CryptoPunks

Larva Labs creëerde 10.000 uniek ontworpen personages voor de Cryptopunk collectie; elk figuur heeft zijn eigen uitstraling die bulkt van de details. De Cryptopunks combineren Crypto verzamelobjecten met retro-esthetiek uit de beginjaren van de cyberpunk literatuur, toen deze nog bruiste van verbeelding.

CryptoPunks

CryptoPunk kopen

Binance NFT is dé marktplaats voor al je favoriete NFT’s.

Bezoek Binance NFT

Statistieken

Duurste prijs

Bodemprijs (laatste 7 dgn)

Gem. Volume (24 uur)

Totale volume (24 uur)

Aantal wallets gekocht

Aantal unieke tokens verkocht

binance logo

Binance is ‘s werelds grootste crypto exchange en heeft ook haar eigen NFT marktplaats met meer dan duizend NFT-collecties.

Bekijk Binance

opensea logo

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

Bekijk OpenSea

FTX Logo

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

Bekijk FTX

coinbase logo

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

Bekijk Coinbase

NFT’s uit de CryptoPunks collectie

CryptoPunk #1864
CryptoPunk #1864
CryptoPunk #8598
CryptoPunk #8598
CryptoPunk #6288
CryptoPunk #6288
CryptoPunk #7252
CryptoPunk #7252

De CryptoPunks NFT’s door Larva Labs, wat zijn ze?

CryptoPunks NFT’s zijn gemaakt door Larva Labs op 23 juni 2017. Larva Labs is een ontwikkelteam van twee personen dat werkt aan een verscheidenheid van projecten op blockchain technologie, variërend van mobiele games en hulpprogramma’s tot webinfrastructuur en digitaal ontwerp en kunst. Het team creëerde een gepixelde karaktergenerator geïnspireerd door de Londense punkscene. 

In 2017 maakten ze 10.000 unieke personages en hostten ze op de Ethereum blockchain. Iedereen die geïnteresseerd was in het claimen van een CryptoPunk kon dat gratis doen. Ze hoefden dan alleen de gas fees te betalen om de kosten te dekken, die aanzienlijk lager was voordat NFT’s en DeFi van de grond kwamen. Larva Labs hield 1000 NFT’s voor zichzelf, maar de rest werd snel opgeëist. Vandaag de dag is de enige manier om een CryptoPunk te bemachtigen, hem rechtstreeks van de eigenaar te kopen.

Waarom investeren in een CryptoPunk

Er zijn een paar aspecten die CryptoPunks als project onderscheiden. Om te beginnen is het een van de eerste NFT-projecten op de Ethereum-blockchain. Het begon maanden voor de lancering van CryptoKitties, een populaire katten blockchain spel/NFT project. Het belang ervan komt voort uit het feit dat het een van de eerste projecten in zijn soort was. Ten tweede zullen er altijd slechts 10.000 CryptoPunks bestaan, dit zorgt voor schaarste onder verzamelaars wat de waarde van een Punk doet stijgen. CryptoPunks zijn de laatste tijd erg populair onder bekende personen en bedrijven, zo kocht zelfs het betaalsysteem Visa een Punk.

Waar kan ik een CryptoPunks NFT kopen?

Een CryptoPunks NFT kun je kopen bij het NFT platform van Binance. Binance is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een CryptoPunk NFT kopen?

Je kunt een CryptoPunk NFT kopen op het handelsplatform van Binance NFT. Je koopt een Punk met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Hoe kan ik een CryptoPunk NFT verkopen?

Een CryptoPunk NFT kun je ook weer verkopen op het platform van Binance NFT. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

Hoe kan ik een gratis NFT krijgen?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Zijn NFT's een hype of de toekomst van kunst, muziek en meer?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!