Beste sites om Cosmos te kopen

Cosmos Kopen

Benieuwd naar de actuele Cosmos prijs? Op deze pagina delen wij het laatste nieuws en geven wij tips voor de inkoop van deze cryptocurrency.

Cosmos

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Cosmos  Kopen

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Naar Bitvavo

Coinmotion logo

Coinmotion

De exchange om cryptocurrencies te kopen en te traden.

Naar Coinmotion

Coinmerce

Coinmerce

Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Cosmos is een interessant project dat zichzelf “het internet van blockchains” noemt. Cosmos wil de barrières tussen blockchains doorbreken door ze met elkaar te laten communiceren door het ontwikkelaars gemakkelijk te maken om apps te bouwen die tokens gebruiken van verschillende onafhankelijke blockchains. Klinkt heel veelbelovend, maar wonderlijk genoeg blijft Cosmos onder de radar van de meeste mensen vliegen. In dit artikel lees je meer over Cosmos, en wat de experts verwachten dat dit project in de toekomst gaat doen. 

Cosmos kopen

Wil je Cosmos kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Cosmos te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Cosmos en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo ATOM kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Cosmos vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Cosmos (ATOM).

Wat is Cosmos?

Cosmos werd aanvankelijk bedacht door Jae Kwon in 2014. In 2015 creëerde hij samen met Ethan Buchman de Cosmos-softwareontwikkeling kit om de toetredingsdrempel voor blockchain-ontwikkeling te verlagen. Ze bouwden ook een gedecentraliseerd netwerk van individuele blockchains die met elkaar konden communiceren. Kwon en Buchman zijn ook de oprichters van de Interchain Foundation, een non-profitorganisatie die tot doel heeft om open en gedecentraliseerde netwerktechnologieën te onderzoeken, ontwikkelen en promoten die meer soevereiniteit, veiligheid en duurzaamheid zou moeten creëren voor gemeenschappen over de hele wereld. 

Het Cosmos netwerk kent twee tokens: 

  •       ATOM – Deze munt wordt voornamelijk gebruikt voorgovernanceen is ontworpen om communicatie, schaalvergroting en samenwerking tussen onafhankelijke ketens te vergemakkelijken. 
  •      Fotons- Dit zijn de munten die worden gebruikt voor de betaling van de transactiekosten binnen het Cosmos-platform ecosysteem.  

Het eerste munten aanbod (ICO) voor de Cosmos munt ATOM vond plaats in april 2017 en eindigde met meer dan 17 miljoen dollar. Ongeveer 75% van de beschikbare token voorraad werd verkocht tijdens de ICO. Het totale aanbod van ATOM is afgetopt op 236 miljoen ATOM. Na de lancering van het Cosmos main net in 2019 werd ATOM toegevoegd aan verschillende cryptocurrency uitwisselingen. 

Hoe werkt Cosmos? 

Cosmos probeert de barrières tussen de verschillende blockchains te doorbreken op één platform. Daarnaast proberen ze een aantal belangrijke problemen op te lossen die deze technologie vanaf het begin teisteren zoals: 

  •       Schaalbaarheid
  •       Interoperabiliteit
  •       Bruikbaarheid
  •       Soevereiniteit

Projecten die op het Cosmos-netwerk worden gelanceerd, moeten het mogelijk maken om hun tokens zonder al te veel poespas uit te wisselen. Het netwerk is georganiseerd als een modulaire oplossing die is gebouwd voor gebruik met toepassing specifieke blockchains van verschillende typen. Deze ketens kunnen gemakkelijker worden ontwikkeld, gecombineerd met de mogelijkheid om waarde van de ene naar de andere over te dragen zonder afbreuk te doen aan hun wederzijdse soevereiniteit. 

Daarnaast positioneert Cosmos zichzelf op de markt als een soort toolkit, met modulaire en aanpasbare tools die ter beschikking staan ​​van de ontwikkelaars die willen gaan werken aan de decentralisatie van internet en de bijbehorende financiële infrastructuur. Met de Cosmos-softwareontwikkeling kit kunnen makkelijk nieuwe blockchain-applicaties via het Cosmos-netwerk worden verbonden. De twee belangrijkste manieren waarop Cosmos werkt, zijn via Tendermint- en Inter-Blockchain-communicatieprotocollen. Samen vormen ze het Cosmos Network. 

Voor- en nadelen van Cosmos

Cosmos is een volledig open-source project met een complete Cosmos Software Development Kit die het makkelijk maakt voor developers om apps te bouwen. De belangrijkste voordelen van Cosmos zijn dat Cosmos door middel van Tendermint en Inter-Blockchain Communication-protocollen het mogelijk maken om een ​​netwerk van verbonden blockchains te creëren.

