Toon popup

Beste sites om Enjin coin te kopen

Enjin coin Verwachting

Benieuwd naar de actuele Enjin coin prijs? Op deze pagina delen wij het laatste Enjin coin nieuws en geven wij tips voor het Enjin coin kopen. Ook vind je hier de laatste Enjin coin koers verwachting van onze experts.

Enjin coin

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Enjin coin Kopen

Binance

 

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Naar Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Naar Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Litebit

 

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

 

Naar Litebit

Enjin, het klinkt al bijna als de naam van een game. En dat is ook niet verwonderlijk want het Enjin platform is speciaal opgericht voor de game industrie. Wil je weten wat het Enjin Platform precies voor ogen heeft en of het interessant kan zijn als investering? Lees dan het onderstaande artikel waarin we het Enjin Coin platform onder de loep nemen.

Enjin coin kopen

Wil je Enjin coin kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Enjin coin  te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Enjin coin en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Enjin coin kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Enjin coin vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Enjin coin.

Wat is Enjin Coin?

Het Enjin Coin-platform is opgericht in 2009 en gevestigd in Singapore, is een informatietechnologie bedrijf met meerdere producten, waaronder Enjin Network, Enjin Wallet, EnjinX, Efinity en Enjin Coin (ENJ). 

Het platform is speciaal ontwikkeld voor de game-industrie. Het heeft SDK’s voor meerdere talen, en de wallets en betalingsplatforms zullen volledig open source zijn.  

ENJ cryptocurrency is een digitaal platform token gebaseerd op het Ethereum-netwerk voor het creëren van gecentraliseerde applicaties op het gebied van games. Het doel van het Enjin-team is om Enjin Coin de meest bruikbare cryptocurrency voor games en gamers te maken. 

Wat kun je met Enjin Coin doen? 

Met Enjin Coin (ERC20-token standaard) kunnen ontwikkelaars niet alleen virtuele game producten maken, maar deze ook in de games implementeren. Het meest voorkomende gebruik van Enjin is om community-, clan- of gildesites te maken. Modules die zijn gebouwd op het Enjin-platform, zoals de Wiki-pagina, het ticket ondersteuningssysteem, het prikbord en het applicatiesysteem, stellen gebruikers in staat om een ​​aangepaste website te maken, specifiek voor hun gemeenschap.

Online gamers kunnen hun activa van game naar game, van community naar community brengen of verhandelen, waardoor hun digitale portemonnee tijdens het spelen echt waardevol wordt. Zie het als een digitale munt die je op veel verschillende gaming websites en in online games kunt gebruiken. Het kan zelfs middels in-game aankopen worden omgezet in andere soorten digitale eigendommen zoals game items game goud. Enkele van de populaire Enjin-gemeenschappen zijn spellen zoals Minecraft, World of Warcraft en Guild Wars. 

De Enjin Coin SDK heeft ook een geïntegreerde gedecentraliseerde betalingsgateway. De gateway maakt het gemakkelijk om aangepaste mandjes, facturen, retouren en meer te maken. Er is ook een widget voor het accepteren van betalingen in Enjin Coin en/of Customised Coin, die je op je website kan plaatsen. De enige commissie die voor elke transactie met een betalingsgateway in rekening wordt gebracht, is een kleine vergoeding voor Ethereum. Met een slimme portemonnee kun je abonnementen/ automatische betalingen instellen voor games en websites die worden vermeld als vertrouwde platforms. 

De voor- en nadelen van Enjin Coin 

Enjin Coin is een van de grootste op blockchain gebaseerde gaming gemeenschappen. Hierop worden veel nieuwe innovatieve virtuele games en andere creatieve projecten gebouwd. Met deze functies heeft het een geweldige toekomst, vooral in de NFT- en Decentralised Finance ruimtes. 

Een ding dat Enjin onderscheidt, is het feit dat ze ontwikkelaars en makers van content feitelijk toestaan ​​virtuele items op de blockchain te maken, waardoor gebruikers daadwerkelijk eigenaar worden van de blockchain. Enjin zou eerste grote doorbraak van blockchain in de game-industrie kunnen zijn. 

Voor spelers biedt Enjin Coin-ontwikkeling de volgende voordelen: 

  •       Een legale en open markt voor het verhandelen van in-game goederen zonder tussenpersonen en fraude.
  •       Het gebruik van internecryptocurrencyals een actief in geld 
  •       Verdienpotentieel door activiteit in games, ontwikkeling van aanvullende applicaties en ondersteuning op forums.

