BNB verwachting

Beste sites om BNB te kopen

BNB (BNB) koers

Rank: #4

$381,61 (+2,13%)

 

BNB Kopen / BNB Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele BNB prijs en BNB koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $372,16 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $382,92. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 2,13%. BNB kopen kan bij Bitvavo en Crypto.com Op deze pagina delen wij het laatste  BNB nieuws en geven wij tips voor het BNB kopen. Ook vind je hier de laatste BNB koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de BNB koers verwachting.

BNB (BNB) koers

Rank: #4

$381,61 (+2,13%)

 

BNB Kopen / BNB Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers BNB Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,14% +2,13% +7,34% +30,86% +22,81%
USD -0,14% +2,13% +7,89% +30,68% +26,16%
ETH -0,23% -0,09% +0,86% -2,97% -32,11%

BNB verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je BNB kopen? Ga naar Bitvavo
Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
BNB prijs $381,61 Marktkapitaal dominantie 2,86%
Markt cap rang 4 All time high $686,31
Circulerend aanbod 153.856.150 All time low $0,04
Totaal aanbod 153.856.150 Prijs tegenover all time high daling van 44,32%
Maximaal aanbod 200.000.000
Marktkapitaal $58.738.523.046
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Binance Coin?

Binance Coin, ook wel bekend als BNB, is een ERC-20 token. Dit houdt in dat deze gebouwd is op de Ethereum blockchain. De token is in 2017 tijdens een ICO verkocht, op hetzelfde moment dat de Binance exchange werd gelanceerd. Binnen zes maanden is deze uitgegroeid tot een van de grootste crypto-exchanges die er te vinden zijn. De exchange staat zelfs vaak op nummer 1 bij de market cap op basis van de handelskosten en het eventuele gebruiksgemak. Door hier een eigen munt aan te koppelen, worden er steeds meer functionaliteiten toegevoegd en kunnen gebruikers goed gaan handelen.

Binance Coin kent als voornaamste functionaliteit dat je hem kunt gebruiken om de kosten die je maakt bij Binance te betalen. Denk daarbij aan de transactiekosten en alle andere zaken die via de exchange te doen zijn. Echter kun je er ook mee betalen bij het ruilen van cryptocurrency. Wanneer je betaalt met deze munten krijg je tevens een vergoeding van het platform. Hiermee wordt het gebruik gestimuleerd en ervoor gezorgd dat er veel meer mogelijkheden komen dan alleen de bekende cryptomunten. De kortingen kunnen tot wel 50 procent verlaagd worden in het eerste jaar van jouw lidmaatschap.

Ieder ander jaar dat je lid bent van Binance neemt de korting af. Dit houdt ook in dat er na vijf jaar geen kortingen meer worden gegeven wanneer je met Binance Coin betaalt. Hier moet je dus wel rekening mee houden. De waarde van de munten zal hiermee ook naar beneden gaan. De cryptocurrency wordt namelijk steeds minder populair. In de loop van de tijd zullen de munten daarom ook weer van de markt verdwijnen. Op dit moment zijn er echter 200 miljoen tokens in omloop, wat wordt teruggebracht naar 100 miljoen tokens. Hiermee moet er een stabiele prijs gerealiseerd worden.

Voor- en nadelen van Binance Coin

Binance Coin kent als groot voordeel dat je er meerdere betalingen mee uit kunt voeren. Je kunt de transactiekosten bijvoorbeeld op je nemen, waardoor jouw andere cryptocurrency niet uit de wallet verdwijnen. Daarbij krijg je flinke kortingen als je met de cryptomunten gaat betalen. Na enkele jaren heb je echter geen kortingen meer, waardoor het ook minder interessant zal worden om erin te investeren. Wel zijn er op dit moment nog voldoende tokens in omloop om ervan te kunnen profiteren.

Binance Coin kan hiermee ook de waardeverminderingen gaan bestrijden. Er moet een stabiele prijs ontstaan bij de cryptowereld en dat kan eventueel gerealiseerd worden door de tokens tot een minimum terug te brengen. Wel blijf je altijd met de lage transactiekosten en de hoge transactiesnelheid te maken hebben. Wanneer je een transactie plaatst, heb je binnen enkele seconden het geld al op de rekening staan. Daarbij kun je met de munten zelfs gaan investeren in ICO’s die deelnemen aan het Launchpad-programma van de broker. De nieuwe tokens worden dan direct op Binance weergegeven.

Een groot nadeel van Binance Coin is dat deze nog niet populair is. Ondanks dat er veel mogelijkheden zijn, zijn er niet veel mensen die deze in hun bezit hebben. In tegenstelling tot andere cryptocurrencies kun je er bijvoorbeeld geen andere betalingen meer mee verrichten. Hiervoor is de cryptomunt ook helemaal niet ontwikkeld en dit zal in de toekomst ook niet meer voorkomen. Uiteindelijk moet het alleen voor een stabiele prijs zorgen en is het geen betaalsysteem zoals bijvoorbeeld de Bitcoin.

BNB koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met BNB 2024? Wat is de BNB verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

BNB koers

De koers BNB heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat BNB (BNB) inmiddels op positie 4 in de gehele lijst van cryptocurrencies. BNB beschikt over een marktwaarde van ruim $58.738.523.046. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 4 is het nog relatief klein. De marketcap van BNB in vergelijking met Bitcoin is rond de 2,86%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 200.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 153.856.150 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Crypto.com, en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele BNB koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers BNB kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de BNB prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste BNB nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom BNB zodat je een beter idee hebt van de verwachting (BNB) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf BNB wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de BNB prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele BNB koers zien. Volg het BNB nieuws vandaag: het crypto nieuws BNB is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

BNB

Veel gestelde vragen BNB

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke BNB wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw BNB’s op te slaan, welke BNB wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een BNB hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een BNB software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere BNB wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van BNB?

De hoogste prijs ooit gemeten van BNB bedraagt $686,31.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn BNB?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik BNB kopen?

BNB kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Crypto.com, , , en enkele anderen.

Waar kan ik BNB verkopen?

BNB verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Crypto.com,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik BNB kopen?

Wanneer je BNB moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de BNB koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de BNB koers laag staat en wanneer de BNB koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de BNB koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met BNB kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je BNB koopt.

Wat is de huidige BNB verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een BNB koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de BNB koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de BNB koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de BNB koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke BNB koers verwachting.

Logo チェーンリンク

チェーンリンク

Meer informatie
Logo Dogecoin

Dogecoin

Meer informatie
Logo Uniswap

Uniswap

Meer informatie
Logo لايتكوين

لايتكوين

Meer informatie
Logo Zilliqa

Zilliqa

Meer informatie
Logo Ethereum

Ethereum

Meer informatie