Bitcoin Diamond verwachting

Beste sites om BCD te kopen

Bitcoin Diamond (BCD) koers

Rank: #877

$0,09 (-0,37%)

 

Bitcoin Diamond Kopen / Bitcoin Diamond Verkopen?

Benieuwd naar de actuele Bitcoin Diamond prijs en Bitcoin Diamond koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,09 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,12. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 0,37%. Bitcoin Diamond kopen kan bij en Op deze pagina delen wij het laatste  BCD nieuws en geven wij tips voor het Bitcoin Diamond kopen. Ook vind je hier de laatste Bitcoin Diamond koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Bitcoin Diamond koers verwachting.

Bitcoin Diamond (BCD) koers

Rank: #877

$0,09 (-0,37%)

 

Bitcoin Diamond Kopen / Bitcoin Diamond Verkopen?

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Bitcoin Diamond Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +1,57% -0,37% +43,44% +60,05% -32,35%
USD +1,57% -0,37% +42,62% +62,56% -30,10%
ETH +1,06% -3,12% +37,06% +35,37% -58,93%

Bitcoin Diamond verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Bitcoin Diamond koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2017 $46,65 $104,84 $26,62 $0 $12,7 mln 0 115%
2018 $5,90 $52,32 $0,68 $264,2 mln $11,3 mln 119,0 mln 374%
2019 $0,77 $1,77 $0,31 $123,4 mln $2,8 mln 164,1 mln 94%
2020 $0,61 $1,10 $0,25 $114,2 mln $6,6 mln 186,5 mln 131%
2021 $1,97 $10,30 $0,45 $368,3 mln $17,7 mln 186,5 mln 172%
Bitcoin Diamond prijs $0,09 Marktkapitaal dominantie 0,00%
Markt cap rang 877 All time high $147,18
Circulerend aanbod 188.156.898 All time low $0,04
Totaal aanbod 210.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 99,93%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $18.445.801
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Bitcoin Diamond koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Bitcoin Diamond 2024? Wat is de Bitcoin Diamond verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Bitcoin Diamond koers

De koers Bitcoin Diamond heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Bitcoin Diamond (BCD) inmiddels op positie 877 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Bitcoin Diamond beschikt over een marktwaarde van ruim $18.445.801. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 877 is het nog relatief klein. De marketcap van Bitcoin Diamond in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,00%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 188.156.898 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als ,, en . Op is het ook gelijk mogelijk om de actuele BCD koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Bitcoin Diamond kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Bitcoin Diamond prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Bitcoin Diamond nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Bitcoin Diamond zodat je een beter idee hebt van de verwachting (BCD) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Bitcoin Diamond wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Bitcoin Diamond prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Bitcoin Diamond koers zien. Volg het Bitcoin Diamond nieuws vandaag: het crypto nieuws Bitcoin Diamond is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Bitcoin Diamond

Veel gestelde vragen Bitcoin Diamond

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Bitcoin Diamond wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Bitcoin Diamond’s op te slaan, welke Bitcoin Diamond wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Bitcoin Diamond hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Bitcoin Diamond software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Bitcoin Diamond wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Bitcoin Diamond?

De hoogste prijs ooit gemeten van Bitcoin Diamond bedraagt $147,18.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Bitcoin Diamond?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Bitcoin Diamond kopen?

Bitcoin Diamond kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn ,, , , en enkele anderen.

Waar kan ik Bitcoin Diamond verkopen?

Bitcoin Diamond verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn , ,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Bitcoin Diamond kopen?

Wanneer je Bitcoin Diamond moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Bitcoin Diamond koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Bitcoin Diamond koers laag staat en wanneer de Bitcoin Diamond koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Bitcoin Diamond koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Bitcoin Diamond kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Bitcoin Diamond koopt.

Wat is de huidige Bitcoin Diamond verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Bitcoin Diamond koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Bitcoin Diamond koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Bitcoin Diamond koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Bitcoin Diamond koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Bitcoin Diamond koers verwachting.