Beste sites om CENNZ te kopen

Centrality verwachting

Centrality (CENNZ) koers

Rank: #

$0,07 (+0,90%)

 

Centrality Kopen / Centrality Verkopen?

Litebit

Benieuwd naar de actuele Centrality prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,07 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,08. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 0,90%. Centrality kopen kan bij Litebit en FTX Exchange Op deze pagina delen wij het laatste  CENNZ nieuws en geven wij tips voor het Centrality kopen. Ook vind je hier de laatste Centrality koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Centrality (CENNZ) koers

Rank: #

$0,07 (+0,90%)

 

Centrality Kopen / Centrality Verkopen?

Litebit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Centrality Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,06% +1,06% +4,90% +1,76% +36,30%
USD -0,06% +0,90% +5,11% +0,92% +33,56%
ETH +0,16% -0,08% -2,33% -28,71% -86,73%

Centrality verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Centrality kopen? Go to Litebit?

Centrality koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2018 $0,14 $0,54 $0,02 $84,1 mln $205.200 713,6 mln 154%
2019 $0,05 $0,19 $0,01 $41,3 mln $116.300 799,6 mln 192%
2020 $0,07 $0,13 $0,03 $52,8 mln $131.900 808,4 mln 157%
Centrality prijs $0,07 Marktkapitaal dominantie 0,00%
Markt cap rang All time high $0,54
Circulerend aanbod All time low $0,01
Totaal aanbod 1.200.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 86,28%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Centrality koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Centrality 2021? Wat is de Centrality verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Centrality koers

De koers Centrality heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Centrality (CENNZ) inmiddels op positie in de gehele lijst van cryptocurrencies. Centrality beschikt over een marktwaarde van ruim . Ten opzichte van de bitcoin marketcap van is het nog relatief klein. De marketcap van Centrality in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,00%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op

Er zijn op het moment van schrijven in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Litebit,FTX Exchange,Celsius Network en Blockfi. Op Litebit is het ook gelijk mogelijk om de actuele CENNZ koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Centrality kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Centrality prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Centrality nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Centrality . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (CENNZ) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Centrality wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Centrality prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Centrality koers zien. Volg het Centrality nieuws vandaag, het crypto nieuws Centrality is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Centrality

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Centrality wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Centrality’s op te slaan, welke Centrality wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Centrality hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Centrality software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Centrality wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Centrality?

De hoogste prijs ooit gemeten van Centrality bedraagt $0,54.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Centrality?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Centrality kopen?

Centrality kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Litebit,FTX Exchange, Celsius Network, Blockfi, en enkele anderen.

Waar kan ik Centrality verkopen?

Centrality verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Litebit, FTX Exchange,Celsius Network, Blockfi, en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.