Toon popup

Beste sites om Bytecoin te kopen

Bytecoin Verwachting

Benieuwd naar de actuele Bytecoin prijs? Op deze pagina delen wij het laatste Bytecoin nieuws en geven wij tips voor het Bytecoin kopen. Ook vind je hier de laatste Bytecoin koers verwachting van onze experts.

Bytecoin

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Bytecoin Kopen

Binance

 

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Naar Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Naar Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Litebit

 

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

 

Naar Litebit

Bytecoin kopen

Wil je Bytecoin kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Bytecoin te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Bytecoin en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Bytecoin kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Bytecoin vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Bytecoin .

Bytecoin koers

De Bytecoin koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is Bytecoin terug te vinden in de top 300 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt Bytecoin over een marktwaarde van ruim 74 miljoen Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 184,066,828,814 Bytecoin coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers Bytecoin in de gaten te houden.

De afgelopen periode is Bytecoin vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de Bytecoin prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele Bytecoin koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een Bytecoin prijsgrafiek waarop de historie van de koers Bytecoin te zien is.

De marketcap van Bytecoin in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal BCN dat zal worden vrijgegeven is 184 miljard.

Laatste Bytecoin nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Bytecoin. Zodat je een beter idee hebt van de BCN verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Bytecoin prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Bytecoin koers zien.

Volg het Bytecoin nieuws vandaag, het crypto nieuws Bytecoin is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

As has been mentioned, the domain for the web wallet was updated to http://bytecoin.one. It is fully operational including exchange (BTC and ETH) and storage functions. The official website (http://bytecoin.org) links are also updated. Thank you for continuous support!

Hi, guys! We've been working on the web wallet issue and have changed the domain in order to restore the service. Now you can send, receive and store BCN again on the wallet via http://bytecoin.one. Thank you for your patience during this process!

Happy holidays! We are pleased to announce that BCN has been listed on @AtomarsExchange - user-friendly, fast and secure trading platform. Our users are welcome to trade it now with BTC and ETH pairs, and zero trading fee until Jan 23: https://atomars.com/news/announcements/bytecoin-bcn-lists-on-atomars

$BCN #Bytecoin

A brief update from the Bytecoin Team in our blog:

https://bytecoin.org/blog/project-update-from-the-bytecoin-team

$BCN #Bytecoin #crypto

Dear Community! We’ve found a lot of suspicious companies that have similar names to Bytecoin. We want to remind our users that you can find the list of where you can buy/sell Bytecoin in the ecosystem section on our site. Please be careful!
https://bytecoin.org/ecosystem
$BCN #Bytecoin

Load More...

Bytecoin koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Bytecoin 2021? De Bytecoin verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Bytecoin in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Bytecoin kopen met iDeal & Bytecoin koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Bytecoin

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Bytecoin Kopen?
Bytecoin kopen met iDeal
Bytecoin verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?