Celestia verwachting

Beste sites om TIA te kopen

Celestia (TIA) koers

Rank: #42

$16,91 (+2,42%)

 

Celestia Kopen / Celestia Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Celestia prijs en Celestia koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $16,08 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $16,91. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 2,42%. Celestia kopen kan bij Bitvavo en Crypto.com Op deze pagina delen wij het laatste  TIA nieuws en geven wij tips voor het Celestia kopen. Ook vind je hier de laatste Celestia koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Celestia koers verwachting.

Celestia (TIA) koers

Rank: #42

$16,91 (+2,42%)

 

Celestia Kopen / Celestia Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Celestia Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,59% +2,30% -8,03% +10,17% Onbekend
USD +0,59% +2,42% -7,56% +10,14% Onbekend
ETH +0,75% +0,97% -14,09% -18,15% Onbekend

Celestia verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Celestia kopen? Ga naar Bitvavo
Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
Celestia prijs $16,91 Marktkapitaal dominantie 0,14%
Markt cap rang 42 All time high $20,85
Circulerend aanbod 166.468.185 All time low $2,08
Totaal aanbod 1.025.424.658 Prijs tegenover all time high daling van 19,32%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $2.814.904.609
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Celestia koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Celestia 2024? Wat is de Celestia verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Celestia koers

De koers Celestia heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Celestia (TIA) inmiddels op positie 42 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Celestia beschikt over een marktwaarde van ruim $2.814.904.609. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 42 is het nog relatief klein. De marketcap van Celestia in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,14%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 166.468.185 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Crypto.com, en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele TIA koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Celestia kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Celestia prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Celestia nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Celestia zodat je een beter idee hebt van de verwachting (TIA) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Celestia wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Celestia prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Celestia koers zien. Volg het Celestia nieuws vandaag: het crypto nieuws Celestia is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Celestia

Veel gestelde vragen Celestia

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Celestia wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Celestia’s op te slaan, welke Celestia wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Celestia hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Celestia software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Celestia wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Celestia?

De hoogste prijs ooit gemeten van Celestia bedraagt $20,85.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Celestia?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Celestia kopen?

Celestia kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Crypto.com, , , en enkele anderen.

Waar kan ik Celestia verkopen?

Celestia verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Crypto.com,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Celestia kopen?

Wanneer je Celestia moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Celestia koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Celestia koers laag staat en wanneer de Celestia koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Celestia koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Celestia kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Celestia koopt.

Wat is de huidige Celestia verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Celestia koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Celestia koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Celestia koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Celestia koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Celestia koers verwachting.