Op zoek naar de beste cloud mining sites om te beginnen met het verdienen van Bitcoins? We hebben het juiste voor u. In het volgende overzicht maakt u zich klaar om zeven cloud mining-platforms te verkennen die we dit jaar het populairst, het meest winstgevend en het best gemarkeerd vonden. Het zijn allemaal legitieme wereldwijde bedrijven die met succes gebruikers voorzien van Bitcoin cloud mining.

SHAMINING

is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd cloudmijnbedrijf dat steeds vaker wordt genoemd als een van de beste platforms voor beginners die op zoek zijn naar een winstgevende cloudmijnervaring. Het belangrijkste kenmerk is betaalbare Bitcoin-cloudmijnbouw die beschikbaar is vanaf elk apparaat. Omdat SHAMINING een legitiem cloud mining-bedrijf is, bezit het drie datacenters in Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk en Californië.
Beschikbare cloud mining-opties met huidige prijzen

GPU-mijnbouwers met 23 580 GH/s. De prijs per 1GH/s is $ 0,0120.
GPU miners met 94 340 GH/s. De prijs per 1GH/s is 0,0113 dollar.
ASIC-mijnwerkers met 235 849 GH/s. De prijs per 1GH/s is 0,0109 dollar.

Er zijn geen onderhoudskosten voor cloud mining op SHAMINING. Alle servicekosten zijn al inbegrepen in de contractprijs. Om het geschatte rendement te berekenen, kunnen klanten een inkomstencalculator gebruiken, zo’n handig hulpmiddel dat door het SHAMINING-team is gemaakt. Veilige dagelijkse uitbetalingen maken dit platform tot een echt veilige ruimte voor cloud mining. Alles wat u nodig hebt om te beginnen met het delven van cryptocurrency met SHAMINING is om u te registreren, een storting te doen en een geschikte miner te huren.

De gemiddelde rendementen beginnen bij 143%, wat op dit moment best aardig is. Het minimumbedrag om in te stappen is $250. Het proces begint meteen wanneer een klant gekozen miners toevoegt aan zijn account en hash power koopt. Om meer vertrouwd te raken met Bitcoin cloud mining, krijgt u een persoonlijke manager op SHAMINING. Voel je vrij om hulp te vragen op elk gewenst moment als ondersteuning is hier voor u 24h.
Een extra special is een 37% bonus op de eerste investering voor elke nieuwe klant. Meld je nu aan en ontvang uw 37% bonus om te beginnen met het verdienen van crypto met een van de beste cloud mining sites.

Gminers

Onze tweede keuze is Gminers, een wereldwijd cloud mining bedrijf met een hoofdkantoor in Londen, Engeland. Het opkomende platform heeft tot nu toe 3000+ gebruikers aangetrokken, en het is op dit moment het meest veelbelovend in het veld. Het bedrijf runt drie datacenterparken in IJsland, Kazachstan en Georgië. Gminers richt zich op ethische en milieuvriendelijke cloud mining en gebruikt voornamelijk groene-energietechnologieën in hun datacenters (net als zonnepanelen en windkrachtgeneratoren).

Laten we eens kijken naar het rendement van cloud mining onder Gminers’ contracten. Als u $5000 investeert in een optie voor een jaar, krijgt u $600 als maandelijkse verdienste (met 117926 GH/s). Dus binnen een jaar cloud mining, kunt u $7200 bereiken als een gemakkelijk, gestaag passief inkomen. Anders gezegd, u verdient Bitcoins dag na dag door niets te doen. Het minimum stortingsbedrag is hier slechts $500. En het maakt Gminers tot een van de beste cloud mining websites voor beginnende crypto investeerders.

Bitcoin opties met huidige winstpercentages
Start – 143% (90 000 GH/s).
Professioneel – 149% (450 000 GH/s).
Smart – 156% (2 000 000 GH/s).
VIP – 170+% (met onbeperkt vermogen).

De prijs per 1 GH/s is $0.0120 voor alle plannen.

Ook biedt Gminers een persoonlijke manager voor elke gebruiker.

De andere kenmerken zijn dagelijkse directe uitbetalingen, 24-uurs ondersteuning, 99,98% uptime. Gebruikers kunnen meedoen aan een affiliate-programma om een extra inkomen te krijgen uit het Bitcoin cloud mining-proces. We vonden het eenvoudig om te starten, het proces te controleren en geld op te nemen van dit snelgroeiende cloud mining-platform. Gebruikers kunnen de winstgevendheidsstatistieken en inkomstenoverzichten op de account op elk gewenst moment controleren. Op dit moment is er 30% korting op de prijzen voor alle soorten miners op Gminers. Als u een duik wilt nemen in de Bitcoin cloud mining ervaring met betere prijzen, meld u dan nu aan en ontvang uw -30% aanbieding.

IQMining (iqmining.com)

IQMining is een legitieme crypto cloud mining website die sinds eind 2016 professioneel bekend is. Gemaakt door een ploeg van IT-ingenieurs en blockchain-programmeerexperts, biedt IQMining aan om Bitcoin te delven onder standaard- en pro-types van contracten. Het bedrijf heeft verschillende datacenterparken in Canada, IJsland, China, Rusland, Georgië en Algerije.

