Beste sites om DGB te kopen

DigiByte verwachting

DigiByte (DGB) koers

Rank: #136

$0,05 (-3,61%)

 

DigiByte Kopen / DigiByte Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele DigiByte prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,05 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,05. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 3,61%. DigiByte kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  DGB nieuws en geven wij tips voor het DigiByte kopen. Ook vind je hier de laatste DigiByte koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

DigiByte (DGB) koers

Rank: #136

$0,05 (-3,61%)

 

DigiByte Kopen / DigiByte Verkopen?

Bitvavo

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers DigiByte Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,04% -3,77% -1,87% +6,13% +136,42%
USD +0,10% -3,61% -1,35% +5,60% +132,42%
ETH +0,10% -3,14% -8,03% -25,20% -76,83%

DigiByte verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je DigiByte kopen? Go to Bitvavo?

DigiByte koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2014 $0,00 $0,02 $0,00 $217.200 $4.400 1,5 mld 222%
2015 $0,00 $0,00 $0,00 $590.300 $7.600 4,4 mld 179%
2016 $0,00 $0,00 $0,00 $2,0 mln $68.900 6,7 mld 147%
2017 $0,01 $0,09 $0,00 $106,8 mln $12,2 mln 8,5 mld 228%
2018 $0,03 $0,14 $0,01 $327,5 mln $7,4 mln 10,4 mld 148%
2019 $0,01 $0,02 $0,01 $119,1 mln $1,5 mln 11,8 mld 87%
2020 $0,02 $0,04 $0,00 $230,8 mln $6,9 mln 13,2 mld 151%
DigiByte prijs $0,05 Marktkapitaal dominantie 0,03%
Markt cap rang 136 All time high $0,18
Circulerend aanbod 14.783.316.820 All time low $0,00
Totaal aanbod 21.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 72,25%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $731.184.546    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Digibyte?

DigiByte is een open source netwerk, wat werkt op basis van een blockchain. DigiBytes zijn als het ware items die niet kunnen worden vernietigd, gehackt of nagemaakt. Hierdoor ben je als gebruiker beschermd en worden waardevolle objecten, zoals de valuta zelf en de informatie die hierbij hoort, ook beschermd. Alle transacties die plaatsvinden binnen het netwerk worden opgeslagen in een grootboek, welke onveranderlijk is. Ook dit grootboek is gedecentraliseerd op een groot aantal computers over heel de wereld. De transacties worden dus wel opgeslagen, maar de informatie over de verzender en ontvanger komen nooit naar buiten.

DigiByte is een geteste technologie waarbij in eerste instantie gekeken is of het succes kan hebben. Het is daarom ook pas na vier jaar goed geïntroduceerd. Hierdoor is er altijd veiligheid geboden en kan de schaalbaarheid gewaarborgd worden. Tevens kent het hoge transactiesnelheden, doordat je gebruik maakt van de grootste en veiligste blockchain. Steeds meer investeerders worden hierdoor aangetrokken tot het netwerk en de ontwikkelingen kunnen hierdoor steeds verder doorgezet worden. Hierdoor zijn er ook voor- en nadelen aan gekoppeld en heb je te maken met ontwikkelingen en koersverwachtingen.

Voor- en nadelen van DigiByte

Er zijn enkele voordelen te benoemen aan DigiByte. Als eerste is het de decentralisatie. Wanneer er transacties uitgevoerd worden, kunnen deze niet zomaar herleid worden. Je hebt hierdoor veel privacy, wat bij de cryptomunt ook hoog in het vaandel staat. Daarbij gaan de transacties vele malen sneller dan wanneer je via een normale manier geld overmaakt. Zelfs internationale overboekingen zijn binnen enkele minuten voltooid. Zodra de transactie goedgekeurd is, zal deze namelijk ook al op de rekening van de ontvanger zichtbaar zijn. Normaal gesproken zouden hier dagen overheen kunnen gaan door de tussenkomst van verschillende banken.

Daarbij kent DigiByte coin wisselende koersen. Doordat deze zo wisselen kun je er zomaar veel geld mee kunnen verdienen. Je zou het daarom ook als investering kunnen zien. Geld overmaken kost geen geld, waardoor het een goedkope manier is om de overboekingen te maken en erin te kunnen verhandelen. De transactiekosten die je bij een gewone overboeking hebt, ga je niet merken. Je raakt hierdoor ook niet meer geld kwijt en hebt dus ook een hogere winst te pakken dan wanneer je bijvoorbeeld euro’s of dollars verkoopt. De voordelen merk je vanzelf zodra je erin geïnvesteerd hebt.

Er zijn echter ook nadelen te vinden bij de DigiByte coin. Zo is deze cryptocurrency nog niet heel populair. De decentralisatie klinkt aantrekkelijk, maar doordat de populariteit nog niet terug te zien is in de verkoop ervan. Je hebt hierdoor ook te maken met beperkingen op het gebied van betalingen. Zo kun je nog geen aankopen doen met de cryptocurrency in tegenstelling tot Bitcoin. Ook kunnen er nog stappen gezet worden op het gebied van privacy. De ontwikkelingen moeten nog doorgevoerd worden, maar over het algemeen heb je te maken met een snelle en veilige manier van het uitvoeren van transacties. Naarmate de ontwikkelingen plaatsvinden, zullen deze nadelen ook steeds verder naar de achtergrond gedrukt worden.

DigiByte koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met DigiByte 2021? Wat is de DigiByte verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

DigiByte koers

De koers DigiByte heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat DigiByte (DGB) inmiddels op positie 136 in de gehele lijst van cryptocurrencies. DigiByte beschikt over een marktwaarde van ruim $731.184.546. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 136 is het nog relatief klein. De marketcap van DigiByte in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,03%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op

Er zijn op het moment van schrijven 14.783.316.820 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Litebit en FTX Exchange. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele DGB koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers DigiByte kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de DigiByte prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste DigiByte nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom DigiByte . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (DGB) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf DigiByte wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de DigiByte prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele DigiByte koers zien. Volg het DigiByte nieuws vandaag, het crypto nieuws DigiByte is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

DigiByte

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke DigiByte wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw DigiByte’s op te slaan, welke DigiByte wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een DigiByte hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een DigiByte software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere DigiByte wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van DigiByte?

De hoogste prijs ooit gemeten van DigiByte bedraagt $0,18.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn DigiByte?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik DigiByte kopen?

DigiByte kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance, Litebit, FTX Exchange,Bitcoinmeester en enkele anderen.

Waar kan ik DigiByte verkopen?

DigiByte verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Binance,Litebit, FTX Exchange, Bitcoinmeester en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.