Cex.io exchange review

Review en ervaringen

Cex.io is internationaal cryptocurrency handelsplatform waar je tientallen cryptocurrencies kan traden en ook gebruik kan maken van CFD’s om met leverage te traden.

Cex.io

Cex.io is een platform om digitale assets te traden. Een gebruiksvriendelijk, snel en goed platform waar je tientallen cryptocurrencies kan traden.

 

https://www.cex.io

Cex.io- Onze review en ervaring

Tot slot, waar moet ik op letten bij het kiezen voor Cex.io? 

De Cex.io exchange is een online marktplaats waar je als gebruiker digitale activa kunnen ruilen voor fiat geld zoals dollars en euro’s en andere crypto zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Als je voor de Cex.io exchange kiest, is het noodzakelijk om naar de belangrijkste aspecten van de exchange te kijken zoals functionaliteit en veiligheidsmaatregelen. Heeft Cex.io alle functies die je verwacht te gebruiken? En biedt Cex.io de gewenste veiligheidsmaatregelen die je zoekt in een exchange?

Gebruiksgemak is een andere factor om te overwegen en is vooral belangrijk voor nieuwere handelaren die moeite kunnen hebben met platforms met een minder intuïtieve gebruikersinterface.

Het is cruciaal om uit te kijken voor valse websites en mobiele apps bij het zoeken naar een crypto exchange zoals Cex.io. Zelfs als het platform betrouwbaar lijkt, let dan op eventuele typografische fouten, twijfelachtige branding, en, in het geval van een website, of er een klein slotpictogram dat veiligheid aanduidt bij de URL-balk aanwezig is.

Afgezien van fraude is het belangrijk om jezelf er voortdurend aan te herinneren dat het handelen in crypto riskant kan zijn. Cryptocurrencies zijn vrij gevoelig voor snelle prijsstijgingen en -dalingen die zelfs de meest deskundige beleggers niet met vertrouwen kunnen voorzien. 

Onthoud dat het altijd goed is om zelf meer onderzoek te doen naar de Cex.io exchange, zodat je verzekerd en zo veilig mogelijk je aankopen kan doen en kan handelen!

Gratis Account Ja, registreer nu
iDeal mogelijk? Niet duidelijk
Exchange Ja
Wallet Ja
Stablecoins Ja
Cryptocurrency 50+ cryptocurrencies
Helpdesk taal Engels
Vestigingsland Engeland
Fees 0.25%
Kopen met creditcard Mogelijk
Bankoverschrijving Mogelijk
Uitbetalen naar bank Mogelijk
Meer informatie www.cex.io

Waarom Cex.io?

Over Cex

 

N

CFD traden

Cex.io biedt de opties om gebruik te maken van CFD’s.

N

Betrouwbaar

Al sinds 2013 actief in de wereld van bitcoin.

N

Gebruikersgemak

Eenvoudig te gebruiken platform.

N

Exchange

Tientallen cryptocurrencies te traden.

Veel gestelde vragen

kucoin-exchange-logo
Coinmerce
Bybit