Decred verwachting

Beste sites om DCR te kopen

Decred (DCR) koers

Rank: #204

$19,96 (+8,26%)

 

Decred Kopen / Decred Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Decred prijs en Decred koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $18,31 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $20,08. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 8,26%. Decred kopen kan bij Bitvavo en Crypto.com Op deze pagina delen wij het laatste  DCR nieuws en geven wij tips voor het Decred kopen. Ook vind je hier de laatste Decred koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Decred koers verwachting.

Decred (DCR) koers

Rank: #204

$19,96 (+8,26%)

 

Decred Kopen / Decred Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Decred Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +1,16% +8,31% +15,06% +42,13% -22,59%
USD +1,16% +8,26% +15,66% +41,33% -20,72%
ETH +1,41% +7,50% +8,89% +6,68% -55,83%

Decred verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Decred kopen? Ga naar Bitvavo

Decred koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2016 $1,40 $2,89 $0,39 $2,7 mln $25.200 2,2 mln 112%
2017 $25,77 $109,65 $0,44 $146,2 mln $1,8 mln 5,1 mln 196%
2018 $59,94 $139,94 $14,42 $441,8 mln $3,9 mln 7,6 mln 125%
2019 $22,17 $37,56 $12,71 $219,0 mln $5,1 mln 9,8 mln 81%
2020 $16,81 $42,87 $7,45 $197,1 mln $40,5 mln 11,6 mln 120%
2021 $139,53 $244,50 $40,56 $1,8 mld $35,9 mln 12,7 mln 105%
Decred prijs $19,96 Marktkapitaal dominantie 0,02%
Markt cap rang 204 All time high $247,35
Circulerend aanbod 15.876.983 All time low $0,43
Totaal aanbod 21.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 91,88%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $317.180.315
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Decred?

Decred is een cryptocurrency die werkt op basis van de blockchain-technologie. De munt bestaat sinds februari 2016 en focust zich op het in balans houden van de stem- en bestuursrechten. Hierdoor kan er een decentraal systeem ontstaan die waarde uitwisselt. Het streven gaat dus naar de decentralisatie en de eerlijke stemmingen die hieruit voortkomen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een Proof of Work en Proof of Stake algoritme. DCR mining, het bevestigen en verifiëren van transacties op de blockchain, is daarom alleen mogelijk als er hardware met een hoge rekenkracht aanwezig is.

Veel verschillende cryptocurrencies maken gebruik van het Proof of Work systeem. Hiermee moeten namelijk overeenstemmingen bereikt worden. Zo kun je een of meerdere transacties verifiëren en moet de computer hiervoor een lastige cryptografische formule oplossen. Bij Decred houdt dit in dat er computers nodig zijn die de processor rekenkracht gebruiken en continu bezig zijn met het oplossen van de formules. Eenieder die deze oplossing vindt, wordt hiervoor beloond. Alleen kan niet iedereen dit zomaar doen en zijn er slechts een handje vol mensen die daadwerkelijk de oplossingen in handen krijgen.

Decred is echter een van de enige cryptocurrencies die hiernaast ook gebruik maakt van de Proof of Stake. Hiervoor is geen rekenkracht benodigd op een computer, maar het saldo in een wallet. Je kunt jouw saldo namelijk vergrendelen, waardoor je de kans krijgt om een nieuw blok toe te voegen aan de blockchain. Ook hiervoor krijg je een vergoeding van het netwerk. De transacties kunnen dus op meerdere manieren worden bevestigd. Door deze samen te gebruiken kunnen er niet alleen betalingen uitgevoerd worden, maar kan het ook gebruikt worden om te stemmen over verschillende beslissingen bij de cryptocurrency. Denk daarbij aan upgrades aan het protocol of het aanpassen van de blockchain.

Voor- en nadelen Decred

Decred kent veel voordelen ten opzichte van andere cryptocurrencies. Als eerste is er het gebruik van beide algoritmes, waarmee de cryptomunt voortdurend verbeterd kan worden. De gebruikers van de munten kunnen namelijk mee stemmen met de veranderingen die plaatsvinden. Hierdoor worden eventuele problemen ook snel opgepakt en kan iedereen tevreden worden gehouden. Ook is hierdoor de transactiesnelheid veel sneller dan bij andere cryptocurrencies. Het systeem werkt voortdurend aan het bevestigen van transacties, waardoor het geld binnen enkele minuten op de rekening van de ontvanger komt te staan.

Een ander groot voordeel is het feit dat er lage transactiekosten te vinden zijn. Bij sommige andere cryptocurrencies betaal je namelijk een redelijk hoog bedrag om het geld over te sturen, maar dit is bij Decred niet. Hierdoor wordt het voor iedereen aantrekkelijk om zowel hoge als lage bedragen over te sturen. Wel is Decred nog niet zo ver door ontwikkeld dat er complexe transacties mee gemaakt kunnen worden. Zodra dit het geval is, kan de cryptomunt nog wel eens hoog in de marketcap gaan komen.

Decred koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Decred 2024? Wat is de Decred verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Decred koers

De koers Decred heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Decred (DCR) inmiddels op positie 204 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Decred beschikt over een marktwaarde van ruim $317.180.315. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 204 is het nog relatief klein. De marketcap van Decred in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,02%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 15.876.983 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Crypto.com,Coinmerce en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele DCR koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Decred kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Decred prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Decred nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Decred zodat je een beter idee hebt van de verwachting (DCR) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Decred wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Decred prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Decred koers zien. Volg het Decred nieuws vandaag: het crypto nieuws Decred is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Decred

Veel gestelde vragen Decred

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Decred wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Decred’s op te slaan, welke Decred wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Decred hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Decred software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Decred wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Decred?

De hoogste prijs ooit gemeten van Decred bedraagt $247,35.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Decred?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Decred kopen?

Decred kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Crypto.com, Coinmerce, , en enkele anderen.

Waar kan ik Decred verkopen?

Decred verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Crypto.com,Coinmerce, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Decred kopen?

Wanneer je Decred moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Decred koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Decred koers laag staat en wanneer de Decred koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Decred koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Decred kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Decred koopt.

Wat is de huidige Decred verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Decred koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Decred koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Decred koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Decred koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Decred koers verwachting.