Toon popup

ERVARINGEN & UITLEG VOOR

Crypto Genius

Crypto Genius biedt een handelssoftware welke het traden gemakkelijk maakt voor jou, met kans op hogere rendementen. De trading bot zorgt dat je meer kan verdienen.

Crypto Genius

Crypto Genius

Ontdek meer over de crypto trading bot van Crypto Genius

 

Bekijk Crypto Genius

Wie aan hoge rendementen en een passief inkomen denkt, die denkt aan de cryptomarkt. Vroeger moest je behoorlijk wat ervaring hebben in het handelen met cryptocurrency, gelukkig is dit niet meer zo. Vandaag gaan we je nog meer de weg wijzen in deze markt, zodat het nog makkelijker voor je wordt om te beginnen met beleggen in deze wereld.

Wat is Crypto Genius precies?

Tegenwoordig zijn er veel handelsmarkten die je het makkelijk willen laten maken om te handelen in Cryptocurrency. Crypto Genius heeft het wel heel makkelijk voor ons gemaakt, zij hebben er namelijk voor gezorgd dat je in staat bent te handelen op de automatische piloot. Dit doen ze door middel van een robot die op algoritme werkt, deze werkt volledig automatisch. Hierdoor heb je geen ervaring nodig in de cryptowereld, de bot maakt namelijk gebruik van handelsstrategieën die voor een mens op een te hoog frequentie staat. Een semi-automatische robot heb je wel kennis voor nodig, omdat je die moet instellen. Met Crypto Genius hoef je slechts 20 minuten per dag te besteden aan het beleggen. Dit is een ideale oplossing voor beleggers die er niet fulltime mee bezig willen zijn.

Hoe werkt de Crypto Genius bot?

De Crypto Genius bot maakt gebruik van heel veel data en verwerkt dit in nog minder dan een seconde, de bot doet dit door middel van verschillende handelsstrategieën. Op deze manier kan een mens het niet winnen van een bot. Vandaar dat ik persoonlijk een volledig automatische bot prefereer, je winst kan ook vele male groter zijn met een bot. Dat is waar wij als beleggers allemaal naar op zoek zijn, een manier om veel winst te genereren op een korte tijd. Een bot kan zelfs door hebben als een beurs gehackt wordt, als de bot dit ziet zal die ervoor zorgen dat er geld wordt verdient in cryptovaluta die aan het dalen zijn.

Wat zijn de voordelen van Crypto Genius?

Laten we beginnen met dat de Crypto Genius bot onder de beste van de cryptobots valt, de bot controleert maar liefst op 99 procent. Daarnaast ondersteunt Crypto Genius verschillende crypto beurzen. De klantenservice staat ook altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen. De software is betaalbaar en de platform is zelfs gratis. De website is zeer gebruiksvriendelijk, wat het makkelijk maakt voor beginners om te starten in de cryptowereld. Daarnaast hoeven we ons geen zorgen te maken om de veiligheid, Crypto Genius heeft daar een speciale verificatiesysteem voor ontworpen. Daarnaast maakt de website gebruik van een SSL-certificaat, hierdoor zijn ze bestand tegen een datalek. Alle gegevens die op de website worden verwerkt zijn namelijk versleutelt en kunnen niet door hackers gekraakt worden. Zo kan niemand anders ongewild op jouw account komen en daar geld van afhalen. Het opnemen van winst gaat ook razendsnel, nadat je de opname formulier hebt ingevuld, krijg je jouw geld binnen 24 uur. Als we dit allemaal tot ons nemen, dan kunnen we niet anders dan concluderen dat Crypto Genius een zeer goede handelsrobot is om mee te werken.

Hoe kan je jezelf aanmelden?

Stap 1: Registreren

Een van de vele voordelen is dat het registreren zeer eenvoudig is. Mocht je er toch niet uitkomen dan staat de klantenservice bij om je te helpen met de punten waar je tegenaan loopt.

