ERVARINGEN & UITLEG VOOR

 Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een betrouwbaar platform om bitcoin en tientallen andere cryptocurrencies zoals ethereum, ripple en dogecoin veilig en snel te kunnen kopen en verkopen. Lees hieronder verder over de Bitcoinmeester exchange of klik op meer informatie om direct naar de website te gaan.

Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een van de meest populaire websites om bitcoin te kopen in Nederland.

 

https://www.bitcoinmeester.nl

Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een Nederlandse crypto broker. Op dit handelsplatform kun je eenvoudig ruim 100 verschillende digitale valuta kopen en verkopen.

Een van de belangrijkste redenen waarom Bitcoin Meester zo populair is onder het Nederlanse publiek is vanwege de vele verschillende betaalmogelijkheden die er mogelijk zijn. Zo kun je bijvoorbeeld met IDEAL euro’s storten op je Bitcoin Meester account en hiermee cryptovaluta kopen.

In dit artikel zullen we een volledige uitleg geven over hoe dit handelsplatform in zijn werk gaan en een handleiding geven voor het kopen en verkopen van van crypto bij Bitcoin Meester.

Crypto kopen en verkopen op Bitcoin Meester handleiding

Alvorens je kan beginnen met het Bitcoin kopen en Bitcoin verkopen op Bitcoin Meester zul je moeten beschikken over een account. In deze handleiding zullen we je stap voor stap uitleggen hoe het registratie proces op Bitcoin Meester in zijn werk gaat.


Bitcoin Meester registeren en Bitcoin Meester inloggen

De eerste stap alvorens je kan beginnen met het kopen of verkopen van cryptovaluta op Bitcoin Meester, is het registreren van een account. Dit is een eenvoudig te voldoen proces en verschilt niet veel in vergelijking met andere crypto exchanges.

De eerste stap is om naar de website van Bitcoin Meester te gaan. Eenmaal op de website aangekomen, dien je op ‘Open een account’ te klikken en je gegevens in te vullen. Na dit te hebben gedaan klik je op de knop ‘Account Aanmaken’.

Vervolgens zal er door Bitcoin Meester gevraagd worden om je email adres te verifiëren en ontvang je een mail die een activatie link bevat. Om jou account te activeren dien je op deze link te klikken.

Bitcoin Meester account beveiliging instellen

Voor het beveiligen van je account is het aan te raden een 2FA in te stellen. Dit zorgt voor een extra beveiliging boven op het standaard wachtwoord.

Een 2FA instellen doe je, door bovenin de pagina van jouw account te klikken op ‘Uw Gegevens’. Wanneer je naar beneden scrollt zul je op een gegeven moment ‘Tweetraps authenticatie’ zien staan. Dit klik je vervolgens aan om te beginnen met het instellen van de 2FA authenticatie.

Onder het kopje ‘Tweetraps Authenticatie’ kies je in het keuzemenu voor ‘Google Authenticator’. Er zal nu een QR-Code worden getoond die gescant kan worden met gebruik van de Google Authenticator app op je telefoon. Na dit te hebben gedaan is de 2FA ingesteld op jouw telefoon. Vanaf nu is het alleen nog mogelijk in te loggen met je wachtwoord en de code die wordt getoond in de app op je smartphone.

Bitcoin Meester verificatie

Voor traders op Bitcoin Meester die meer dan €100 willen storten, is het nodig om een verificatie proces te doorlopen door een aantal persoonlijke gegevens op te sturen naar Bitcoin Meester. Dit is voor Bitcoin Meester verplicht om te kunnen voldoen aan de KYC wetgeving. Wanneer jouw account verificatie is voltooid, dan kun je tot €10.000 storten.

Om te beginnen aan het verificatieproces op Bitcoin Meester, dien je in je account op ‘Uw gegevens’ te klikken. Vervolgens klik je op ‘Bekijk Verificatie’ zoals hieronder afgebeeld.

BItcoin meester verificatie

  1. Identiteit – Na het uploaden van jouw persoonlijke gegevens, controleert Bitcoin Meester jouw identiteit binnen één uur op werkdagen. Tijdens de weekenden zullen geuploade gegevens ook gecontroleerd worden, al kan dit wat langer duren dan op werkdagen.
  2. Bankrekening – Je bankrekening is zeer eenvoudig binnen slechts enkele minuten te verifiëren via IDEAL. Voor handmatige overboekingen kan dit 1 tot 3 werkdagen duren voordat de verificatie voltooid is.

