Energi verwachting

Beste sites om NRG te kopen

Energi (NRG) koers

Rank: #859

$0,22 (+2,83%)

 

Energi Kopen / Energi Verkopen?

Bitcoinmeester

Benieuwd naar de actuele Energi prijs en Energi koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,20 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,22. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 2,83%. Energi kopen kan bij Bitcoinmeester en Kucoin Op deze pagina delen wij het laatste  NRG nieuws en geven wij tips voor het Energi kopen. Ook vind je hier de laatste Energi koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Energi koers verwachting.

Energi (NRG) koers

Rank: #859

$0,22 (+2,83%)

 

Energi Kopen / Energi Verkopen?

Bitcoinmeester

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers Energi Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,73% +1,75% -0,16% +6,73% -75,86%
USD -0,68% +2,83% +0,73% +8,62% -76,39%
ETH -0,96% +0,17% -3,93% -20,01% -61,05%

Energi verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Energi kopen? Ga naar Bitcoinmeester

Energi koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2018 $0,88 $2,84 $0,25 $4,4 mln $16.800 5,0 mln 99%
2019 $2,72 $10,08 $0,54 $44,9 mln $318.700 15,8 mln 184%
2020 $1,85 $4,36 $0,77 $52,7 mln $572.200 28,9 mln 191%
Energi prijs $0,22 Marktkapitaal dominantie 0,00%
Markt cap rang 859 All time high $10,19
Circulerend aanbod 61.264.734 All time low $0,15
Totaal aanbod Onbekend Prijs tegenover all time high daling van 97,89%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $13.243.817
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Energi koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Energi 2023? Wat is de Energi verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Energi koers

De koers Energi heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Energi (NRG) inmiddels op positie 859 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Energi beschikt over een marktwaarde van ruim $13.243.817. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 859 is het nog relatief klein. De marketcap van Energi in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,00%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 61.264.734 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitcoinmeester,Kucoin, en . Op Bitcoinmeester is het ook gelijk mogelijk om de actuele NRG koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Energi kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Energi prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Energi nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Energi zodat je een beter idee hebt van de verwachting (NRG) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Energi wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Energi prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele Energi koers zien. Volg het Energi nieuws vandaag: het crypto nieuws Energi is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Energi

Veel gestelde vragen Energi

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Energi wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Energi’s op te slaan, welke Energi wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Energi hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Energi software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Energi wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Energi?

De hoogste prijs ooit gemeten van Energi bedraagt $10,19.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Energi?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Energi kopen?

Energi kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitcoinmeester,Kucoin, , , en enkele anderen.

Waar kan ik Energi verkopen?

Energi verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitcoinmeester, Kucoin,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Energi kopen?

Wanneer je Energi moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Energi koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Energi koers laag staat en wanneer de Energi koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Energi koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Energi kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Energi koopt.

Wat is de huidige Energi verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Energi koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Energi koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Energi koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Energi koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Energi koers verwachting.