Bytecoin verwachting

Beste sites om BCN te kopen

Bytecoin (BCN) koers

Rank: #1074

$0,00003 (-2,54%)

 

Bytecoin Kopen / Bytecoin Verkopen?

Benieuwd naar de actuele Bytecoin prijs en Bytecoin koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,00003 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,00004. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 2,54%. Bytecoin kopen kan bij en Op deze pagina delen wij het laatste  BCN nieuws en geven wij tips voor het Bytecoin kopen. Ook vind je hier de laatste Bytecoin koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Bytecoin koers verwachting.

Bytecoin (BCN) koers

Rank: #1074

$0,00003 (-2,54%)

 

Bytecoin Kopen / Bytecoin Verkopen?

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Bytecoin Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,03% -2,49% +14,19% +1,96% -7,47%
USD +0,00% -2,54% +13,72% -0,56% -0,98%
ETH +0,00% -2,86% +12,68% +11,69% -19,34%

Bytecoin verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
Bytecoin prijs $0,00003 Marktkapitaal dominantie 0,00%
Markt cap rang 1074 All time high $0,15
Circulerend aanbod 184.020.000.000 All time low $0,000006
Totaal aanbod 184.066.828.814 Prijs tegenover all time high daling van 99,98%
Maximaal aanbod 184.470.000.000
Marktkapitaal $6.175.675
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Bytecoin koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Bytecoin 2023? Wat is de Bytecoin verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Bytecoin koers

De koers Bytecoin heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Bytecoin (BCN) inmiddels op positie 1074 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Bytecoin beschikt over een marktwaarde van ruim $6.175.675. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 1074 is het nog relatief klein. De marketcap van Bytecoin in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,00%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 184.470.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 184.020.000.000 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als ,, en . Op is het ook gelijk mogelijk om de actuele BCN koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Bytecoin kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Bytecoin prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Bytecoin nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Bytecoin zodat je een beter idee hebt van de verwachting (BCN) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Bytecoin wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Bytecoin prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele Bytecoin koers zien. Volg het Bytecoin nieuws vandaag: het crypto nieuws Bytecoin is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Bytecoin

Veel gestelde vragen Bytecoin

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Bytecoin wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Bytecoin’s op te slaan, welke Bytecoin wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Bytecoin hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Bytecoin software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Bytecoin wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Bytecoin?

De hoogste prijs ooit gemeten van Bytecoin bedraagt $0,15.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Bytecoin?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Bytecoin kopen?

Bytecoin kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn ,, , , en enkele anderen.

Waar kan ik Bytecoin verkopen?

Bytecoin verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn , ,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Bytecoin kopen?

Wanneer je Bytecoin moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Bytecoin koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Bytecoin koers laag staat en wanneer de Bytecoin koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Bytecoin koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Bytecoin kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Bytecoin koopt.

Wat is de huidige Bytecoin verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Bytecoin koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Bytecoin koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Bytecoin koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Bytecoin koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Bytecoin koers verwachting.