Coinbase Pro exchange review

Review en ervaringen

Coinbase Pro is onderdeel van Coinbase, dit platform is alleen bedoeld voor de grotere en meer ervaren traders en organisaties. 

Coinbase Pro

Coinbase Pro is voor de echte traders en instituties welke in grotere bedragen willen beleggen of traden.

 

https://pro.coinbase.com

Coinbase Pro – Onze review en ervaring

Tot slot, waar moet ik op letten bij het kiezen voor Coinbase Pro? 

De Coinbase Pro exchange is een online marktplaats waar je als gebruiker digitale activa kunnen ruilen voor fiat geld zoals dollars en euro’s en andere crypto zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Als je voor de Coinbase Pro exchange kiest, is het noodzakelijk om naar de belangrijkste aspecten van de exchange te kijken zoals functionaliteit en veiligheidsmaatregelen. Heeft Coinbase Pro alle functies die je verwacht te gebruiken? En biedt Coinbase Pro de gewenste veiligheidsmaatregelen die je zoekt in een exchange?

Gebruiksgemak is een andere factor om te overwegen en is vooral belangrijk voor nieuwere handelaren die moeite kunnen hebben met platforms met een minder intuïtieve gebruikersinterface.

Het is cruciaal om uit te kijken voor valse websites en mobiele apps bij het zoeken naar een crypto exchange zoals Coinbase Pro. Zelfs als het platform betrouwbaar lijkt, let dan op eventuele typografische fouten, twijfelachtige branding, en, in het geval van een website, of er een klein slotpictogram dat veiligheid aanduidt bij de URL-balk aanwezig is.

Afgezien van fraude is het belangrijk om jezelf er voortdurend aan te herinneren dat het handelen in crypto riskant kan zijn. Cryptocurrencies zijn vrij gevoelig voor snelle prijsstijgingen en -dalingen die zelfs de meest deskundige beleggers niet met vertrouwen kunnen voorzien. 

Onthoud dat het altijd goed is om zelf meer onderzoek te doen naar de Coinbase Pro exchange, zodat je verzekerd en zo veilig mogelijk je aankopen kan doen en kan handelen!

Gratis Account Ja, registreer nu
iDeal mogelijk? Ja
Exchange Ja
Wallet Ja
Stablecoins Ja
Cryptocurrency 25+ cryptocurrencies
Helpdesk taal Engels
Vestigingsland Verenigde Staten
Fees 0.2%
Kopen met creditcard Mogelijk
Bankoverschrijving Mogelijk
Uitbetalen naar bank Mogelijk
Meer informatie www.pro.coinbase.com

Waarom Coinbase Pro?

Over Coinbase Pro

 

N

Focus

Dit platform is bedoeld voor de echte traders.

N

Betrouwbaar

Coinbase is de grootste exchange uit de VS met miljoenen gebruikers.

N

Gebruikersgemak

Eenvoudig te gebruiken platform.

N

Exchange

Tientallen cryptocurrencies te traden

Veel gestelde vragen

kucoin-exchange-logo
Coinmerce
Bybit