Stap 2: Storten

Voordat je toegang krijgt tot het handelen in crypto, dien je een storting te hebben gedaan. Er dient een minimale storting van €250,- euro gedaan te worden. Daarentegen brengt Crypto Genius geen licentiekosten in rekening.

Stap 3: Demo Trade

Ook bij Crypto Genius kan je eerst oefenen met een demorekening, op die manier kan je proeven hoe efficiënt de bot te werk gaat. Het is namelijk precies hetzelfde als wat de bot met jou echt geld zou gaan doen.

Stap 4: Beginnen met handelen

Beginnen met handelen is heel makkelijk met Crypto Genius, zodra je geoefend hebt en het minimale bedrag hebt gestort, kan je gelijk aan de slag. Je kan er voor kiezen om zonder strategie te starten en dat gedeelte over te laten aan de bot. Je kunt ook kiezen uit verschillende handelsstrategieën, vergeet niet dat Crypto Genius een volautomatische bot is. Al het onderzoek is dus al gedaan door de bot, ook de uitvoering van transacties wordt door de bot gedaan. 

Wat zijn de Crypto Genius robot ervaringen?

De gebruikers van Crypto Genius hebben goede ervaringen met de bot. Ze beweren dat er tussen de €700,- en €1500,- euro per dag verdiend wordt. Wel raden ze aan om posities niet open te houden tot de volgende dag. Je dient dus voordat elke handelsdag eindigt, jouw posities te sluiten. Verder raden ze je aan om minimaal 20 minuten per dag je rekening in de gaten te houden.

Wat raden wij jullie aan?

Wij raden jullie aan om eerst de demo rekening te gebruiken, als je vervolgens hebt gezien hoe winstgevend het is voor jou, dan begin je met investeren. Je zult dan goed hebben ondervonden wat Crypto Genius voor jou kan betekenen. De demo rekening is ten slotte hetzelfde, maar dan met fictief geld. Investeer ook nooit geld wat je niet kunt missen, je moet namelijk altijd rekening met het feit houden dat je jouw investering kan verliezen. Op deze manier kom je nooit in de problemen en zal je met een goed gevoel beleggen. Verder willen we meegeven dat het belangrijk is dat je winsten opneemt zodra je ze hebt verdient. Tenzij je ervoor kiest om die te herinvesteren, als je dat niet doet dan zal de bot dit automatisch doen namelijk. Vandaar dat het belangrijk is dat je jouw winst zo snel mogelijk van je rekening haalt, meer investeren betekent ook een grotere risico op verlies.

Conclusie

Crypto Genius is een handelsrobot die naar onze mening legitiem is, ze zijn ook heel transparant in het tonen van hun details en identiteit. Dit laat zien dat ze niet bang zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor eventuele fouten. Daarnaast voldoen ze aan alle wettelijke registratie, op die manier zijn ze in Europa ook legaal bezig. Als je een begin gaat maken met Crypto Genius, dan raden we je aan om te beginnen met €250,- euro, op die manier kan je het systeem van Crypto Genius rustig tot je nemen. Je zult dan waarschijnlijk de gemak ervaren van de website en van de bot. Mocht je dieper op de werking van de bot in willen gaan, dan kan je altijd hun klantenservice contacteren.

Maak jij gebruik van deze exchange? Laat je beoordeling achter!

Review 0
Dit zeggen gebruikers... Laat een beoordeling achter
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat een beoordeling achter

Demo mogelijk? Ja
Gebruiksvriendelijkheid 4/5
Klantenservice 5/5
Registratieproces Eenvoudig
Geld opnemen Binnen 1-2 dagen
Meer informatie Bekijk website

Waarom Crypto Genius?

Over Crypto Genius

 

N

Demo

De software biedt een demo gratis ter beschikking.

N

Betrouwbaar

Crypto Genius is een bekende trading bot welke door duizenden worden gebruikt.

N

Gebruikersgemak

Eenvoudig te gebruiken platform.

N

Rendement

Hoger rendement dan niks te doen met je cryptocurrencies.

Veel gestelde vragen