Bitcoin meester

Bitcoin is een nieuw digitaal betaalmiddel die een nieuwe vorm van digitaal betalen met zich meebrengt. Bitcoin is een digitale valuta ook wel genoemd cryptocurrency of cryptovaluta. Over de hele wereld zijn er al enkele bedrijven die Bitcoin accepteren als een betaalmiddel. Bitcoins en andere cryptocurrencies kunnen binnen korte tijd enorm snel van waarde veranderen. Op sommige dagen kan de koers heel snel stijgen, maar zo snel kan het ook weer dalen.

Hoe werkt Bitcoin

Bitcoin biedt de mogelijkheid om snelle, veilige en goedkope betalingen te doen zonder de tussenkomst van een bank of een andere tussenpersoon. De systeem transacties vinden direct plaats tussen de digitale portefeuilles van gebruikers en worden geverifieerd in een blockchain (keten). Alhoewel er weinig winkels zijn die op dit moment de bitcoin als betaalmiddel accepteren, is de vraag naar bitcoin munten wel gestegen. . Het voordeel aan bitcoin is dat er geen centrale instantie of regelgever is, zoals een  bank. De uitgifte van bitcoins en de controle van transacties wordt geregeld door het bitcoin netwerk zelf. Het bitcoin netwerk bestaat uit mensen die bitcoins kopen en verkopen. Zolang je dus toegang hebt tot internetverbinding kun je bitcoins traden.

Bitcoin meester

Bitcoin meester is een in Nederland gevestigd bedrijf. Zij beschikken over een Nederlandstalige helpdesk en je wordt via de mail of telefoon geholpen. Bij Bitcoin meester kun je op een veilige en snelle manier bitcoins kopen en verkopen. Eerst moet je een account aanmaken en met behulp van je account kun je dan digitale valuta kopen. Heb je digitale valuta gekocht dan kun je het meteen zien op je account. Ben je van plan om juist te verkopen? Dan krijg je het geld betaald op je rekening.

Bitcoin meester geeft haar klanten de mogelijkheid om met iDeal geld te storten op hun account. Worden er euro’s gestort en ga je bitcoins hiermee kopen dan wordt het direct gestort op je wallet. De verwerking gebeurt automatisch en je hoeft dus niet lang op je bitcoin te wachten. Verder maken zij geen gebruik van verborgen kosten bij het kopen en verkopen. Het bedrag dat je ziet is dan ook het bedrag dat je krijgt of dat je moet betalen.