ERVARINGEN & UITLEG VOOR

Cryptohopper

Cryptohopper biedt een handelssoftware welke het traden gemakkelijk maakt voor jou, met kans op hogere rendementen. De trading bot zorgt dat je meer kan verdienen.

Beste alternatief – Lage fee en €1000 gratis handelskosten.
Cryptohopper

Cryptohopper

Ontdek meer over de crypto trading bot van Cryptohopper

 

Bekijk Cryptohopper

Cryptohopper is in een handelsplatform voor cryptovaluta. Deze werd voor het eerst in 2017 gelanceerd, inmiddels heeft Cryptohopper al meer dan 140.000 mensen geholpen met handelen. Je koopt cryptovaluta op de juiste moment en verkoopt ze weer als je winst hebt gemaakt. Bij verlies kan je ervoor kiezen om die zo laag mogelijk te houden, dit doe je door op tijd de cryptovaluta te verkopen. Wat Cryptohopper zo speciaal maakt in vergelijking met de andere handelsplatformen, is dat er gebruik wordt gemaakt van zogenoemde bots. Deze bots kunnen handelen op de online handelsmarkt hoe jij dat wilt. Cryptohopper ondersteunt meer dan 100 verschillende cryptovaluta, zo kan je investeren in de cryptovaluta waar jij het meeste vertrouwen in hebt. Daarnaast kan je Cryptohopper gebruiken met de volgende cryptovaluta wisselaars: Binance, Coinbase Pro, Bittrex, Bitfinex en KuCoin. Al deze platformen zijn zeer betrouwbaar en hebben veel gebruikers. Voor Cryptohopper is dit heel goed, want ze hebben dan genoeg mogelijkheden om de doelstellingen te behalen die jij voor ze hebt ingesteld.

Hoe werkt de Cryptohopper bot?

Bij Cryptohopper kan jij bepalen hoe de bot met jouw investeringsgeld moet omgaan. Je kan ervoor kiezen dat de bot volledig geautomatiseerd te werk gaat. Je kiest er dan voor dat de robot al het investeringsonderzoek voor jou doet en de bot zal dan ook automatisch transacties uitvoeren. Als je voor semi-automatisch handelen kiest, dan zal de bot alleen voor je onderzoeken. De transacties bepaal je dan zelf, dit heeft als voordeel dat jij als investeerder kan bekijken welke kansen er zijn en of je in die cryptocurrency gaat investeren. Voor iemand met een handelsstrategie is dit de perfecte manier om op de juiste moment te investeren, je hoeft er namelijk niet veel tijd meer in te steken.

Wat zijn de voordelen van Cryptohopper?

Laten we beginnen met de interface, deze is zeer eenvoudig te gebruiken en kan zelfs een beginner makkelijk begrijpen. Er is geen financiële of technische kennis voor nodig om de interface goed te begrijpen. Mocht je toch iets niet begrijpen, dan staat de klantenservice altijd voor je klaar om je te helpen. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat Cryptohopper als beste zorg draagt voor zijn klanten.

Daarnaast heeft Cryptohopper mogelijkheden die het zeer gemakkelijk maken om geld te storten of op te nemen. Bij sommige handelsplatformen kan dit best ingewikkeld zijn, dit kan soms demotiverend zijn voor de mensen. Als laatste hebben we de demo rekening, dit maakt het voor beginners zeker het proberen waard. Je kan namelijk oefenen via Cryptohopper met fictief geld, op die manier hoef je niet bang te zijn geld te verliezen. Als je vervolgens een strategie hebt ontwikkeld die winstgevend is, dan kan je voor het echte werk gaan.

Hoe kan je jezelf aanmelden?

Stap 1: Registreren

Je registreren bij Cryptohopper is net als zijn interface, zeer eenvoudig. Op hun website zie je al meteen rechts bovenin dat je kan beginnen met je proefaccount te openen. Wel is het belangrijk dat je bij het registreren je ID kaart of paspoort bij de hand houdt. Zoals de meeste platforms, doet Cryptohopper dit om te voorkomen dat je gehackt wordt of dat je geld aan het witwassen bent. Gelukkig duurt een registratie gemiddeld 5 minuten, zo kan je snel aan de slag met het handelen via Cryptohopper.

Stap 2: Storten

Als je klaar bent om geld te storten, dan kan je na het registreren gelijk geld storten. Je kan kiezen uit 3 soorten pakketten:

  • De Explorer Hopper die €19,- euro per maand kost
  • Adventure Hopper, deze kost €49,- euro per maand
  • Het beste van het beste, de Top-tier pakket die €99,- euro per maand kost

Er is ook een gratispakket waar je uit kunt kiezen, deze is wel veel beperkter dan de andere pakketten. Dit pakket heeft wel bepaalde features waar je zeker wat aan kunt hebben.

