Enjin Coin verwachting

Beste sites om ENJ te kopen

Enjin Coin (ENJ) koers

Rank: #134

$0,23 (-1,64%)

 

Enjin Coin Kopen / Enjin Coin Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Enjin Coin prijs en Enjin Coin koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,23 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,24. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 1,64%. Enjin Coin kopen kan bij Bitvavo en Finst Op deze pagina delen wij het laatste  ENJ nieuws en geven wij tips voor het Enjin Coin kopen. Ook vind je hier de laatste Enjin Coin koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Enjin Coin koers verwachting.

Enjin Coin (ENJ) koers

Rank: #134

$0,23 (-1,64%)

 

Enjin Coin Kopen / Enjin Coin Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Enjin Coin Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,05% -1,59% +2,88% -1,49% -55,64%
USD +0,05% -1,64% +2,56% -3,26% -52,55%
ETH -0,08% -0,51% +0,62% -1,08% -60,43%

Enjin Coin verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Enjin Coin kopen? Ga naar Bitvavo
Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
Enjin Coin prijs $0,23 Marktkapitaal dominantie 0,02%
Markt cap rang 134 All time high $4,82
Circulerend aanbod 1.000.000.000 All time low $0,02
Totaal aanbod 1.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 95,25%
Maximaal aanbod 1.000.000.000
Marktkapitaal $229.230.139
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Enjin Coin?

Het Enjin Coin-platform is opgericht in 2009 en gevestigd in Singapore, is een informatietechnologie bedrijf met meerdere producten, waaronder Enjin Network, Enjin Wallet, EnjinX, Efinity en Enjin Coin (ENJ).

Het platform is speciaal ontwikkeld voor de game-industrie. Het heeft SDK’s voor meerdere talen, en de wallets en betalingsplatforms zullen volledig open source zijn. 

ENJ cryptocurrency is een digitaal platform token gebaseerd op het Ethereum-netwerk voor het creëren van gecentraliseerde applicaties op het gebied van games. Het doel van het Enjin-team is om Enjin Coin de meest bruikbare cryptocurrency voor games en gamers te maken.

De voor- en nadelen van Enjin Coin

Enjin Coin is een van de grootste op blockchain gebaseerde gaming gemeenschappen. Hierop worden veel nieuwe innovatieve virtuele games en andere creatieve projecten gebouwd. Met deze functies heeft het een geweldige toekomst, vooral in de NFT- en Decentralised Finance ruimtes.

Een ding dat Enjin onderscheidt, is het feit dat ze ontwikkelaars en makers van content feitelijk toestaan virtuele items op de blockchain te maken, waardoor gebruikers daadwerkelijk eigenaar worden van de blockchain. Enjin zou eerste grote doorbraak van blockchain in de game-industrie kunnen zijn.

Voor spelers biedt Enjin Coin-ontwikkeling de volgende voordelen:

  •       Een legale en open markt voor het verhandelen van in-game goederen zonder tussenpersonen en fraude.
  •       Het gebruik van internecryptocurrencyals een actief in geld
  •       Verdienpotentieel door activiteit in games, ontwikkeling van aanvullende applicaties en ondersteuning op forums.

Dit Enjin project is een geweldig concept als het werkt. Maar hoewel het potentieel enorm is, kan Enjin veel technische problemen tegenkomen bij het integreren van ENJ-tokens in verschillende spellen. Als het team Enjin niet werkend kan krijgen op verschillende platforms, kunnen ENJ-tokens alleen worden gebruikt op het Enjin-platform wat het gebruik van ENJ drastisch zal verminderen.

Enjin Coin koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Enjin Coin 2023? Wat is de Enjin Coin verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Enjin Coin koers

De koers Enjin Coin heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Enjin Coin (ENJ) inmiddels op positie 134 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Enjin Coin beschikt over een marktwaarde van ruim $229.230.139. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 134 is het nog relatief klein. De marketcap van Enjin Coin in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,02%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 1.000.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 1.000.000.000 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Finst,Coinmerce en Kucoin. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele ENJ koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Enjin Coin kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Enjin Coin prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Enjin Coin nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Enjin Coin zodat je een beter idee hebt van de verwachting (ENJ) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Enjin Coin wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Enjin Coin prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele Enjin Coin koers zien. Volg het Enjin Coin nieuws vandaag: het crypto nieuws Enjin Coin is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Enjin Coin

Veel gestelde vragen Enjin Coin

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Enjin Coin wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Enjin Coin’s op te slaan, welke Enjin Coin wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Enjin Coin hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Enjin Coin software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Enjin Coin wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Enjin Coin?

De hoogste prijs ooit gemeten van Enjin Coin bedraagt $4,82.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Enjin Coin?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Enjin Coin kopen?

Enjin Coin kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Finst, Coinmerce, Kucoin, en enkele anderen.

Waar kan ik Enjin Coin verkopen?

Enjin Coin verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Finst,Coinmerce, Kucoin, en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Enjin Coin kopen?

Wanneer je Enjin Coin moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Enjin Coin koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Enjin Coin koers laag staat en wanneer de Enjin Coin koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Enjin Coin koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Enjin Coin kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Enjin Coin koopt.

Wat is de huidige Enjin Coin verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Enjin Coin koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Enjin Coin koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Enjin Coin koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Enjin Coin koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Enjin Coin koers verwachting.