Geld storten op jouw Bitcoin Meester account

In tegenstelling tot sommige andere crypto exchanges, is het storten van geld op je account bij Bitcoin Meester zeer eenvoudig te doen. Dit vanwege de vele betaalmogelijkheden die Bitcoin Meester biedt aan haar klanten, zoals bijvoorbeeld het welbekende IDEAL.

De eerste stap is om in je account op ‘Euro’s storten’ te klikken. zoals hieronder afgebeeld.

Bitcoin Meester geld storten

Vul hier het desbetreffende bedrag in dat jij wenst te storten en kies vervolgens één van de betaalmogelijkheden die Bitcoin Meester aanbiedt.

Geld storten Bitcoin Meester

Voltooi vervolgens de betaling en wacht tot het geld definitief op je account staat. Nadat de betaling is voltooid en het geld op je account staat kun je gaan beginnen met het kopen van crypto op Bitcoin Meester.

Bitcoin Meester crypto kopen

Na het storten van geld op je Bitcoin Meester account kun je gaan beginnen met het verhandelen van crypto op Bitcoin Meester. In het overzicht dat in je account wordt getoond vind je alle cryptomunten die aangeboden worden door Bitcoin Meester. Hier kies je een crypto valuta naar wens en klik je op ‘Kopen’

Bitcoin crypto kopen

Vul hier de hoeveelheid euro’s in dat jij wilt uitgeven aan een crypto munt naar keuze. Zodra de aankoop is voldaan staat de door jou gekochte crypto in de wallet van je account. Je huidige balans is eenvoudig te zien door rechtsboven in de pagina op ‘Mijn account’ te klikken.

Bitcoin Meester verkopen van crypto

Het verkopen van cryptovaluta bij Bitcoin Meester is nagenoeg hetzelfde proces als het aankopen van cryptovaluta bij Bitcoin Meester.

Allereerst stort je de cryptomunt die jij wenst te verkopen naar je Bitcoin Meester account. Om dit te doen zoek je in het overzicht de coin op die je wenst te storten en klik je rechts op de knop ‘storten’. Na dit te hebben gedaan wordt er een ontvangstadres getoond. Kopieer dit adres en stuur de crypto in jouw bezit hier naar toe.

Bitcoin Meester crypto storten

Wanneer de door jou verzonden crypto valuta eenmaal in je Bitcoin Meester wallet is aangekomen, dan kun je deze gaan verkopen voor euro’s. Om dit te doen dien je de desbetreffende crypto valuta te selecteren en op ‘verkopen’ te klikken.

Bitcoin meester Bitcoin verkopen

Vul hier het aantal in dat jij gewenst te verkopen. In ons voorbeeld tonen we de verkoop van 0,01 Bitcoin.

Bitcoin Meester verkopen

Na de verkoop te hebben voltooid, staan de verkregen euro’s voor deze verkoop in je account wallet. Deze euro’s kun je vervolgens eenvoudig door Bitcoin Meester op jouw bankrekening laten storten.

Bitcoin Meester kosten

Net zoals andere crypto exchanges is het verdienmodel van Bitcoin Meester, dat je per uitgevoerde transactie een bepaald percentage hierover betaald aan Bitcoin Meester. De hoogte hiervan is per transactie verschillend. De gemiddelde kosten per trade komt uit op een percentage van om en nabij 2%. Afhankelijk van het handelsvolume waarmee jij handelt kun je kortingen krijgen op de trades die jij uitvoert.

Is Bitcoin Meester betrouwbaar?

Bitcoin Meester heeft de veiligheid van de gebruikers van het platform hoog in het vaandel staan. Bij het aanmaken van een account wordt er dan ook vrijwel direct verzocht een 2FA in te stellen. Dit wordt gedaan om een account beter te beveiligen tegen hackers. Wanneer iemand bijvoorbeeld achter je wachtwoord komt, op wat van manier dan ook. Dan kan diegene als nog niet je account binnendringen vanwege de verificatie code die nog moet worden ingevoerd.

