Toon popup

Beste sites om BitShares te kopen

BitShares Verwachting

Benieuwd naar de actuele BitShares prijs? Op deze pagina delen wij het laatste BitShares nieuws en geven wij tips voor het BitShares kopen. Ook vind je hier de laatste BitShares koers verwachting van onze experts.

BitShares

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

BitShares Kopen

Binance

 

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

 

Naar Binance

Bitcoinmeester

 

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

 

Naar Bitcoinmeester

Litebit

Grootste aanbod cryptocurrencies & NL helpdesk.

Naar litebit

Coinmotion logo

Coinmotion

De exchange om cryptocurrencies te kopen en te traden.

Naar Coinmotion

Coinmerce

Coinmerce

Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

BitShares kopen

Wil je BitShares kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om BitShares te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over BitShares  en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo BitShares kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor BitShares vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij BitShares .

Bitshares koers

De Bitshares koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is Bitshares terug te vinden in de top 200 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt Bitshares over een marktwaarde van ruim 100 miljoen Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 2,994,840,000 Bitshares coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers Bitshares in de gaten te houden.

De afgelopen periode is Bitshares vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de Bitshares prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele Bitshares koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een Bitshares prijsgrafiek waarop de historie van de koers Bitshares te zien is.

De marketcap van Bitshares in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal BTS dat zal worden vrijgegeven is 3 miljard.

Laatste BitShares nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom BitShares. Zodat je een beter idee hebt van de BTS  verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de BitShares prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele BitShares koers zien.

Volg het BitShares nieuws vandaag, het crypto nieuws BitShares is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

BitShares-Core "Splash" 5.2.0 released: https://github.com/bitshares/bitshares-core/releases/tag/5.2.0
New API and performance, stability and functionality improvements.
#bitshares #splash #xbts #blockchain #CryptoNews #platform #github #dpos

Back in November, BitShares was proud to co-present the #Decentralized19 conference along with #unic. Here's a small teaser video of our presence there. (Longer version coming soon)

#decentralized19 was a huge success! #bitshares would like to thank #unic, @polemitis, @unicsox and everyone involved as well as all participants & attendees. Special shout out to @antony_btc, @iang_fc, @chaumdotcom, @adam3us, @strangethingitl for some excellent conversations.

13 new improvements to the core BitShares protocol up for voting, including cutting edge stuff such as Custom Authorities, P2P leveraged trading, a generalized asset-handling solution for dApps and multiple governance improvements. https://www.bitshares.foundation/announcements/2019-10-21-new-bsips

Load More...

BitShares koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met BitShares 2021? De BitShares verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting BitShares in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

BitShares kopen met iDeal & BitShares koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over BitShares

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe BitShares Kopen?
BitShares kopen met iDeal
BitShares verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?