Beste sites om BTT te kopen

BitTorrent verwachting

BitTorrent (BTT) koers

Rank: #66

$0,00 (-0,94%)

 

BitTorrent Kopen / BitTorrent Verkopen?

Binance

Benieuwd naar de actuele BitTorrent prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,00 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,00. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 0,94%. BitTorrent kopen kan bij Binance en Litebit Op deze pagina delen wij het laatste  BTT nieuws en geven wij tips voor het BitTorrent kopen. Ook vind je hier de laatste BitTorrent koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

BitTorrent (BTT) koers

Rank: #66

$0,00 (-0,94%)

 

BitTorrent Kopen / BitTorrent Verkopen?

Binance

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers BitTorrent Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,33% -0,80% +0,69% +11,29% +1.016,38%
USD -0,31% -0,94% +0,91% +10,39% +994,07%
ETH +0,10% -1,48% -5,93% -21,77% +9,05%

BitTorrent verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je BitTorrent kopen? Go to Binance?
BitTorrent prijs $0,00 Marktkapitaal dominantie 0,09%
Markt cap rang 66 All time high $0,01
Circulerend aanbod 659.071.882.049 All time low $0,00
Totaal aanbod 990.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 73,12%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $2.414.385.225    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

De voor- en nadelen van BitTorrent

BitTorrent heeft als voordeel dat het een bekende speler is en het gerucht gaat dat ze in 2021 gaan samenwerken met Netflix, Amazon en Spotify, wat vertrouwen wekt. Een ander voordeel is hoe je de BTT munt kunt verkrijgen. Je hoeft namelijk geen dure, geavanceerde apparatuur te kopen of een mijnbouw overeenkomst te ondertekenen om BTT te bemachtigen. Je hoeft alleen bestanden op je computer te laten staan die anderen kunnen downloaden.

Er zijn ook nadelen te noemen aan BTT. BitTorrent hoopt dat de belofte van financiële beloningen ervoor zal zorgen dat meer mensen de torrents die ze downloaden blijven zaaien. Maar de meeste mensen die torrents downloaden, hebben niet genoeg motivatie om ook actief te zaaien. Bovendien zou de blockchain van TRON eenvoudigweg niet in staat zijn om de doorvoer niveaus te bereiken die horen bij een gebruikersbestand dat BitTorrent heeft, ongeveer 100 miljoen gebruikers.

Bovendien lijkt de torrent-scene helemaal niet geïnteresseerd te zijn in BTT. Torrent forums maken nauwelijks melding van het project en als je al hoort ze het Bittorrent-protocol waarderen zeggen ze tegelijkertijd dat ze het bedrijf erachter niet vertrouwen. Justin Sun staat bekend om zijn deelname aan een aantal zeer dubieuze activiteiten die waarschijnlijk veel crypto-investeerders van hun geld hebben beroofd. En Sun is eerder een ‘influencer’ dan een developer. De manier waarop ze BTT groots neerzetten zonder de onderliggende problemen aan te pakken geeft niet echt het vertrouwen dat hun nieuwste project niet als een mislukking zal eindigen.

BitTorrent ontwikkelingen

Het BitTorrent project heeft geen formele roadmap, maar het team informeert het publiek over hun plannen via sociale media of andere kanalen. De plannen omvatten onder andere de voltooiing van de BTT-integratie en het bereiken van 99,99% uptime in het hele BitTorrent netwerk.

Ondanks de risico’s zien de toekomstige voorspellingen voor de BTT-munt er positief uit. Een als het van de samenwerking met Netflix, Amazon en Spotify doorgaat, kan de waarde van de cryptovaluta flink stijgen. Veel crypto experts zijn daarom van mening dat BTT een mooie toekomst in het verschiet heeft.

BitTorrent koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met BitTorrent 2021? Wat is de BitTorrent verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

BitTorrent koers

De koers BitTorrent heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat BitTorrent (BTT) inmiddels op positie 66 in de gehele lijst van cryptocurrencies. BitTorrent beschikt over een marktwaarde van ruim $2.414.385.225. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 66 is het nog relatief klein. De marketcap van BitTorrent in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,09%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op

Er zijn op het moment van schrijven 659.071.882.049 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Binance,Litebit,FTX Exchange en Kucoin. Op Binance is het ook gelijk mogelijk om de actuele BTT koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers BitTorrent kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de BitTorrent prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste BitTorrent nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom BitTorrent . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (BTT) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf BitTorrent wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de BitTorrent prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele BitTorrent koers zien. Volg het BitTorrent nieuws vandaag, het crypto nieuws BitTorrent is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

BitTorrent

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke BitTorrent wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw BitTorrent’s op te slaan, welke BitTorrent wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een BitTorrent hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een BitTorrent software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere BitTorrent wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van BitTorrent?

De hoogste prijs ooit gemeten van BitTorrent bedraagt $0,01.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn BitTorrent?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik BitTorrent kopen?

BitTorrent kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance,Litebit, FTX Exchange, Kucoin,Coinmerce en enkele anderen.

Waar kan ik BitTorrent verkopen?

BitTorrent verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance, Litebit,FTX Exchange, Kucoin, Coinmerce en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.