Bitcoin Meester review

Bitcoin Meester is binnen Nederland één van de meest toegankelijke crypto exchanges die er is. Dit vanwege de vele betaalmethoden die er mogelijk zijn bij Bitcoin Meester. Ook de gebruiksvriendelijkheid, de veiligheid en de service die het platform biedt is een belangrijke bron van populariteit voor Bitcoin Meester.

Het enige nadeel dat wij kunnen noemen aan Bitcoin Meester is dat het relatief hoge fees rekent voor het handelen. Zeker in vergelijking met een andere Nederlandse exchanges zoals Bitvavo, waar de kosten per transactie slechts 0,25% bedraagt.

Bicoinmeester ervaring/recensie video

Bekijk onderstaande video voor een een review over de exchange van Bitcoinmeester.nl:

Bitcoin Meester contact opnemen

Bitcoin Meester beschikt over een klantenservice die op verschillende manieren te bereiken is. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om tijdens kantooruren telefonisch contact te hebben met één van de medewerkers. Maar ook via Social media kanalen en zelfs Whatsapp contact is mogelijk.

Meer informatie is te vinden op de website Contact pagina van Bitcoin Meester. Deze vind je hier:

https://www.bitcoinmeester.nl/contact

Heb jij interesse in het verhandelen van crypto valuta, maar weet je niet welke crypto exchange het beste aansluit bij jouw persoonlijke behoeften? Bekijk dan ook eens onze uitgebreide Bitvavo of Binance review!

Bitcoinmeester storing – Bellen mogelijk?

Ja, je kunt de klantenservice van Bitcoinmeester ook bereiken via de telefoon. Het telefoonnummer van Bitcoinmeester is 085 007 6000.

Maak jij gebruik van deze exchange? Laat je beoordeling achter!

[rwp-review id=”0″]

 

Gratis AccountJa, registreer nu
iDeal mogelijk?Ja
ExchangeJa
WalletJa
StablecoinsJa
Cryptocurrency75+ cryptocurrencies
Helpdesk taalNL
Bellen helpdesk?Ja
VestigingslandNederland
Fees1-2%
Kopen met creditcardNiet Mogelijk
BankoverschrijvingMogelijk
Kopen met iDealMogelijk
Uitbetalen naar bankMogelijk
Meer informatiewww.bitcoinmeester.nl

Waarom Bitcoin Meester?

Over Bitcoin Meester

Bitcoin meester is een in Nederland gevestigd bedrijf. Zij beschikken over een Nederlandstalige helpdesk en je wordt via de mail of telefoon geholpen.

Bij Bitcoin meester kun je op een veilige en snelle manier bitcoins kopen en verkopen. Eerst moet je een account aanmaken en met behulp van je account kun je dan digitale valuta kopen.

N

Cryptocurrencies

Bitcoin Meester biedt meer dan 75+ cryptocurrencies aan.

N

Betrouwbaar

Bitcoinmeester.nl is een veilig platform om te kopen en verkopen.

N

Gebruikersgemak

Eenvoudig te gebruiken platform & Duidelijke interface.

N

Kopen en verkopen

Eenvoudig kopen en verkopen tegen lage fees.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de handelskosten bij Bitcoin Meester?

De gemiddelde kosten per trade zijn ongeveer 2% bij Bitcoin Meester.

Is Bitcoin Meester een veilig platform?

Ja, Bitcoin Meester is met een gerust hart veilig en betrouwbaar te noemen en kent vele tevreden klaten.

Kan ik vanaf Bitcoinmeester geld opnemen naar mijn bankrekening?

Ja. Het is gemakkelijk om je crypto’s in te wisselen voor euro’s en vervolgens kun je geld opnemen naar je bankrekening.

Welke crypto currency kun je verhandelen op Bitcoin Meester?

Op Bitcoin Meester zijn er ruim 100+ verschillende crypto valuta te kopen en te verkopen.

Is het mogelijk met IDEAL te betalen bij Bitcoin Meester?

Ja, het is mogelijk IDEAL als betaalmethode te gebruiken bij Bitcoin Meester.

Is het mogelijk om de Bitcoinmeester.nl klantenservice te bellen?

Ja, bellen is mogelijk. Ook kun je direct contact opnemen met de klantenservice van Bitcoinmeester via e-mail, sociale media en zelfs whatsapp messenger. Bitcoinmeester kun je bellen via het telefoonnummer: 085 007 6000.

kucoin-exchange-logo
Coinmerce
Bybit