Toon popup

Beste sites om BitTorrent te kopen

BitTorrent Verwachting

Benieuwd naar de actuele BitTorrent prijs? Op deze pagina delen wij het laatste BitTorrent nieuws en geven wij tips voor het BitTorrent kopen. Ook vind je hier de laatste BitTorrent koers verwachting van onze experts.

BitTorrent

BitTorrent

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

BitTorrent Kopen

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Coinmotion logo

FTX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk FTX

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

BitTorrent 

Waarschijnlijk weet iedereen wel wat BitTorrent is. Maar wist je ook dat BitTorrent ook een eigen crypto munt heeft? In dit artikel leggen we uit hoe BitTorrent precies werkt, waarom ze een cryptomunt hebben geïntroduceerd en wat de verwachting is dat de BTT, het native token van BitTorrent, in 2021 gaat doen.

Wat is Bittorrent?

BitTorrent is een populair peer-to-peer (P2P) platform om bestanden en torrents te delen. 

BitTorrent was het geesteskind van een prominente Amerikaanse software-engineer en ondernemer, Bram Cohen. Cohen heeft BitTorrent ontworpen om de gedateerde entertainmentindustrie over te nemen, omdat hij vond dat het distribueren en verkrijgen van content traag en duur was geworden.

Het Bittorrent platform werd gelanceerd in juli 2001, en werd al snel het belangrijkste peer-to-peer platform om content te delen zoals films en muziek. Maar het was niet allemaal rozengeur en maneschijn. Het platform heeft meerdere juridische gevechten meegemaakt over schending van auteursrechten. Cohen beweert dat het BitTorrent platform de auteursrecht wetten niet schendt door gebruikers toe te staan ​​bestanden zoals muziek en films onderling te delen, omdat ze er geen commercieel doel mee hebben.

BitTorrent werd in 2018 gekocht door blockchain-platform TRON, waardoor BitTorrent in handen kwam van Justin Sun, de oprichter van het crypto project Tron Foundation (TRX).  In februari 2019 is de native cryptovaluta token van BitTorrent genaamd de BTT uitgebracht. BTT werd gelanceerd op TRON’s eigen blockchain, als een standaard TRC-10 token. Bram Cohen weigerde na de overname verdere deelname aan het project. BitTorrent is waarschijnlijk momenteel het grootste gedecentraliseerde P2P-communicatieprotocol ter wereld. 

Wat maakt BitTorrent uniek?

Om te begrijpen wat BitTorrent’s native munt BTT is en hoe het werkt, moeten we beginnen met een bedrijf erachter. Het oorspronkelijke doel van BitTorrent was om de oude entertainmentindustrie te verstoren door de manier waarop je content kunt verkrijgen te veranderen. De dure en inefficiënte distributienetwerken waren het belangrijkste doelwit. De oorspronkelijke ontwikkelaar Bram Cohen wilde dit distributiesysteem verbeteren door internetgebruikers de mogelijkheid te bieden rechtstreeks content onder elkaar te distribueren.

BitTorrent werkt op een gedecentraliseerd peer-to-peer-protocol, waardoor miljoenen gebruikers bestanden kunnen uploaden en downloaden. In een notendop uitgelegd splitst BitTorrent grote en omvangrijke bestanden op in fragmenten en stuurt ze vervolgens via het netwerk naar de ontvanger. Deze fragmenten worden op de computer van de ontvanger weer samengevoegd. Een gebruiker kan twee rollen spelen op het BitTorrent-platform: die van ‘seed’ of ‘peer’. Een ‘seed’ is een persoon die een bestand deelt en een peer is de ontvanger van het gevraagde bestand. Elke peer die een bestand downloadt, wordt automatisch een onderdeel van het ecosysteem en verandert in een seed, omdat terwijl de gebruiker aan het downloaden is de stukjes bestanden die al binnen zijn gekomen weer worden gedownload door andere peers.Een gebruiker blijft een seed zijn zolang hij het bestand op zijn computer heeft staan ​​en verbinding heeft met internet.

De BTT munt is gemaakt om het BitTorrent protocol te verbeteren en te verenigen met de blockchain. En verbetering was noodzakelijk, want de efficiëntie van het protocol is namelijk beperkt omdat seeders het ecosysteem verlaten. Als gebruikers niet worden gestimuleerd om bestanden op hun computers te blijven delen, kan het platform niet functioneren. Het primaire doel van BitTorrent-token daarom gebruikers aan te moedigen de gedownloade bestanden niet van hun computer te verwijderen maar deze te blijven verspreiden. Seeders worden beloond met BTT. Ze kunnen hun tokens binnen het ecosysteem uitgeven en gelicentieerde inhoud kopen of betalen voor online streams. BitTorrent is ook van plan om BTT in meer businesscases te gebruiken die verder gaan dan het huidige delen van bestanden, en meer services te creëren zoals gedeelde opslag, gedeeld computergebruik en gedeelde beschikbaarheid van bronnen

Je kunt BTT niet zoals Bitcoin delven. Naast een beloning voor seeden kun je BTT krijgen voor de aanschaf van content, crowdfunding en om seeders toe te staan anderen te betalen voor snellere downloads met BitTorrent Speed.

