Beste sites om Decred te kopen

Decred Kopen

Benieuwd naar de actuele Decred prijs? Op deze pagina delen wij het laatste nieuws en geven wij tips voor de inkoop van deze cryptocurrency.

Decred

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Decred  Kopen

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Naar Bitvavo

Coinmotion logo

Coinmotion

De exchange om cryptocurrencies te kopen en te traden.

Naar Coinmotion

Coinmerce

Coinmerce

Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Een van de cryptocurrencies waar je in kunt gaan investeren is Decred. Deze digitale valuta heeft een eigen betaal- en besturingssysteem voor onder andere Windows en Linux, waardoor je gelijk aan de slag kunt gaan. De naamsbekendheid is nog niet heel hoog, waardoor het goed is om eerst meer te weten te komen over de munt. Ook is het verstandig om te bekijken wat de ontwikkelingen en koersverwachtingen gaan zijn, zodat je weet of je een winst kunt gaan behalen door jouw geld hierin te beleggen.

Decred kopen

Wil je Decred kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Decred te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Decred en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo DCR kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Decred vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Decred (DCR).

Wat is Decred?

Decred is een cryptocurrency die werkt op basis van de blockchain-technologie. De munt bestaat sinds februari 2016 en focust zich op het in balans houden van de stem- en bestuursrechten. Hierdoor kan er een decentraal systeem ontstaan die waarde uitwisselt. Het streven gaat dus naar de decentralisatie en de eerlijke stemmingen die hieruit voortkomen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een Proof of Work en Proof of Stake algoritme. DCR mining, het bevestigen en verifiëren van transacties op de blockchain, is daarom alleen mogelijk als er hardware met een hoge rekenkracht aanwezig is.

Veel verschillende cryptocurrencies maken gebruik van het Proof of Work systeem. Hiermee moeten namelijk overeenstemmingen bereikt worden. Zo kun je een of meerdere transacties verifiëren en moet de computer hiervoor een lastige cryptografische formule oplossen. Bij Decred houdt dit in dat er computers nodig zijn die de processor rekenkracht gebruiken en continu bezig zijn met het oplossen van de formules. Eenieder die deze oplossing vindt, wordt hiervoor beloond. Alleen kan niet iedereen dit zomaar doen en zijn er slechts een handje vol mensen die daadwerkelijk de oplossingen in handen krijgen.

Decred is echter een van de enige cryptocurrencies die hiernaast ook gebruik maakt van de Proof of Stake. Hiervoor is geen rekenkracht benodigd op een computer, maar het saldo in een wallet. Je kunt jouw saldo namelijk vergrendelen, waardoor je de kans krijgt om een nieuw blok toe te voegen aan de blockchain. Ook hiervoor krijg je een vergoeding van het netwerk. De transacties kunnen dus op meerdere manieren worden bevestigd. Door deze samen te gebruiken kunnen er niet alleen betalingen uitgevoerd worden, maar kan het ook gebruikt worden om te stemmen over verschillende beslissingen bij de cryptocurrency. Denk daarbij aan upgrades aan het protocol of het aanpassen van de blockchain.

Voor- en nadelen Decred

Decred kent veel voordelen ten opzichte van andere cryptocurrencies. Als eerste is er het gebruik van beide algoritmes, waarmee de cryptomunt voortdurend verbeterd kan worden. De gebruikers van de munten kunnen namelijk mee stemmen met de veranderingen die plaatsvinden. Hierdoor worden eventuele problemen ook snel opgepakt en kan iedereen tevreden worden gehouden. Ook is hierdoor de transactiesnelheid veel sneller dan bij andere cryptocurrencies. Het systeem werkt voortdurend aan het bevestigen van transacties, waardoor het geld binnen enkele minuten op de rekening van de ontvanger komt te staan.

Een ander groot voordeel is het feit dat er lage transactiekosten te vinden zijn. Bij sommige andere cryptocurrencies betaal je namelijk een redelijk hoog bedrag om het geld over te sturen, maar dit is bij Decred niet. Hierdoor wordt het voor iedereen aantrekkelijk om zowel hoge als lage bedragen over te sturen. Wel is Decred nog niet zo ver door ontwikkeld dat er complexe transacties mee gemaakt kunnen worden. Zodra dit het geval is, kan de cryptomunt nog wel eens hoog in de marketcap gaan komen.

Decred ontwikkelingen

Decred is voortdurend in beweging, waardoor de ontwikkelingen ook steeds op het pad komen. Vanaf het begin is het bedrijf namelijk al bezig om de beste cryptomunt te worden. Hiervoor hebben zij de hulp van gebruikers ingeschakeld. Niet alleen wordt er namelijk door mensen gewerkt om de blockchain uit te breiden en de oplossingen te vinden, maar ook helpen gebruikers mee door te stemmen. De beloningen veranderen voortdurend, omdat ook de wensen van de gebruikers mee veranderen met de ontwikkelingen.

