Toon popup

ERVARINGEN & UITLEG VOOR

Bitcoin Compass

Bitcoin Compass biedt een handelssoftware welke het traden gemakkelijk maakt voor jou, met kans op hogere rendementen. De trading bot zorgt dat je meer kan verdienen.

bitcoin compass

Bitcoin Compass

Ontdek meer over de crypto trading bot van Bitcoin Compass

 

Bekijk Bitcoin Compass

Bitcoin is al een tijdje op de markt en heeft al veel beleggers blij gemaakt. Als je op zoek bent naar een passief inkomen, dan kan je nog steeds terecht bij de cryptomarkt. Het is namelijk een markt waar mensen soms wel 1000 euro per dag maken of zelfs meer. In dit artikel gaan we het hebben over Bitcoin Compass, dit handelsplatform is een van de populairste op de markt. Je zal er in dit artikel achter komen waarom dat is en of Bitcoin Compass wel zo betrouwbaar is.

Wat is Bitcoin Compass precies?

Bitcoin Compass is een handelsrobot die gemaakt is om het beleggers makkelijker te maken. Handelaren kunnen via een bot het maximale uit hun winst halen, dit komt omdat de bot inkoopt wanneer de prijzen laag zijn en verkoopt wanneer het hoog is. Dat klinkt misschien makkelijk, maar we hebben hier te maken met een supercomputer die zeer snel en nauwkeurig kan handelen. Daarbij maakt hij gebruik van verschillende handelsstrategieën. Als de handelaar zijn account heeft ingesteld, kan de robot aan de slag gaan. Je hoeft enkel 20 minuten per dag de bot in de gaten te houden, veel minder dan de beleggers die zelf volledige werkdagen zitten te zoeken naar kansen. 

Hoe werkt de Bitcoin Compass bot?

De bot maakt gebruikt van algoritmes in combinatie met handelsstrategieën van de beste handelaren die op de markt actief zijn. Het zal je dan ook niet verbazen dat de oprichters van Bitcoin Compass zelf Wall Street handelaren zijn geweest, die hebben zeer veel ervaring waar de bot nu gebruik van maakt. De bot maakt gebruik van big data en analyseert deze om een beter inzicht te krijgen. De bot zal dan een kans herkennen en daar zeer snel op handelen.

De handelsrobot is ook veel sneller in het handelen dan een mens, binnen enkele seconde heeft de bot al onderzoek gedaan en een beslissing gemaakt. Bitcoin Compass claimt dat de nauwkeurigheid van de bot 99,9% is. Veel handelaren hebben ook grote rendementen binnengehaald met Bitcoin Compass.

Wat zijn de voordelen van Bitcoin Compass?

Een van de grootste voordelen is de vergelijking van de bot met de mens op basis van het handelen op de cryptomarkt. Met de juiste instellingen en controle kan je veel meer inkomsten genereren dan een handelaar zonder een bot. Je ziet ook dat er veel handelaren er gebruik van maken, het is namelijk niet zo dat je totaal geen controle meer over de bot hebt. Je kiest zelf wanneer de bot gaat handelen en die zal altijd rekening houden met je instellingen. De bot zelf is ook ontwikkeld door mensen met ervaring in de cryptomarkt en dat blijkt ook uit de vele positieve reacties over de bot. Er zijn ook veel mogelijkheden om je handelsstrategie samen te stellen, dit is ook iets wat je niet bij elke handelsplatform ziet. Nog niet overtuigd? Een ander groot voordeel is dat je het platform gratis kan gebruiken, je kiest niet uit pakketten die je moet betalen. Het enige wat je hoeft te doen is een minimaal bedrag te storten op je account. De interface is ook zeer eenvoudig in gebruik, zelfs beginners kunnen hiermee overweg. Mocht je toch nog met vragen zitten, dan kan je terecht bij hun klantenservice. Zij staan altijd voor je klaar om je te helpen met al je vragen over hun platform.

Hoe kan je jezelf aanmelden?

Stap 1: Het aanmaken van een account

Een account aanmaken is het eerste wat er gedaan dient te worden, dit doe je door op de eerste pagina van hun officiële website hun formulier in te vullen. Je vult het formulier in met je persoonlijke gegevens, zoals je naam en e-mailadres. Maak je geen zorgen, Bitcoin Compass maakt gebruik van een Secure Socket Layer beveiliging, dat betekent dat alle verkeer tussen jou en hun versleuteld is.