Dit Enjin project is een geweldig concept als het werkt. Maar hoewel het potentieel enorm is, kan Enjin veel technische problemen tegenkomen bij het integreren van ENJ-tokens in verschillende spellen. Als het team Enjin niet werkend kan krijgen op verschillende platforms, kunnen ENJ-tokens alleen worden gebruikt op het Enjin-platform wat het gebruik van ENJ drastisch zal verminderen. 

Enjin Coin ontwikkelingen en koersverwachting 

De relevantie van het Enjin Coin-platform ligt in de groeiende markt voor de game-industrie. De jaaromzet op dit gebied heeft de grens van $ 100 miljard al gepasseerd, in 2020 wordt met een dergelijk tempo een omzet van 128,5 miljard voorspeld. Er wordt rekening gehouden met de hele game-industrie, van ontwikkelingen voor personal computers tot de browser en mobiele games. 

Enjin Coin-ontwikkelaars zijn van plan actief samen te werken met game projecten, hun netwerk uit te breiden en tools te ontwikkelen voor hun succesvolle integratie in het systeem. Tegelijkertijd wil het platform de aantrekkelijkheid voor gebruikers vergroten. De ondergang van altcoins die aan het begin van vorig jaar mainstream media-lievelingen waren, waaronder ENJ, kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan het feit dat beginnende investeerders bang werden toen de bearmarkt begon.

Met de uitbraak van een pandemie raakte de wereld een paar maanden in winterslaap en dit had in de eerste instantie een negatieve invloed op de cryptocurrencies. De situatie stabiliseerde zich echter snel toen Bitcoin als vaandeldrager de cryptomarkt weer omhoog hielp. Alhoewel de game industrie waarschijnlijk zal blijven groeien de komende jaren en er dus veel potentieel is, voorspellen de experts stagnatie en lichte daling voor de ENJ coin. ENJ blijft voorlopig dus met name interessant voor de niche met een klein volume en geen significante interesse van de markt.  

Enjin coin koers

De Enjin coin koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is Enjin coin terug te vinden in de top 100 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt Enjin coin over een marktwaarde van ruim 400 miljoen Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 834,185,857 Enjin coin coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers Enjin coin in de gaten te houden.

De afgelopen periode is Enjin coin vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de Enjin coin prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele Enjin coin koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een Enjin coin prijsgrafiek waarop de historie van de koers Enjin coin te zien is.

De marketcap van Enjin coin in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal ENJ dat zal worden vrijgegeven is 1 miljard.

Laatste Enjin coin nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Enjin coin. Zodat je een beter idee hebt van de ENJ verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Enjin coin prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Enjin coin koers zien.

Volg het Enjin coin nieuws vandaag, het crypto nieuws Enjin coin is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

“Being able to mint and transact freely has unblocked nearly every project, and they’re moving over to JumpNet as fast as possible.”

https://cryptodaily.co.uk/2021/04/Enjins-JumpNet-launches-early-access-gets-support-from-50-NFT-Projects-Binance-and-Microsoft-among-partners via @cryptodailyuk

#NFTs

.@Enjin has revealed that more than 50 firms are using its JumpNet blockchain to create NFTs.

The list includes @Microsoft, @Binance, and several cryptocurrency companies.

https://cryptobriefing.com/enjin-attracts-binance-and-microsoft-to-nft-project/

Welcome to the world of Minecraft, @Kirara_Mimi 👯‍♀️

From a QR code on stream to @MyMetaverse

#NFTs #Metaverse #Vtuber

.@enjin proposed #JumpNet blockchain as a solution to Ethereum’s rising gas and transaction costs issues. Within two weeks of launch, JumpNet has recorded sign-ups of over 50 #NFT projects.

Read More: https://www.altcoinbuzz.io/cryptocurrency-news/product-release/enjin-gasless-blockchain-attracts-microsoft-and-50-nft-projects/ via @Altcoinbuzzio #ENJ #NFTs

Load More...

Enjin coin koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Enjin coin 2021? De Enjin coin verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Enjin coin in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Enjin coin kopen met iDeal & Enjin coin

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Enjin coin

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Enjin coin Kopen?
Enjin coin kopen met iDeal
Enjin coin verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?