We raden je aan om eerst goed te bestuderen wat de pakketten inhouden, als je dit vervolgens met je behoefte afweegt, dan zal je tot een goed besluit komen. Hoe beter het pakket is, des te meer mogelijkheden er zijn. Soms zijn die extra mogelijkheden overbodig voor je, vandaar dat je er goed aan doet dit eerst te bestuderen. Het kan voorkomen dat er bij een bepaalde pakket een stortingslimiet is. Dit zou je ook moeten meenemen in je overweging welke pakket je het beste kunt kiezen.

Stap 3: Demo Trade

De demorekening is een goede manier om aan het systeem van Cryptohopper te wennen, want je wilt dit niet meteen met echt geld doen natuurlijk. Ook kan je zien hoe de bots te werk gaan en hoe je deze het beste kan afstellen. Als je er klaar voor bent uiteindelijk, is het zeer makkelijk om over te schakelen naar een echt account.

Stap 4: Beginnen met handelen

Als je bij deze stap bent gearriveerd, dan ben je waarschijnlijk al helemaal klaargestoomd voor het echte werk. Je weet nu welke voorwaarden je kan geven aan je bots en je bent bewust van de strategie die je wilt uitvoeren. Het mooie van Cryptohopper is dat er veel instellingen zijn die je kunt aanpassen. Zo kan je de bots zoveel mogelijk instellen op jouw persoonlijke wensen, zeer fijn als je het mij vraagt.

Wat zijn de Crypto Robot Cryptohopper ervaringen?

De ervaringen zijn over het algemeen goed. Er zijn een aantal slechte reviews, maar het lijkt erop dat deze niet gegrond zijn. Bij elke negatieve reactie reageert de klantenservice van Cryptohopper meteen. Dit laat zien dat ze altijd bereid zijn om te werken aan verbeteringen. Vaak zie je bij een negatieve reactie dat ze vragen om hun klacht te specificeren, vervolgens zie je dat dit niet gebeurt. We moeten niet vergeten dat er mensen zijn die bots als Cryptohopper een slechte recensie willen geven, omdat ze bij een concurrent werken. Vandaar dat het belangrijk is dat er een gegronde reden is voor een slechte recensie tegen Cryptohopper. Op dit moment zie ik bijna geen slechte recensies die hieraan voldoen. Goede ervaringen hebben duidelijk de overhand en dit maakt het een betrouwbare partij.

Wat raden wij jullie aan?

Wij raden Cryptohopper aan, omdat het een zeer gebruiksvriendelijke handelsplatform is. Verder is hun klantenservice zeer behulpzaam en ze staan altijd klaar om jou te assisteren. De bots gaan zeer geavanceerd te werk en zijn er voor zowel de beginner als de ervaren handelaar.

Wel is het belangrijk te onthouden dat Cryptohopper je assisteert met beleggingen, want geld investeren brengt namelijk risico’s met zich mee. Het geld dat je investeert kan verloren gaan, hier moet je klaar voor zijn. We hopen uiteraard dat je investering alleen maar winstgevend zal zijn.

Conclusie

Wij kunnen concluderen dat Cryptohopper een betrouwbare handelsplatform is en zeker het proberen waard is. Hun klantenservice is echt een toegevoegde waarde en zeker iets unieks en de partner brokers zijn betrouwbaar, bekwaam en bekend in de cryptowereld.

De reviews over Cryptohopper zijn goed en bewijzen ook de betrouwbaarheid van deze handelsplatform. Enige nadeel kan zijn dat er een stortingslimiet is, wel is het afhankelijk van welke pakket je neemt. Als je meer winst behaalt en je wilt dit verder uitbreiden, dan doe je er vaak goed aan om voor een uitgebreidere pakket te gaan. Dan hoef je uiteindelijk ook geen zorgen meer te maken over een stortingslimiet, die is er dan namelijk niet meer.

We raden je wel aan om met een laag bedrag te beginnen als je nieuw bent in de cryptowereld.

Als we nog een laatste advies kunnen meegeven, dan zouden we je aanraden te beginnen met de demorekening. Op die manier kan je alles rustig op je laten nemen en bekijken wat voor jou de beste strategie is.

Maak jij gebruik van deze exchange? Laat je beoordeling achter!

[rwp-review id=”0″]
Demo mogelijk? Ja
Gebruiksvriendelijkheid 4/5
Klantenservice 5/5
Registratieproces Eenvoudig
Geld opnemen Binnen 1-2 dagen
Meer informatie Bekijk website

Waarom Cryptohopper?

Over Cryptohopper

 

N

Demo

De software biedt een demo gratis ter beschikking.

N

Betrouwbaar

Cryptohopper is een bekende trading bot welke door duizenden worden gebruikt.

N

Gebruikersgemak

Eenvoudig te gebruiken platform.

N

Rendement

Hoger rendement dan niks te doen met je cryptocurrencies.

Veel gestelde vragen

kucoin-exchange-logo
Coinmerce
coinbase logo