Beste sites om LINK te kopen

Chainlink verwachting

Chainlink (LINK) koers

Rank: #20

$25,57 (+3,20%)

 

Chainlink Kopen / Chainlink Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Chainlink prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $24,41 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $25,65. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 3,20%. Chainlink kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  LINK nieuws en geven wij tips voor het Chainlink kopen. Ook vind je hier de laatste Chainlink koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Chainlink (LINK) koers

Rank: #20

$25,57 (+3,20%)

 

Chainlink Kopen / Chainlink Verkopen?

Bitvavo

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Huobi logo

Huobi

Internationale cryptocurrency broker

Naar Huobi

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers Chainlink Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +1,15% +3,51% -3,82% -18,95% +95,81%
USD +1,12% +3,20% -2,99% -20,86% +82,72%
ETH +0,69% +1,81% -4,84% -20,87% -76,23%

Chainlink verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Chainlink kopen? Ga naar Bitvavo

Chainlink koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2017 $0,29 $0,72 $0,13 $99,2 mln $6,2 mln 347,9 mln 116%
2018 $0,41 $1,44 $0,16 $144,0 mln $4,9 mln 351,6 mln 157%
2019 $1,52 $4,50 $0,29 $533,1 mln $55,2 mln 350,0 mln 118%
2020 $7,48 $19,89 $1,43 $2,6 mld $516,2 mln 350,0 mln 150%
Chainlink prijs $25,57 Marktkapitaal dominantie 0,43%
Markt cap rang 20 All time high $52,70
Circulerend aanbod 467.009.554 All time low $0,15
Totaal aanbod 1.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 51,49%
Maximaal aanbod 1.000.000.000    
Marktkapitaal $11.946.468.761    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Chainlink?

Chainlink wordt ook wel LINK genoemd. Veel experts zeggen dat het bedrijf erachter veel potentie heeft, wat ook terug te zien is in de koers de eerste tijd. Hiervoor zijn er verschillende zaken geïmplementeerd om het te kunnen stroomlijnen. De cryptocurrency draait namelijk om veilig en snel transacties te kunnen doen. Hierbij moet de munt te allen tijde decentraal blijven en dit kan alleen wanneer er geen derde partij aan te pas hoeft te komen om de transacties te kunnen verwerken. Het bedrijf achter de cryptomunt heeft hiervoor veel zaken geïmplementeerd.

Een van de zaken die Chainlink kenmerkt, is het gebruik van smart contracts. Deze contracten nemen eigenlijk alle overbodige taken van mensen over, waardoor er geen derde partij aan te pas komt. Denk hierbij aan het goedkeuren van de transacties en het berekenen of er voldoende saldo op de rekening van de verzender staat. Hiervoor zijn slechts een aantal gegevens nodig, waardoor anonimiteit geboden wordt. De smart contracts zorgen er wel voor dat er alleen met minder complexe transacties gewerkt kan worden. Voor beginnende investeerders is dit een goede altcoin om mee te starten.

Chainlink is ook een cryptomunt waar verschillende externe systemen met elkaar verbonden worden. De smart contract krijgen hiervoor toegang tot onder andere data feeds en API’s. Dit maakt het voor het bedrijf mogelijk om gebruik te blijven maken van een bestaand netwerk. Een nieuw systeem was hierdoor niet nodig, waardoor het bedrijf snel aan de slag kon gaan met de lancering. De gebruikers, en dan met name de personen die LINK-tokens aanleveren van data, krijgen tevens beloningen voor het gebruik van de contracts. Deze worden door het bedrijf Chainlink Node Operators genoemd. Het netwerk wordt hierdoor in stand gehouden.

Voor- en nadelen van Chainlink

Chainlink brengt enkele voordelen met zich mee. Zo worden de transactiekosten laag gehouden doordat er gebruik wordt gemaakt van bestaande netwerken. Tevens gaan de transacties hierdoor vele malen sneller. Het verkeer op het netwerk verloopt soepel en is tevens veilig. Er worden weinig gegevens gevraagd, waardoor iedere investeerder anoniem kan blijven. De enige personen die een klein deel van de identiteit weten, zijn de mensen die de grootboeken beheren. Hierin worden de transacties namelijk opgeslagen, zodat er uiteindelijk nieuwe blokken aan de blockchain toegevoegd kunnen worden.

Daarbij maakt Chainlink gebruik van een Oracle. Dit zorgt ervoor dat het netwerk volledig decentraal is en draait op de blockchaintechnologie. Oracle en smart contracts werken samen door te communiceren, waardoor externe systemen met elkaar verbonden kunnen worden. Er komt dus externe data vrij, die nodig is om de contracts uit te kunnen voeren. Alle informatie wordt op deze manier gestroomlijnd en de transacties worden uitgevoerd. De populariteit kan hierdoor alleen maar omhooggaan.

Er zijn echter ook nadelen aan het gebruik van de smart contracts en de Oracle van Chainlink. Zo hebben de smart contracts nog geen communicatie met externe bronnen, waardoor het nog niet helemaal goed verloopt. Je kunt hierdoor ook nog weinig complexe transacties uitvoeren. Voor kleinere transacties is het wel een goede manier. De oracles worden op dit moment nog bestuurd door mensen. Ook dit kan in twijfel getrokken worden. Ondanks dat Chainlink streeft naar een decentraal systeem komt er dus wel een derde partij aan te pas. Hier kunnen nog grotere stappen in gemaakt worden.

Chainlink koers verwachting 2022 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Chainlink 2022? Wat is de Chainlink verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Chainlink koers

De koers Chainlink heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Chainlink (LINK) inmiddels op positie 20 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Chainlink beschikt over een marktwaarde van ruim $11.946.468.761. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 20 is het nog relatief klein. De marketcap van Chainlink in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,43%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 1.000.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 467.009.554 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Huobi en Litebit. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele LINK koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Chainlink kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Chainlink prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Chainlink nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Chainlink . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (LINK) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Chainlink wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Chainlink prijsverwachting van 2022, 2023 en verder. Hieronder kan je de actuele Chainlink koers zien. Volg het Chainlink nieuws vandaag, het crypto nieuws Chainlink is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Chainlink

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Chainlink wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Chainlink’s op te slaan, welke Chainlink wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Chainlink hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Chainlink software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Chainlink wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Chainlink?

De hoogste prijs ooit gemeten van Chainlink bedraagt $52,70.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Chainlink?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Chainlink kopen?

Chainlink kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance, Huobi, Litebit,FTX Exchange en enkele anderen.

Waar kan ik Chainlink verkopen?

Chainlink verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Binance,Huobi, Litebit, FTX Exchange en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.