BitTorrent verwachting

Beste sites om BTT te kopen

BitTorrent (BTT) koers

Rank: #60

$0,003 (+0,04%)

 

BitTorrent Kopen / BitTorrent Verkopen?

Benieuwd naar de actuele BitTorrent prijs en BitTorrent koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,003 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,003. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 0,04%. BitTorrent kopen kan bij en Op deze pagina delen wij het laatste  BTT nieuws en geven wij tips voor het BitTorrent kopen. Ook vind je hier de laatste BitTorrent koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de BitTorrent koers verwachting.

BitTorrent (BTT) koers

Rank: #60

$0,003 (+0,04%)

 

BitTorrent Kopen / BitTorrent Verkopen?

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers BitTorrent Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -3,38% +0,30% +3,39% -0,41% +666,30%
USD -3,35% +0,04% +2,23% -0,08% +614,07%
ETH -2,37% +2,41% +13,25% +29,82% +223,80%

BitTorrent verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
BitTorrent prijs $0,003 Marktkapitaal dominantie 0,12%
Markt cap rang 60 All time high $0,01
Circulerend aanbod 932.497.500.000 All time low $0,0001
Totaal aanbod 990.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 80,81%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $2.424.745.657
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

De voor- en nadelen van BitTorrent

BitTorrent heeft als voordeel dat het een bekende speler is en het gerucht gaat dat ze in 2021 gaan samenwerken met Netflix, Amazon en Spotify, wat vertrouwen wekt. Een ander voordeel is hoe je de BTT munt kunt verkrijgen. Je hoeft namelijk geen dure, geavanceerde apparatuur te kopen of een mijnbouw overeenkomst te ondertekenen om BTT te bemachtigen. Je hoeft alleen bestanden op je computer te laten staan die anderen kunnen downloaden.

Er zijn ook nadelen te noemen aan BTT. BitTorrent hoopt dat de belofte van financiële beloningen ervoor zal zorgen dat meer mensen de torrents die ze downloaden blijven zaaien. Maar de meeste mensen die torrents downloaden, hebben niet genoeg motivatie om ook actief te zaaien. Bovendien zou de blockchain van TRON eenvoudigweg niet in staat zijn om de doorvoer niveaus te bereiken die horen bij een gebruikersbestand dat BitTorrent heeft, ongeveer 100 miljoen gebruikers.

Bovendien lijkt de torrent-scene helemaal niet geïnteresseerd te zijn in BTT. Torrent forums maken nauwelijks melding van het project en als je al hoort ze het Bittorrent-protocol waarderen zeggen ze tegelijkertijd dat ze het bedrijf erachter niet vertrouwen. Justin Sun staat bekend om zijn deelname aan een aantal zeer dubieuze activiteiten die waarschijnlijk veel crypto-investeerders van hun geld hebben beroofd. En Sun is eerder een ‘influencer’ dan een developer. De manier waarop ze BTT groots neerzetten zonder de onderliggende problemen aan te pakken geeft niet echt het vertrouwen dat hun nieuwste project niet als een mislukking zal eindigen.

BitTorrent ontwikkelingen

Het BitTorrent project heeft geen formele roadmap, maar het team informeert het publiek over hun plannen via sociale media of andere kanalen. De plannen omvatten onder andere de voltooiing van de BTT-integratie en het bereiken van 99,99% uptime in het hele BitTorrent netwerk.

Ondanks de risico’s zien de toekomstige voorspellingen voor de BTT-munt er positief uit. Een als het van de samenwerking met Netflix, Amazon en Spotify doorgaat, kan de waarde van de cryptovaluta flink stijgen. Veel crypto experts zijn daarom van mening dat BTT een mooie toekomst in het verschiet heeft.

BitTorrent koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met BitTorrent 2024? Wat is de BitTorrent verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

BitTorrent koers

De koers BitTorrent heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat BitTorrent (BTT) inmiddels op positie 60 in de gehele lijst van cryptocurrencies. BitTorrent beschikt over een marktwaarde van ruim $2.424.745.657. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 60 is het nog relatief klein. De marketcap van BitTorrent in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,12%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 932.497.500.000 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als ,, en . Op is het ook gelijk mogelijk om de actuele BTT koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers BitTorrent kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de BitTorrent prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste BitTorrent nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom BitTorrent zodat je een beter idee hebt van de verwachting (BTT) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf BitTorrent wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de BitTorrent prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele BitTorrent koers zien. Volg het BitTorrent nieuws vandaag: het crypto nieuws BitTorrent is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

BitTorrent

Veel gestelde vragen BitTorrent

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke BitTorrent wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw BitTorrent’s op te slaan, welke BitTorrent wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een BitTorrent hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een BitTorrent software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere BitTorrent wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van BitTorrent?

De hoogste prijs ooit gemeten van BitTorrent bedraagt $0,01.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn BitTorrent?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik BitTorrent kopen?

BitTorrent kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn ,, , , en enkele anderen.

Waar kan ik BitTorrent verkopen?

BitTorrent verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn , ,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik BitTorrent kopen?

Wanneer je BitTorrent moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de BitTorrent koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de BitTorrent koers laag staat en wanneer de BitTorrent koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de BitTorrent koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met BitTorrent kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je BitTorrent koopt.

Wat is de huidige BitTorrent verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een BitTorrent koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de BitTorrent koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de BitTorrent koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de BitTorrent koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke BitTorrent koers verwachting.