Stap 2: Storten

Voordat je kan beginnen met handelen, dien je minimaal €250 euro te storten op je account. Bijna bij alle handelsplatformen in cryptovaluta is er een minimumbedrag van €250 euro, dit is ook het minimale om goed winst te kunnen maken met beleggen. Er zijn zeer veel betalingsmogelijkheden waarmee jij je investering kan storten op je account, waaronder Visa, MasterCard, WireTransfer, Skrill, Trustly, GiroPay, iDeal, Klarna, Neteller, Sepa, Rapid Transfer en nog veel meer.

Stap 3: Kies de juiste instellingen

Helaas heeft Bitcoin Compass geen demo-account die ze aanbieden, gelukkig is hun interface zeer eenvoudig in gebruik. De instellingen zijn zeer uitgebreid en kan je helemaal naar wens instellen, moet de bot stoppen bij een bepaalde verlies? Dit kan je doorgeven aan de bot en nog veel meer wensen.

Wat zijn de Crypto Robot Bitcoin Compass ervaringen?

De reden dat Bitcoin Compass zo bekend is onder het publiek, is omdat ze zeer veel positieve recensies hebben. Ze geven aan dat de bot de juiste middel is om een passief inkomen te genereren. Natuurlijk is de bot alleen een hulpmiddel, maar Bitcoin Compass heeft het voor veel gebruikers erg makkelijk gemaakt. Als we onze bronnen bekijken, dan concluderen wij dat het platform een website is waar je echt geld kan verdienen.

Wat raden wij jullie aan?

Laten we beginnen met dat Bitcoin Compass alleen een assistent is en dat je altijd de bot moet controleren. Er zijn genoeg instellingen om de bot helemaal naar jouw wensen te personaliseren, we raden je dan ook aan dit te doen. Daarnaast doe je er goed aan om altijd geld te investeren die je kwijt kan raken, want er blijft een risico dat je jouw investering zal verliezen. De instellingen dien je ook goed te bestuderen en als je vragen hebt hierover kan je altijd hun klantenservice contacteren. Als je dit allemaal opvolgt, dan heb je het beste uit je bot gehaald en zal je waarschijnlijk winst genereren met de bot.

Conclusie

Bitcoin Compass is een handelsrobot die je volledig automatisch kan laten draaien, als je meer controle wilt is dat ook mogelijk. De bot heeft veel meer instellingen dan andere handelsplatformen, dit maakt het veel prettiger om mee te handelen. Het platform lijkt ook zeer veilig te zijn, als gebruiker hoef je dus geen zorgen te maken dat je account gehackt gaat worden. Vele beleggers zijn je voorgegaan in het uitproberen van deze bot en dit heeft tot veel goede recensies geleidt.

Het platform is ook gemaakt door mensen die veel ervaring hebben opgedaan in beleggen, hierdoor weten ze wat beleggers nodig hebben om goed te kunnen handelen. Als we dit allemaal bij elkaar nemen, dan kunnen we niet anders dan te concluderen dat Bitcoin Compass zeker het proberen waard is. Als beginner moet je natuurlijk wennen aan het systeem en de instellingen. Je wilt dan niet meteen veel geld inzetten, vandaar dat we je aanraden om te beginnen met €250 euro. Als je op die manier geld verliest, dan zal de schade niet te groot zijn. Blijf ook onthouden dat je als beginnende belegger ervaring op moet doen en dat fouten bij het proces van leren horen.

Maak jij gebruik van deze exchange? Laat je beoordeling achter!

Review 0
Dit zeggen gebruikers... Laat een beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een beoordeling achter

Demo mogelijk? Ja
Gebruiksvriendelijkheid 4/5
Klantenservice 5/5
Registratieproces Eenvoudig
Geld opnemen Binnen 1-2 dagen
Meer informatie Bekijk website

Waarom Bitcoin Compass?

Over Bitcoin Compass

 

N

Demo

De software biedt een demo gratis ter beschikking.

N

Betrouwbaar

Bitcoin Compass is een bekende trading bot welke door duizenden worden gebruikt.

N

Gebruikersgemak

Eenvoudig te gebruiken platform.

N

Rendement

Hoger rendement dan niks te doen met je cryptocurrencies.

Veel gestelde vragen