Beste sites om ATOM te kopen

Cosmos verwachting

Cosmos (ATOM) koers

Rank: #22

$34,96 (+1,26%)

 

Cosmos Kopen / Cosmos Verkopen?

Binance

Benieuwd naar de actuele Cosmos prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $33,66 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $35,38. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 1,26%. Cosmos kopen kan bij Binance en Litebit Op deze pagina delen wij het laatste  ATOM nieuws en geven wij tips voor het Cosmos kopen. Ook vind je hier de laatste Cosmos koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Cosmos (ATOM) koers

Rank: #22

$34,96 (+1,26%)

 

Cosmos Kopen / Cosmos Verkopen?

Binance

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Cosmos Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,46% +1,68% +7,82% -16,33% +545,70%
USD -0,58% +1,26% +7,76% -17,24% +531,09%
ETH -0,39% -1,15% +0,38% -41,43% -37,15%

Cosmos verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Cosmos kopen? Go to Binance?

Cosmos koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2019 $4,00 $8,31 $1,92 $626,5 mln $96,7 mln 159,0 mln 128%
2020 $4,14 $8,82 $1,10 $789,5 mln $150,4 mln 190,7 mln 142%
Cosmos prijs $34,96 Marktkapitaal dominantie 0,36%
Markt cap rang 22 All time high $44,42
Circulerend aanbod 281.261.435 All time low $1,16
Totaal aanbod Prijs tegenover all time high daling van 21,29%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $9.833.399.966    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Cosmos?

Cosmos werd aanvankelijk bedacht door Jae Kwon in 2014. In 2015 creëerde hij samen met Ethan Buchman de Cosmos-softwareontwikkeling kit om de toetredingsdrempel voor blockchain-ontwikkeling te verlagen. Ze bouwden ook een gedecentraliseerd netwerk van individuele blockchains die met elkaar konden communiceren. Kwon en Buchman zijn ook de oprichters van de Interchain Foundation, een non-profitorganisatie die tot doel heeft om open en gedecentraliseerde netwerktechnologieën te onderzoeken, ontwikkelen en promoten die meer soevereiniteit, veiligheid en duurzaamheid zou moeten creëren voor gemeenschappen over de hele wereld.

Het Cosmos netwerk kent twee tokens:

  •       ATOM – Deze munt wordt voornamelijk gebruikt voorgovernanceen is ontworpen om communicatie, schaalvergroting en samenwerking tussen onafhankelijke ketens te vergemakkelijken.
  •      Fotons- Dit zijn de munten die worden gebruikt voor de betaling van de transactiekosten binnen het Cosmos-platform ecosysteem. 

Het eerste munten aanbod (ICO) voor de Cosmos munt ATOM vond plaats in april 2017 en eindigde met meer dan 17 miljoen dollar. Ongeveer 75% van de beschikbare token voorraad werd verkocht tijdens de ICO. Het totale aanbod van ATOM is afgetopt op 236 miljoen ATOM. Na de lancering van het Cosmos main net in 2019 werd ATOM toegevoegd aan verschillende cryptocurrency uitwisselingen.

Voor- en nadelen van Cosmos

Cosmos is een volledig open-source project met een complete Cosmos Software Development Kit die het makkelijk maakt voor developers om apps te bouwen. De belangrijkste voordelen van Cosmos zijn dat Cosmos door middel van Tendermint en Inter-Blockchain Communication-protocollen het mogelijk maken om een netwerk van verbonden blockchains te creëren.

Dit netwerk maakt de uitwisseling van tokens, gegevens en activa mogelijk. De hubs die al deze verschillende blockchains met elkaar verbinden, vereisen validators die ATOM’s gaan ‘staken’. De validators kunnen ATOM’s verdienen voor het ‘staken’, en hoe meer het netwerk verbonden wordt, hoe groter de mogelijkheid om passief inkomen te genereren door middel van ‘staken’.

Hoewel ‘staken’ winstgevend kan zijn, is dit ook het grootste nadeel van Cosmos. ATOM’s ‘staken’ is niet zonder risico. Dit heeft een aantal redenen. Ten eerste worden uitgezette ATOM’s vergrendeld en voor het ophalen ervan is een wachtperiode van 3 weken nodig, de zogenaamde ontbindingsperiode. Bovendien kan een deel van zijn totale inzet worden verlaagd, dat wil zeggen vernietigd, als een validator zich misdraagt.

Dit gaat ook over de inzet van anderen die hun ‘stakes’ delegeren. Dit betekent dat als je je ATOM’s delegeert aan een validator die zich vervolgens slecht gedraagt, deze validator niet alleen een deel van zijn eigen tokens verliest, maar ook die van jou. Daarom is het belangrijk dat ATOM-houders zorgvuldige en actief toezicht houden op de activiteit van hun validators. Als een validator zich verdacht gedraagt of te vaak offline is, kunnen delegators ervoor kiezen om de verbinding te verbreken, hoewel dit de bovengenoemde 3 weken duurt, of overschakelen naar een andere validator. Delegators kunnen ook risico’s beperken door hun inzet over meerdere validators te verdelen.

Cosmos koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Cosmos 2021? Wat is de Cosmos verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Cosmos koers

De koers Cosmos heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Cosmos (ATOM) inmiddels op positie 22 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Cosmos beschikt over een marktwaarde van ruim $9.833.399.966. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 22 is het nog relatief klein. De marketcap van Cosmos in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,36%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op

Er zijn op het moment van schrijven 281.261.435 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Binance,Litebit,FTX Exchange en Bitcoinmeester. Op Binance is het ook gelijk mogelijk om de actuele ATOM koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Cosmos kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Cosmos prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Cosmos nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Cosmos . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (ATOM) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Cosmos wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Cosmos prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Cosmos koers zien. Volg het Cosmos nieuws vandaag, het crypto nieuws Cosmos is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Cosmos

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Cosmos wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Cosmos’s op te slaan, welke Cosmos wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Cosmos hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Cosmos software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Cosmos wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Cosmos?

De hoogste prijs ooit gemeten van Cosmos bedraagt $44,42.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Cosmos?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Cosmos kopen?

Cosmos kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance,Litebit, FTX Exchange, Bitcoinmeester,Kraken en enkele anderen.

Waar kan ik Cosmos verkopen?

Cosmos verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance, Litebit,FTX Exchange, Bitcoinmeester, Kraken en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.