Beste sites om BCH te kopen

Bitcoin Cash verwachting

Bitcoin Cash (BCH) koers

Rank: #19

$493,40 (-3,52%)

 

Bitcoin Cash Kopen / Bitcoin Cash Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Bitcoin Cash prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $487,08 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $513,25. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 3,52%. Bitcoin Cash kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  BCH nieuws en geven wij tips voor het Bitcoin Cash kopen. Ook vind je hier de laatste Bitcoin Cash koers verwachting van onze experts.

Bitcoin Cash (BCH) koers

Rank: #19

$493,40 (-3,52%)

 

Bitcoin Cash Kopen / Bitcoin Cash Verkopen?

Bitvavo

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Bitcoin Cash Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,64% -3,34% -8,87% -22,93% +115,02%
USD -0,55% -3,52% -9,06% -23,54% +116,25%
ETH -0,08% +2,58% -8,19% -15,91% -73,85%

Bitcoin Cash verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Bitcoin Cash kopen? Ga naar Bitvavo

Bitcoin Cash koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2017 $887,76 $4.355,62 $200,98 $14,3 mld $1000,0 mln 15,6 mln 155%
2018 $868,83 $3.071,16 $85,02 $14,9 mld $578,4 mln 17,3 mln 140%
2019 $261,70 $515,63 $110,06 $4,7 mld $1,1 mld 17,8 mln 100%
2020 $270,36 $495,19 $133,19 $5,0 mld $2,3 mld 18,4 mln 126%
Bitcoin Cash prijs $493,40 Marktkapitaal dominantie 0,48%
Markt cap rang 19 All time high $3.785,82
Circulerend aanbod 18.857.612 All time low $76,93
Totaal aanbod 21.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 86,91%
Maximaal aanbod 21.000.000    
Marktkapitaal $9.347.130.316    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash is net als de Bitcoin gebaseerd op een betalingssysteem met een gedecentraliseerd netwerk. Het wordt gedragen door een blockchain-technologie, waardoor je als gebruiker niet afhankelijk bent van financiële instellingen. Er is dus geen sprake van een derde partij die de controle houdt over wat er op het netwerk gebeurt. De cryptocurrency is ontstaan door een discussie die al jarenlang aan de gang was over de beste manier om de Bitcoin schaalbaar te maken op een platform dat toegankelijk zou zijn voor meer gebruikers. Uiteindelijk besloot een groep verder te gaan onder de naam Bitcoin Cash en werd de munt in augustus 2017 geïntroduceerd op de markt.

Bitcoin Cash lijkt qua functie en de technologie die erachter zit dus op de Bitcoin. Ook zijn er veel andere gelijkenissen terug te vinden. Denk daarbij aan het gebruiksgemak en de anonimiteit die aan gebruikers geboden wordt. Bitcoin Cash is echter in het leven geroepen om de snelheid van transacties veel beter te hebben en ook de transactiekosten zo laag mogelijk te houden. Tot nu toe zijn de ontwikkelaars hierin geslaagd. Toch lijkt de cryptomunt het nog niet te kunnen winnen van de Bitcoin zelf. Dit heeft te maken met praktische betaalmogelijkheden die buiten de cryptowereld plaatsvinden.

De technologie achter Bitcoin Cash is vrijwel hetzelfde als die van de Bitcoin. Echter is de nieuwe variant geschikt voor meer gebruikers, zonder dat hier snelheid tekort gaat komen. Hiervoor zijn er meerdere aanpassingen gedaan. Zo is de blokgrootte vergroot en ook de frequentie waarmee een blok van zijn moeilijkheidsgraad kan worden herzien. De blokgrootte is hierbij 8 MB in plaats van 1 MB. Hierdoor kunnen er meer transacties per blok plaatsvinden en ga je dit direct merken aan jouw transacties. Dankzij de vergrote moeilijkheidsgraad kan er meer flexibiliteit geboden worden en is er een betere balans tussen snelheid en veiligheid te vinden.

Voor- en nadelen Bitcoin Cash

Als je gaat kijken naar Bitcoin Cash merk je direct dat de snelheid opgeschaald is. Met miljoenen transacties per seconde wint deze cryptocurrency het met gemak van de Bitcoin zelf. Hierdoor staat het geld ook veel sneller op de rekening van de ontvanger. Ondanks dat de snelheid omhoog is gegaan zijn de transactiekosten laag gehouden. Dit was namelijk ook een punt waar veel discussie over ontstaan was. Doordat de transactiekosten laag zijn, is het veel aantrekkelijker geworden voor investeerders om te handelen in de cryptomunten.

Bitcoin Cash kent daarbij ook voldoende mogelijkheden voor investeerders met een lager budget. Je kunt namelijk ook meerdere kleine transacties maken.In combinatie met de lage transactiekosten is het daarom voor iedereen aantrekkelijk. Wel heb je te maken met een platform dat nog altijd in ontwikkeling is. Doordat het werkt op de technologie op de Bitcoin is er nog geen volledige onafhankelijkheid. Hier zal de cryptocurrency eerst nog stappen in moeten ondernemen voordat het een van de meest populaire cryptomunten kan gaan worden.

Bitcoin Cash koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Bitcoin Cash 2021? Wat is de Bitcoin Cash verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Bitcoin Cash koers

De koers Bitcoin Cash heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Bitcoin Cash (BCH) inmiddels op positie 19 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Bitcoin Cash beschikt over een marktwaarde van ruim $9.347.130.316. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 19 is het nog relatief klein. De marketcap van Bitcoin Cash in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,48%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 21.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 18.857.612 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Litebit en FTX Exchange. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele BCH koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Bitcoin Cash kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Bitcoin Cash prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Bitcoin Cash nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Bitcoin Cash . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (BCH) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Bitcoin Cash wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Bitcoin Cash prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Bitcoin Cash koers zien. Volg het Bitcoin Cash nieuws vandaag, het crypto nieuws Bitcoin Cash is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Bitcoin Cash

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Bitcoin Cash wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Bitcoin Cash’s op te slaan, welke Bitcoin Cash wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Bitcoin Cash hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Bitcoin Cash software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Bitcoin Cash wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Bitcoin Cash?

De hoogste prijs ooit gemeten van Bitcoin Cash bedraagt $3.785,82.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Bitcoin Cash?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Bitcoin Cash kopen?

Bitcoin Cash kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance,Litebit ,FTX Exchange ,Bitpanda en enkele anderen.

Waar kan ik Bitcoin Cash verkopen?

Bitcoin Cash verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance,Litebit ,FTX Exchange ,Bitpanda en enkele anderen. Je kan het omruilen voor euro, usd maar ook stablecoins zoals usdt.