Het bedrijf promoot zichzelf als een ‘smart cloud mining service’ met frequente uitbetalingen en redelijke prijzen. Ook is het platform voor iedereen, zowel kleine als grote Bitcoin-investeerders.

De meest populaire opties om Bitcoin te delven op IQMining zijn SHA-256 en SHA-256 PRO. Laten we eens een snelle blik werpen op de gemiddelde prijzen.
SHA-256 cloud mining – $0,91 per 10 GH/s.
SHA-256 PRO cloud mining – $1.036 per 10 GH/s.
De onderhoudskosten voor cloud mining zijn voor beide plannen $0,01 per 10 GH/s. Let op: alle prijzen hier zijn voor eenjarige contracten. U kunt ook tweejarige, vijfjarige of levenslange opties aanschaffen. De prijzen op IQMining zijn ook afhankelijk van het accountniveau. Klanten kunnen verschillende PRO soorten accounts bereiken. Momenteel zijn er vier PRO account niveaus zoals Brons, Zilver, Goud, en Diamant. Plus, er zijn enkele specials op IQMining zoals Diamond club en maandelijkse weggeefacties met fantastische prijzen. De extra functie is cryptocurrency handel tools. Het bedrijf biedt klanten 24/7 meertalige ondersteuning. Ze hebben ook een verwijzingsprogramma dat gebruikers een extra inkomen van 10% biedt.

Genesis Mining (genesis-mining.com)

Genesis Mining is een van de grootste hash power providers, met meer dan 2 miljoen geautoriseerde gebruikers. De cloud mining website werd eind 2013 gelanceerd door een ploeg gepassioneerde crypto enthousiastelingen en blockchain experts die elkaar ontmoetten tijdens het gebruik van hetzelfde Bitcoin exchange platform. Later kwamen ze met het idee van cloud mining als een dienst. En zo ontstond de eerste mining farm in Oost-Europa. Sindsdien heeft Genesis Mining meer dan 100 miljoen cryptocurrency transacties uitgevoerd. En dat maakt het een van de toonaangevende cloud mining platforms wereldwijd.

Vandaag stelt Genesis Mining cryptobeleggers in staat om Bitcoin te delven op het geavanceerde cloud-ecosysteem zonder speciale uitrusting en technische kennis. Het bedrijf biedt een multi-algoritme en multi-coin cloud mining service met zero pool fees. Ze bezitten verschillende datacenters met ultramoderne hardware die zich bevinden in IJsland, Zweden en andere landen.

Cryptobeleggers kunnen cloudmijncontracten kopen op Genesis Mining met verschillende betalingsmethoden, zoals creditcards, maar ook met cryptocurrency wallets. Cloud mining-beloningen worden dagelijks gegenereerd. Ook biedt het bedrijf een 99,99% uptime-garantie.

Ecos

Ecos is een infrastructureel DeFi platform dat het mogelijk maakt passieve inkomsten te genereren uit Bitcoin cloud mining zonder apparatuur te kopen. Het mijnbouwcentrum bevindt zich in de Vrije Economische Zone van Armenië, en dat brengt extra voordelen met zich mee voor zowel het bedrijf als de investeerders. Het bedrijf heeft ook een ander hoofdkantoor in Moskou, Rusland.

Elke gebruiker kan beginnen met het delven van cryptocurrency door het investeren van $149 als een minimum storting bedrag. De contractduur opties zijn van 12 tot 50 maanden. Snelle opnames via verschillende betaalmethoden is een ander pluspunt van Ecos, en we kunnen het markeren als een van de beste cloud mining sites. Het bedrijf biedt een transparant terugbetalingsbeleid. Elke gebruiker kan om een terugbetaling vragen als het cloud mining contract niet binnen 48 uur geactiveerd is.

Meest gezochte Bitcoin cloud mining portefeuilles
Elon Musk Index met 1752% winst historische groei(een-week plan).
Top 10 Index met 918% winst historische groei (duurperiode is drie maanden).
Old School Index met 662% winst historische groei (een-week plan).

Ook kunt u een aantal extra functies vinden op de Ecos, zoals beveiligde multicurrency wallet, exchange, crypto en fiat spaarrekening, Bitcoin investeringsplatform.

HashShiny(hashshiny.io)

Ons volgende object van belang is HashShiny, een vertrouwde cloud mining website uit Hong Kong die werd opgericht in 2017. Het bedrijf heeft twee grote datacenters in Myanmar en Kazachstan, de landen die bekend staan om hun goedkope elektriciteit. Alle hardware draait grotendeels onder waterkracht- en windenergiecentrales. De mijnbouwcentrumparken zijn uitgerust met ultramoderne ASIC-mijnwerkers, evenals de nieuwste en meest efficiënte GPU-rigs. Klanten kunnen contracten voor cloud mining kopen met verschillende betaalmethoden, zoals Bitcoin wallets, creditcards, PayPal, UnionPay, enzovoort. Net als elke andere legitieme cloud mining site, accepteert HashShiny terugbetalingen met hun 30-dagen terugbetalingsbeleid.