Deze ontwikkelingen worden ook voor de toekomst doorgezet. Decred streeft er namelijk naar om een eerlijk stemsysteem te ontwikkelen. Op dit moment wordt het voornamelijk ingezet bij de cryptomunt zelf, maar het zou wel eens uitgebreid kunnen worden naar andere gelegenheden waar gestemd moet worden. Of dit ook daadwerkelijk voortgezet kan worden is nog maar de vraag, maar het brengt wel extra veranderingen met zich mee op het gebied van koersen en eventuele stemmingen die nodig zijn voor de implementatie ervan.

Decred koersverwachtingen

Decred is net als andere cryptocurrencies niet helemaal te voorspellen. De waarde van de munten is constant in beweging en investeren kan hierdoor wel eens een risico met zich meebrengen. Toch zijn er veel experts die de koersverwachtingen proberen te voorspellen. De waarde heeft namelijk al een flinke stijging met zich meegebracht sinds deze op de markt te verkrijgen is. Op het moment dat de munt uitgebracht is, was de waarde namelijk minder dan 1 euro. Binnen een jaar was het echter al 25 keer meer waard. Met een deel hiervan worden de ontwikkelaars weer betaald voor hun werkzaamheden achter de schermen.

Als er een voorspelling gemaakt moet worden van de koersen van Decred, dan denken de experts dat de waarde nog veel hoger kan komen te liggen. In combinatie met de ontwikkelingen van de cryptocurrency kunnen er hoge koersen komen. Echter is deze cryptomunt nog niet zo populair als andere munten, waardoor het ook risico’s op kan gaan leveren. Mochten meer mensen een investering willen maken in Decred zal de waarde automatisch ook weer omhooggaan. Wanneer iedereen de munten verkoopt, gaat de koers weer naar beneden. Je zult het daarom goed in de gaten moeten houden als je een investering hebt gemaakt in de munt.

De koersverwachtingen van Decred zien er op dit moment nog goed uit. Doordat de munt steeds vaker positief in het nieuws komt, worden er nieuwe investeerders aangetrokken. Dit heeft een positief effect op de waarde van de cryptocurrency. Het kan daarom een goede zet zijn om jouw geld erin te investeren en kun je mee gaan stemmen over de veranderingen die de ontwikkelaars door willen voeren op de blockchain.

Volg het Decred nieuws vandaag, het crypto nieuws Decred is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

The @decredproject bug bounty website has been updated.

https://bounty.decred.org/2021/01/status-update/

With 1.6 close to release we need more eyes on our code. Critical vulnerabilities found in dcrd can get up to a 25,000 USD in payouts.

See more at https://bounty.decred.org/

#infosec #CyberSecurity

Decred's co-founder gives his views on the possible future impacts of #CBDCs on $crypto and #stablecoins, @benjaminpirus reports. https://cointelegraph.com/news/decred-co-founder-explains-the-possible-effects-of-a-cbdc-takeover

According to @lukebp_, @decredproject was created not because it disagreed with #Bitcoin's trajectory, but because Bitcoin couldn't evolve. Watch the full interview:
https://odysee.com/@DigitalCashNetwork:c/Decred:6?r=FqowB2QREmrBV4DcLpAWb8cz2K4gYVUV

December's issue of the Decred Journal is out now!

v1.6 is being polished to a magnificent brilliance and RC5 is expected to drop soon. While the devs have been busy with that, community metrics like ticket price and DEX volume have been going wild!

https://medium.com/decred/decred-journal-december-2020-d9e89313f480

Load More...

Decred koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Decred 2021? De Decred verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Decred in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Decred  kopen met iDeal & Decred koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Decred

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de Decred koers verwachting in 2021?

De verwachting van Decred ligt erg hoog, vanwege de verschillende ontwikkelingen waar Decred mee bezig is. Op dit moment is het team bezig met verschillende ontwikkelingen om het platform en de producten verder te ontwikkelen. De huidige koers van Decred vindt je in de grafiek hierboven, hier kan je de Decred prijs actueel volgen.

Waar kan ik Decred kopen?

De cryptocurrency kan je kopen bij diverse crypto exchanges, bovenaan deze pagina vindt je de beste opties om Decred te kopen via iDeal of andere veilige betaalmethodes. Bekijk en vergelijk bovenaan de verschillende exchange opties om te zien waar je voorkeur naar uitgaat.

Wat is het laatste Decred nieuws?

Op deze pagina vindt je het laatste Decred nieuws van vandaag. Via de Twitterfeed wordt dagelijks het laatste Decred nieuws opgehaald. Sla deze pagina op bij je favorieten om dagelijks op de hoogte te zijn van het laatste Decred nieuws!

Waar kan ik Decred verkopen?

Verkopen van Decred kan erg eenvoudig, de verschillende exchanges bovenaan deze pagina zijn de beste opties om snel je Decred in te ruilen voor euro’s of andere valuta. Je kan hier eenvoudig een account aanmaken, je crypto verkopen en het laten overstorten naar je bank.