Cosmos Hub verwachting

Beste sites om ATOM te kopen

Cosmos Hub (ATOM) koers

Rank: #26

$10,43 (+4,53%)

 

Cosmos Hub Kopen / Cosmos Hub Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Cosmos Hub prijs en Cosmos Hub koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $9,79 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $10,56. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 4,53%. Cosmos Hub kopen kan bij Bitvavo en Finst Op deze pagina delen wij het laatste  ATOM nieuws en geven wij tips voor het Cosmos Hub kopen. Ook vind je hier de laatste Cosmos Hub koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Cosmos Hub koers verwachting.

Cosmos Hub (ATOM) koers

Rank: #26

$10,43 (+4,53%)

 

Cosmos Hub Kopen / Cosmos Hub Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Cosmos Hub Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,08% +4,53% +1,19% +12,99% -22,53%
USD +0,08% +4,53% +1,71% +12,83% -20,41%
ETH -0,15% +2,71% -5,05% -16,32% -57,23%

Cosmos Hub verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Cosmos Hub kopen? Ga naar Bitvavo

Cosmos Hub koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2019 $4,00 $8,31 $1,92 $0 $0 0 128%
2020 $4,14 $8,82 $1,10 $0 $0 0 142%
2021 $21,04 $44,51 $5,04 $0 $0 0 163%
2022 $17,13 $44,51 $5,60 $0 $0 0 115%
2023 $9,98 $15,41 $6,18 $0 $0 0 64%
Cosmos Hub prijs $10,43 Marktkapitaal dominantie 0,20%
Markt cap rang 26 All time high $44,45
Circulerend aanbod 387.879.049 All time low $1,16
Totaal aanbod 387.877.011 Prijs tegenover all time high daling van 76,51%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $4.049.237.016
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Cosmos?

Cosmos werd aanvankelijk bedacht door Jae Kwon in 2014. In 2015 creëerde hij samen met Ethan Buchman de Cosmos-softwareontwikkeling kit om de toetredingsdrempel voor blockchain-ontwikkeling te verlagen. Ze bouwden ook een gedecentraliseerd netwerk van individuele blockchains die met elkaar konden communiceren. Kwon en Buchman zijn ook de oprichters van de Interchain Foundation, een non-profitorganisatie die tot doel heeft om open en gedecentraliseerde netwerktechnologieën te onderzoeken, ontwikkelen en promoten die meer soevereiniteit, veiligheid en duurzaamheid zou moeten creëren voor gemeenschappen over de hele wereld.

Het Cosmos netwerk kent twee tokens:

  •       ATOM – Deze munt wordt voornamelijk gebruikt voorgovernanceen is ontworpen om communicatie, schaalvergroting en samenwerking tussen onafhankelijke ketens te vergemakkelijken.
  •      Fotons- Dit zijn de munten die worden gebruikt voor de betaling van de transactiekosten binnen het Cosmos-platform ecosysteem. 

Het eerste munten aanbod (ICO) voor de Cosmos munt ATOM vond plaats in april 2017 en eindigde met meer dan 17 miljoen dollar. Ongeveer 75% van de beschikbare token voorraad werd verkocht tijdens de ICO. Het totale aanbod van ATOM is afgetopt op 236 miljoen ATOM. Na de lancering van het Cosmos main net in 2019 werd ATOM toegevoegd aan verschillende cryptocurrency uitwisselingen.

Voor- en nadelen van Cosmos

Cosmos is een volledig open-source project met een complete Cosmos Software Development Kit die het makkelijk maakt voor developers om apps te bouwen. De belangrijkste voordelen van Cosmos zijn dat Cosmos door middel van Tendermint en Inter-Blockchain Communication-protocollen het mogelijk maken om een netwerk van verbonden blockchains te creëren.

Dit netwerk maakt de uitwisseling van tokens, gegevens en activa mogelijk. De hubs die al deze verschillende blockchains met elkaar verbinden, vereisen validators die ATOM’s gaan ‘staken’. De validators kunnen ATOM’s verdienen voor het ‘staken’, en hoe meer het netwerk verbonden wordt, hoe groter de mogelijkheid om passief inkomen te genereren door middel van ‘staken’.

Hoewel ‘staken’ winstgevend kan zijn, is dit ook het grootste nadeel van Cosmos. ATOM’s ‘staken’ is niet zonder risico. Dit heeft een aantal redenen. Ten eerste worden uitgezette ATOM’s vergrendeld en voor het ophalen ervan is een wachtperiode van 3 weken nodig, de zogenaamde ontbindingsperiode. Bovendien kan een deel van zijn totale inzet worden verlaagd, dat wil zeggen vernietigd, als een validator zich misdraagt.

Dit gaat ook over de inzet van anderen die hun ‘stakes’ delegeren. Dit betekent dat als je je ATOM’s delegeert aan een validator die zich vervolgens slecht gedraagt, deze validator niet alleen een deel van zijn eigen tokens verliest, maar ook die van jou. Daarom is het belangrijk dat ATOM-houders zorgvuldige en actief toezicht houden op de activiteit van hun validators. Als een validator zich verdacht gedraagt of te vaak offline is, kunnen delegators ervoor kiezen om de verbinding te verbreken, hoewel dit de bovengenoemde 3 weken duurt, of overschakelen naar een andere validator. Delegators kunnen ook risico’s beperken door hun inzet over meerdere validators te verdelen.

Cosmos Hub koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Cosmos Hub 2024? Wat is de Cosmos Hub verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Cosmos Hub koers

De koers Cosmos Hub heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Cosmos Hub (ATOM) inmiddels op positie 26 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Cosmos Hub beschikt over een marktwaarde van ruim $4.049.237.016. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 26 is het nog relatief klein. De marketcap van Cosmos Hub in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,20%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 387.879.049 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Finst,Crypto.com en Coinmerce. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele ATOM koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Cosmos Hub kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Cosmos Hub prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Cosmos Hub nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Cosmos Hub zodat je een beter idee hebt van de verwachting (ATOM) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Cosmos Hub wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Cosmos Hub prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Cosmos Hub koers zien. Volg het Cosmos Hub nieuws vandaag: het crypto nieuws Cosmos Hub is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Cosmos Hub

Veel gestelde vragen Cosmos Hub

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Cosmos Hub wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Cosmos Hub’s op te slaan, welke Cosmos Hub wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Cosmos Hub hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Cosmos Hub software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Cosmos Hub wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Cosmos Hub?

De hoogste prijs ooit gemeten van Cosmos Hub bedraagt $44,45.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Cosmos Hub?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Cosmos Hub kopen?

Cosmos Hub kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Finst, Crypto.com, Coinmerce, en enkele anderen.

Waar kan ik Cosmos Hub verkopen?

Cosmos Hub verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Finst,Crypto.com, Coinmerce, en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Cosmos Hub kopen?

Wanneer je Cosmos Hub moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Cosmos Hub koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Cosmos Hub koers laag staat en wanneer de Cosmos Hub koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Cosmos Hub koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Cosmos Hub kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Cosmos Hub koopt.

Wat is de huidige Cosmos Hub verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Cosmos Hub koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Cosmos Hub koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Cosmos Hub koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Cosmos Hub koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Cosmos Hub koers verwachting.