Dit netwerk maakt de uitwisseling van tokens, gegevens en activa mogelijk. De hubs die al deze verschillende blockchains met elkaar verbinden, vereisen validators die ATOM’s gaan ‘staken’. De validators kunnen ATOM’s verdienen voor het ‘staken’, en hoe meer het netwerk verbonden wordt, hoe groter de mogelijkheid om passief inkomen te genereren door middel van ‘staken’. 

Hoewel ‘staken’ winstgevend kan zijn, is dit ook het grootste nadeel van Cosmos. ATOM’s ‘staken’ is niet zonder risico. Dit heeft een aantal redenen. Ten eerste worden uitgezette ATOM’s vergrendeld en voor het ophalen ervan is een wachtperiode van 3 weken nodig, de zogenaamde ontbindingsperiode. Bovendien kan een deel van zijn totale inzet worden verlaagd, dat wil zeggen vernietigd, als een validator zich misdraagt.

Dit gaat ook over de inzet van anderen die hun ‘stakes’ delegeren. Dit betekent dat als je je ATOM’s delegeert aan een validator die zich vervolgens slecht gedraagt, deze validator niet alleen een deel van zijn eigen tokens verliest, maar ook die van jou. Daarom is het belangrijk dat ATOM-houders zorgvuldige en actief toezicht houden op de activiteit van hun validators. Als een validator zich verdacht gedraagt ​​of te vaak offline is, kunnen delegators ervoor kiezen om de verbinding te verbreken, hoewel dit de bovengenoemde 3 weken duurt, of overschakelen naar een andere validator. Delegators kunnen ook risico’s beperken door hun inzet over meerdere validators te verdelen. 

Cosmos ontwikkelingen en koersverwachting

Het valt niet te ontkennen dat Cosmos onderweg is op een essentieel en veelbelovend te worden op blockchain technologie gebied. Het project is echter niet de enige speler die inzet op schaalbaarheid en interoperabiliteit. Het project wordt momenteel ook nog enigszins overschaduwd door zijn grote concurrent Polkadot. 

Desalniettemin gaan de experts ervan uit dat Cosmos in de toekomst een essentiële rol zal blijven spelen wat de waarde van het ATOM token zal verhogen. De voorspellingen zijn dat 2021 een redelijk stabiel jaar zal zijn voor het ATOM token. De vooruitzichten na 2021 zijn positief de prognose is dat de prijzen zullen gaan stijgen. De Cosmos prognose schetst volgens experts van Tradingbeasts en Digitalcoin een positief beeld en is zonder twijfel bullish te noemen. Cosmos kan daarom interessant zijn voor lange termijn beleggers. 

 

Volg het Cosmos nieuws vandaag, het crypto nieuws Cosmos is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

🚨 A reminder that we will be hosting our first community call with the @ethermint team this Wednesday, Jan 27 @ 3:30pm ET!

Come join us for a conversation on project and testnet status, Q&A, future planning, and much more!

Join here 👉: http://bit.ly/3iFaSS4

Ep. 9: How @ChainSafeth is launching @ethermint, an EVM running on BFT Proof-of-Stake via #TendermintBFT

https://open.spotify.com/episode/30EyYHhhSq4p3bokRj3P8W?si=m29buphtTAW3VMmmXrqKaQ

I just published an article comparing blockchain platforms ( @Bitcoin , @ethereum , @Ripple , @Cardano , @cosmos , @Polkadot ) and describing blockchain services, challenges, and solutions. (no coin comparison)
@starname_me @scrt_foundation
https://medium.com/coinmonks/unhyped-comparison-of-blockchain-platforms-679e122947c1

📢Phase 2 of #IRISnet’s DeFi & Interchain Testnet Bifrost now launched, to be followed by the Mainnet Upgrade!

Cosmonauts, let's make the final dash for the New Connected Interchain World!

https://medium.com/irisnet-blog/phase-2-of-irisnets-defi-interchain-testnet-bifrost-launched-to-be-followed-by-mainnet-upgrade-211d69d0f828

🎊#KeplrWaller reached🎊
📥+10k DOWNLOADS📥

We want to thanks our users and the incredible projects we are lucky enough to collaborate with for their support & trust:
Being in close contact with exceptional builders & communities inspires us to improve day after day.

🚀To 20🔥 https://twitter.com/dogemos/status/1354087133959565317

josh lee ⚛️@dogemos

Buidl speaks louder than words.

Thank you for the 10k, community ❤️

Load More...

Cosmos koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Cosmos 2021? De Cosmos verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Cosmos in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Cosmos kopen met iDeal & Cosmos koers & Cosmos koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Cosmos

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Cosmos Kopen?
Cosmos kopen met iDeal
Cosmos verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?