitcoin.

Binance Coin koers verwachting 2022 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Binance Coin 2022? Wat is de Binance Coin verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Binance Coin koers

De koers Binance Coin heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Binance Coin (BNB) inmiddels op positie 4 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Binance Coin beschikt over een marktwaarde van ruim $64.591.009.684. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 4 is het nog relatief klein. De marketcap van Binance Coin in vergelijking met Bitcoin is rond de 3,67%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 168.137.036

Er zijn op het moment van schrijven 168.137.036 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Bitcoinmeester en FTX Exchange. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele BNB koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Binance Coin kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Binance Coin prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Binance Coin nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Binance Coin . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (BNB) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Binance Coin wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Binance Coin prijsverwachting van 2022, 2023 en verder. Hieronder kan je de actuele Binance Coin koers zien. Volg het Binance Coin nieuws vandaag, het crypto nieuws Binance Coin is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Binance Coin

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Binance Coin wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Binance Coin’s op te slaan, welke Binance Coin wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Binance Coin hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Binance Coin software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Binance Coin wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Binance Coin?

De hoogste prijs ooit gemeten van Binance Coin bedraagt $686,31.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Binance Coin?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Binance Coin kopen?

Binance Coin kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance, Bitcoinmeester, FTX Exchange,Kucoin en enkele anderen.

Waar kan ik Binance Coin verkopen?

Binance Coin verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Binance,Bitcoinmeester, FTX Exchange, Kucoin en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.