Toon popup

Beste sites om DAI te kopen

DAI Verwachting

Benieuwd naar de actuele Dai prijs? Op deze pagina delen wij het laatste Dai nieuws en geven wij tips voor het Dai kopen. Ook vind je hier de laatste Dai koers verwachting van onze experts.

DAI

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

DAI  Kopen

Binance

 

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Naar Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Naar Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Litebit

 

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

 

Naar Litebit

DAI kopen

Wil je DAI kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om DAI te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over DAI en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo DAI kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor DAI vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij DAI.

Dai koers

De Dai koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is Dai terug te vinden in de top 50 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt Dai over een marktwaarde van ruim 2 miljard Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 2,073,650,473 Dai coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers Dai in de gaten te houden.

De afgelopen periode is Dai vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de Dai prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele Dai koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vindt je onder andere een Dai prijsgrafiek waarop de historie van de koers Dai te zien is.

De marketcap van Dai in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal DAI dat zal worden vrijgegeven is onbekend.

Laatste Dai nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Dai. Zodat je een beter idee hebt van de DAI verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Dai prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Dai koers zien.

Volg het DAI nieuws vandaag, het crypto nieuws DAI is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Chinese government has recognized the asset value of cryptocurrencies.

Load More...

DAI koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Dai 2021? De Dai verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Dai in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

DAI kopen met iDeal & DAI koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over DAI

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe DA IKopen?
DAI kopen met iDeal
DAI verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?