Beste sites om BitShares te kopen

BitShares Kopen

Benieuwd naar de actuele BitShares prijs? Op deze pagina delen wij het laatste nieuws en geven wij tips voor de inkoop van deze cryptocurrency.

BitShares

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

BitShares Kopen

Binance

Keuze om100+ cryptocurrencies te traden, niet kopen.

Naar Binance

Bitvavo

Groot aanbod en eenvoudig met iDeal betalen met lage fees.

Naar Bitvavo

Bitcoinmeester

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 

Naar Bitcoinmeester

Plus500 BTC

Traden in CFD's met leverage.

 

Naar plus500.com

Kraken

De exchange om cryptocurrencies te kopen en te traden.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

Etoro

Het platform om te traden met hefboomeffecten.

Naar Etoro

BitShares kopen

Wil je BitShares kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om BitShares te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over BitShares  en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo BitShares kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor BitShares vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij BitShares .

Volg het BitShares nieuws vandaag, het crypto nieuws BitShares is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Back in November, BitShares was proud to co-present the #Decentralized19 conference along with #unic. Here's a small teaser video of our presence there. (Longer version coming soon)

#decentralized19 was a huge success! #bitshares would like to thank #unic, @polemitis, @unicsox and everyone involved as well as all participants & attendees. Special shout out to @antony_btc, @iang_fc, @chaumdotcom, @adam3us, @strangethingitl for some excellent conversations.

13 new improvements to the core BitShares protocol up for voting, including cutting edge stuff such as Custom Authorities, P2P leveraged trading, a generalized asset-handling solution for dApps and multiple governance improvements. https://www.bitshares.foundation/announcements/2019-10-21-new-bsips

bitCNY will be listed on LATOKEN soon!

bitCNY is a decentralized stablecoin on the BitShares blockchain tracking the value of the Chinese Yuan.

More on the project: https://bitshares.org

Load More...

BitShares koers verwachting 2020

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met BitShares 2020? Wat is de BitShares verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

BitShares kopen met iDeal & BitShares koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over BitShares

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe BitShares Kopen?
BitShares kopen met iDeal
BitShares verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?