CENNZnet verwachting

Beste sites om CENNZ te kopen

CENNZnet (CENNZ) koers

Rank: #Onbekend

$0,02 (-0,76%)

 

CENNZnet Kopen / CENNZnet Verkopen?

Benieuwd naar de actuele CENNZnet prijs en CENNZnet koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,02 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,02. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 0,76%. CENNZnet kopen kan bij en Op deze pagina delen wij het laatste  CENNZ nieuws en geven wij tips voor het CENNZnet kopen. Ook vind je hier de laatste CENNZnet koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de CENNZnet koers verwachting.

CENNZnet (CENNZ) koers

Rank: #Onbekend

$0,02 (-0,76%)

 

CENNZnet Kopen / CENNZnet Verkopen?

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers CENNZnet Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,98% -1,15% -3,73% +20,45% -85,23%
USD -1,06% -0,76% -3,56% +21,70% -85,65%
ETH -0,85% +0,47% -4,67% -7,08% -75,43%

CENNZnet verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

CENNZnet koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2018 $0,14 $0,54 $0,02 $84,1 mln $205.200 713,6 mln 154%
2019 $0,05 $0,19 $0,01 $41,3 mln $116.300 799,6 mln 192%
2020 $0,07 $0,13 $0,03 $52,8 mln $131.900 808,4 mln 157%
CENNZnet prijs $0,02 Marktkapitaal dominantie 0%
Markt cap rang Onbekend All time high $0,54
Circulerend aanbod Onbekend All time low $0,01
Totaal aanbod 1.200.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 96,63%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

CENNZnet koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met CENNZnet 2023? Wat is de CENNZnet verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

CENNZnet koers

De koers CENNZnet heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat CENNZnet (CENNZ) inmiddels op positie Onbekend in de gehele lijst van cryptocurrencies. CENNZnet beschikt over een marktwaarde van ruim . Ten opzichte van de bitcoin marketcap van Onbekend is het nog relatief klein. De marketcap van CENNZnet in vergelijking met Bitcoin is rond de 0%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven Onbekend in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als ,, en . Op is het ook gelijk mogelijk om de actuele CENNZ koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers CENNZnet kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de CENNZnet prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste CENNZnet nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom CENNZnet zodat je een beter idee hebt van de verwachting (CENNZ) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf CENNZnet wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de CENNZnet prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele CENNZnet koers zien. Volg het CENNZnet nieuws vandaag: het crypto nieuws CENNZnet is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

CENNZnet

Veel gestelde vragen CENNZnet

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke CENNZnet wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw CENNZnet’s op te slaan, welke CENNZnet wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een CENNZnet hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een CENNZnet software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere CENNZnet wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van CENNZnet?

De hoogste prijs ooit gemeten van CENNZnet bedraagt $0,54.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn CENNZnet?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik CENNZnet kopen?

CENNZnet kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn ,, , , en enkele anderen.

Waar kan ik CENNZnet verkopen?

CENNZnet verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn , ,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik CENNZnet kopen?

Wanneer je CENNZnet moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de CENNZnet koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de CENNZnet koers laag staat en wanneer de CENNZnet koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de CENNZnet koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met CENNZnet kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je CENNZnet koopt.

Wat is de huidige CENNZnet verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een CENNZnet koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de CENNZnet koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de CENNZnet koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de CENNZnet koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke CENNZnet koers verwachting.