Gebruikers kunnen lid worden van het HashShiny Affiliate programma met hoge CR en EPC conversie, gratis promotie banners, en een levenslange 10% commissie. Het bedrijf heeft een geavanceerd web- en mobiel platform dat gebruiksgemak, flexibiliteit en multitasking combineert.

Prijzen voor Bitcoin cloud mining-plannen beginnen vanaf $1,29 per 10 GH/s. De dagelijkse onderhoudskosten bedragen 0,0016 $ per 10 GH/s. Automatische uitbetalingen in BTC worden dagelijks gegenereerd op HashShiny. De minimale hash rate om te leasen is 10 GH/s.
Hashing24 (hashing24.com)
Onze laatste is Hashing24, het toonaangevende bedrijf in de Bitcoin-cloudmijnbouwindustrie. Het is een full-service blockchainbedrijf met goed uitgeruste datacenters in Canada, IJsland, Noorwegen en Georgië. Hashing24 biedt Bitcoin mining aan sinds 2021 onder een licentie geregistreerd in Ierland. Hashing24 maakt het mogelijk om cryptocurrency te delven met een laag instappunt en minimale investeringen. Het ondersteunt tot nu toe meer dan 200.000 actieve klanten en blijft met de dag groeien. Het bedrijf biedt non-stop cloud mining met een 100% uptime garantie.

Bitcoin-plannen met huidige prijzen en betalingsvoorwaarden

12-maandenplan – $ 542,02 per 5 TH/s.
18-maanden-plan – $ 812,79 per 5 TH/s.
24-maanden-plan – $ 1083,55 per 5 TH/s.
Ook het persoonlijke 30-maanden cloud mining-plan is on-demand beschikbaar. Gebruikers kunnen contracten kopen via Bitcoins, altcoins, Visa/MasterCard-creditcards. Het cloud mining proces start automatisch om middernacht, direct na afloop van de betaaldag. Gedolven cryptocurrencies worden dagelijks, eenmaal per dag, bijgeschreven op het saldo. Het minimale opnamebedrag is 0,0007 BTC. Klanten kunnen op elk moment een opnameverzoek doen.

FAQ

Wat is Cloud Mining?

Cryptocurrency cloud mining is een proces van het genereren van cryptomunten met behulp van gehuurde capaciteiten van een bedrijf dat de hash-kracht gegenereerd in externe datacentra deelt met andere gebruikers. Voorlopig is cloud mining het beste alternatief voor solo Bitcoin mining dat jaar na jaar moeilijker en duurder wordt.

Hoe werkt cloud mining?

Zoals de naam al doet vermoeden, is cloud mining een mechanisme om cryptocurrency’s te delven in de cloud. Bij cloud mining huren gebruikers gedeelde hash-krachtcapaciteiten. De cloud mining provider beheert en exploiteert alle apparatuur (zogenaamde mining rigs). De beloningen van cryptocurrency cloud mining worden verdeeld op basis van het deel van de hashing power dat elke klant controleert.

Wat zijn de Beste Cloud Mining Sites?

U kunt betrouwbare en winstgevende cloud mining platforms vinden door te putten uit onze beste cloud mining sites review. Alle websites in de volgende beoordeling zijn door ons team persoonlijk bewezen. En we kunnen ze allemaal markeren als legitieme en winstgevende spelers op het gebied van crypto cloud mining.

Is Cloud Mining veilig?

Aangezien Bitcoin cloud mining een van de beste manieren is om passief inkomen te genereren, zijn er veel oplichters in die industrie. Als u crypto’s wilt delven met minimale risico’s, moet u alleen werken met legitieme cloud mining-websites. Met betrouwbare wereldwijde providers is cloud mining veilig en betrouwbaar.

Hoe zet u Bitcoin om in geld?

De meeste cloud mining-sites betalen uit in zowel digitaal als fiat geld. Om een beloning te krijgen van cloudmining in USD of EUR hoeft u alleen maar een opnameverzoek in te dienen op uw creditcard. U kunt ook cryptocurrency-uitwisselingen gebruiken als u dat wilt.

Wat is hash rate?

De hash rate (ook hash per seconde of H/s) in Bitcoin mijnbouwtechnologie is een snelheid van rekenoperaties die worden gegenereerd door mijnbouwmachines. De hash rate is het belangrijkste onderdeel van het mijnproces in de cloud, en de winstgevendheid is er sterk van afhankelijk. Hash-kracht in het Bitcoin-netwerk wordt normaal gesproken berekend in eenheden van GH/s en TH/s.

Welke munten zijn het meest winstgevend om te delven?
Al bijna tien jaar is Bitcoin nog steeds de meest winstgevende cryptocurrency om te delven en in te investeren. Dit najaar is de Bitcoin-prijs verdubbeld sinds het dieptepunt in de zomer, en veel crypto-experts verwachten dat de prijzen zullen blijven stijgen. Andere populaire opties zijn Ethereum, Litecoin, en Dogecoin.