Toon popup

Beste sites om ENJ te kopen

Enjin Coin verwachting

Enjin Coin (ENJ) koers

Rank: #77

$1,02 (-2,53%)

 

Enjin Coin Kopen / Enjin Coin Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Enjin Coin prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $1,01 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $1,11. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 2,53%. Enjin Coin kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  ENJ nieuws en geven wij tips voor het Enjin Coin kopen. Ook vind je hier de laatste Enjin Coin koers verwachting van onze experts.

Enjin Coin (ENJ) koers

Rank: #77

$1,02 (-2,53%)

 

Enjin Coin Kopen / Enjin Coin Verkopen?

Bitvavo

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Enjin Coin Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,71% -2,53% -27,75% -15,52% +446,37%
USD +0,69% -2,53% -27,59% -17,64% +479,80%
ETH +1,15% -1,09% -10,48% +15,28% -29,30%

Enjin Coin verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Enjin Coin kopen? Ga naar Bitvavo
Enjin Coin prijs $1,02 Marktkapitaal dominantie stijging van 0,07%
Markt cap rang 77 All time high $3,94
Circulerend aanbod 934.331.121 All time low $0,02
Totaal aanbod 1.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 74,13%
Maximaal aanbod 1.000.000.000    
Marktkapitaal $952.922.766    

Wat is Enjin Coin?

Het Enjin Coin-platform is opgericht in 2009 en gevestigd in Singapore, is een informatietechnologie bedrijf met meerdere producten, waaronder Enjin Network, Enjin Wallet, EnjinX, Efinity en Enjin Coin (ENJ).

Het platform is speciaal ontwikkeld voor de game-industrie. Het heeft SDK’s voor meerdere talen, en de wallets en betalingsplatforms zullen volledig open source zijn. 

ENJ cryptocurrency is een digitaal platform token gebaseerd op het Ethereum-netwerk voor het creëren van gecentraliseerde applicaties op het gebied van games. Het doel van het Enjin-team is om Enjin Coin de meest bruikbare cryptocurrency voor games en gamers te maken.

De voor- en nadelen van Enjin Coin

Enjin Coin is een van de grootste op blockchain gebaseerde gaming gemeenschappen. Hierop worden veel nieuwe innovatieve virtuele games en andere creatieve projecten gebouwd. Met deze functies heeft het een geweldige toekomst, vooral in de NFT- en Decentralised Finance ruimtes.

Een ding dat Enjin onderscheidt, is het feit dat ze ontwikkelaars en makers van content feitelijk toestaan virtuele items op de blockchain te maken, waardoor gebruikers daadwerkelijk eigenaar worden van de blockchain. Enjin zou eerste grote doorbraak van blockchain in de game-industrie kunnen zijn.

Voor spelers biedt Enjin Coin-ontwikkeling de volgende voordelen:

  •       Een legale en open markt voor het verhandelen van in-game goederen zonder tussenpersonen en fraude.
  •       Het gebruik van internecryptocurrencyals een actief in geld
  •       Verdienpotentieel door activiteit in games, ontwikkeling van aanvullende applicaties en ondersteuning op forums.

Dit Enjin project is een geweldig concept als het werkt. Maar hoewel het potentieel enorm is, kan Enjin veel technische problemen tegenkomen bij het integreren van ENJ-tokens in verschillende spellen. Als het team Enjin niet werkend kan krijgen op verschillende platforms, kunnen ENJ-tokens alleen worden gebruikt op het Enjin-platform wat het gebruik van ENJ drastisch zal verminderen.

Enjin Coin koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Enjin Coin 2021? Wat is de Enjin Coin verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Enjin Coin koers

De koers Enjin Coin heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Enjin Coin (ENJ) inmiddels op positie 77 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Enjin Coin beschikt over een marktwaarde van ruim $952.922.766. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 77 is het nog relatief klein. De marketcap van Enjin Coin in vergelijking met Bitcoin is rond de stijging van 0,07%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 1.000.000.000.

Er zijn op het moment van schrijven 934.331.121 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Litebit en Bitcoinmeester. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele ENJ koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Enjin Coin kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Enjin Coin prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Enjin Coin nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Enjin Coin . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (ENJ) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Enjin Coin wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Enjin Coin prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Enjin Coin koers zien. Volg het Enjin Coin nieuws vandaag, het crypto nieuws Enjin Coin is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Enjin Coin

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de all time high van enjincoin?

De hoogste prijs ooit gemeten van Enjin Coin bedraagt $3,94.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn enjincoin?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt. 

Waar kan ik enjincoin kopen?

Enjin Coin kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance,Litebit ,Bitcoinmeester ,Kraken en enkele anderen.

Waar kan ik enjincoin verkopen?

Enjin Coin verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance,Litebit ,Bitcoinmeester ,Kraken en enkele anderen. Je kan het omruilen voor euro, usd maar ook stablecoins zoals usdt.