De voor- en nadelen van BitTorrent

BitTorrent heeft als voordeel dat het een bekende speler is en het gerucht gaat dat ze in 2021 gaan samenwerken met Netflix, Amazon en Spotify, wat vertrouwen wekt. Een ander voordeel is hoe je de BTT munt kunt verkrijgen. Je hoeft namelijk geen dure, geavanceerde apparatuur te kopen of een mijnbouw overeenkomst te ondertekenen om BTT te bemachtigen. Je hoeft alleen bestanden op je computer te laten staan die anderen kunnen downloaden.  

Er zijn ook nadelen te noemen aan BTT. BitTorrent hoopt dat de belofte van financiële beloningen ervoor zal zorgen dat meer mensen de torrents die ze downloaden blijven zaaien. Maar de meeste mensen die torrents downloaden, hebben niet genoeg motivatie om ook actief te zaaien. Bovendien zou de blockchain van TRON eenvoudigweg niet in staat zijn om de doorvoer niveaus te bereiken die horen bij een gebruikersbestand dat BitTorrent heeft, ongeveer 100 miljoen gebruikers.

Bovendien lijkt de torrent-scene helemaal niet geïnteresseerd te zijn in BTT. Torrent forums maken nauwelijks melding van het project en als je al hoort ze het Bittorrent-protocol waarderen zeggen ze tegelijkertijd dat ze het bedrijf erachter niet vertrouwen. Justin Sun staat bekend om zijn deelname aan een aantal zeer dubieuze activiteiten die waarschijnlijk veel crypto-investeerders van hun geld hebben beroofd. En Sun is eerder een ‘influencer’ dan een developer. De manier waarop ze BTT groots neerzetten zonder de onderliggende problemen aan te pakken geeft niet echt het vertrouwen dat hun nieuwste project niet als een mislukking zal eindigen.

BitTorrent ontwikkelingen en koersverwachting

Het BitTorrent project heeft geen formele roadmap, maar het team informeert het publiek over hun plannen via sociale media of andere kanalen. De plannen omvatten onder andere de voltooiing van de BTT-integratie en het bereiken van 99,99% uptime in het hele BitTorrent netwerk.

Ondanks de risico’s zien de toekomstige voorspellingen voor de BTT-munt er positief uit. Een als het van de samenwerking met Netflix, Amazon en Spotify doorgaat, kan de waarde van de cryptovaluta flink stijgen. Veel crypto experts zijn daarom van mening dat BTT een mooie toekomst in het verschiet heeft. 

BitTorrent kopen

Wil je BitTorrent kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om BitTorrent te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over BitTorrent en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo BitTorrent kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor BitTorrent vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij BitTorrent.

BitTorrent koers

De BitTorrent koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is BitTorrent terug te vinden in de top 100 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt BitTorrent over een marktwaarde van ruim 1 miljard Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 989,980,833,652 BitTorrent coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers BitTorrent in de gaten te houden.

De afgelopen periode is BitTorrent vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de BitTorrent prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele BitTorrent koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een BitTorrent prijsgrafiek waarop de historie van de koers BitTorrent te zien is.

De marketcap van BitTorrent in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal BTT dat zal worden vrijgegeven is onbekend.

Laatste BitTorrent nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom BitTorrent. Zodat je een beter idee hebt van de BTT  verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de BitTorrent prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele BitTorrent koers zien.

Volg het BitTorrent nieuws vandaag, het crypto nieuws BitTorrent is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

[custom-twitter-feeds screenname=”BitTorrent”]

BitTorrent koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met BitTorrent 2021? De BitTorrent verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting BitTorrent in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

BitTorrent  kopen met iDeal & BitTorrent koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over BitTorrent

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de BitTorrent koers verwachting in 2021?

De verwachting van BitTorrent ligt erg hoog, vanwege de verschillende ontwikkelingen waar BitTorrent mee bezig is. Op dit moment is het team bezig met verschillende ontwikkelingen om het platform en de producten verder te ontwikkelen. De huidige koers van BitTorrent vind je in de grafiek hierboven, hier kan je de BitTorrent prijs actueel volgen.

Waar kan ik BitTorrent kopen?

De cryptocurrency kan je kopen bij diverse crypto exchanges, bovenaan deze pagina vind je de beste opties om BitTorrent te kopen via iDeal of andere veilige betaalmethodes. Bekijk en vergelijk bovenaan de verschillende exchange opties om te zien waar je voorkeur naar uitgaat.

Wat is het laatste BitTorrent nieuws?

Op deze pagina vind je het laatste BitTorrent nieuws van vandaag. Via de Twitterfeed wordt dagelijks het laatste BitTorrent nieuws opgehaald. Sla deze pagina op bij je favorieten om dagelijks op de hoogte te zijn van het laatste BitTorrent nieuws!

 
Waar kan ik BitTorrent verkopen?

Verkopen van BitTorrent kan erg eenvoudig, de verschillende exchanges bovenaan deze pagina zijn de beste opties om snel je BitTorrent in te ruilen voor euro’s of andere valuta. Je kan hier eenvoudig een account aanmaken, je crypto verkopen en het laten overstorten naar je bank.