Toon popup

Beste sites om EOS te kopen

EOS Verwachting

Benieuwd naar de actuele EOS prijs? Op deze pagina delen wij het laatste EOS nieuws en geven wij tips voor het EOS kopen. Ook vind je hier de laatste EOS koers verwachting van onze experts.

EOS

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

EOS Kopen

Binance

 

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Naar Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Naar Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Litebit

 

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

 

Naar Litebit

Een van de nieuwste cryptocurrencies die er op de markt verschenen is, is EOS. Deze was in eerste instantie bedoeld om de problemen rondom de schaalbaarheid van andere cryptomunten te tackelen, maar bracht later veel andere voordelen met zich mee. Een investering maken kan daarom ook meer mogelijkheden bieden. Voordat je echter aan de slag kunt gaan met de cryptomunten, is het verstandig om je verder in te lezen en te weten te komen wat de koersverwachtingen gaan zijn. Onderstaande informatie helpt jou hierbij.

EOS kopen

Wil je EOS kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om EOS te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over EOS en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo EOS kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor EOS vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij EOS.).

Wat is EOS?

EOS is een munt die de problemen van andere cryptocurrencies wil tackelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de schaalbaarheid. De transactiesnelheid is bij veel cryptomunten namelijk nog laag, waardoor het niet aantrekkelijk is om de betalingen door te voeren. Hier moet EOS verandering in brengen. Op dit moment maakt de crypto daarvoor nog gebruik van het Ethereum netwerk, maar een van de doelen is om uiteindelijk een eigen netwerk op te zetten om alle problemen uit de weg te kunnen gaan.

EOS maakt gebruik van Delegaten Proof of Stake. Dit is een democratische manier van ontwikkelen, waardoor gebruikers beloond kunnen worden voor hun inzet. De gebruikers kunnen stemmen om een veiliger netwerk te krijgen. Het stemgewicht is daarbij afhankelijk van de hoeveelheid EOS tokens die er in het bezit zijn bij de gebruiker. Hoe meer je er hebt, hoe zwaarder jouw stem gaat tellen. De top 100 wordt uiteindelijk betaald voor de input die er geleverd wordt. Dit maakt het ook nog eens veel aantrekkelijker voor de investeerders van de cryptomunten.

EOS maakt dus te allen tijde gebruik van de gebruikers op het netwerk. Hierdoor kan er ook gewerkt worden aan een snelle en kosteloze transactie. Daarbij heb je direct voldoende schaalbaarheid, waardoor er veel mensen gebruik kunnen maken van het netwerk. Dit kan voor de toekomst voor meer mogelijkheden zorgen. Het draait immers uiteindelijk ook om de toepasbaarheid bij het grote publiek, zonder de problemen die nu spelen.

Voor- en nadelen van EOS

EOS kenmerkt zich door een aantal voordelen. Wanneer je gebruik maakt van de cryptocurrency ben je namelijk verzekerd van een hoge transactiesnelheid. Zodra de betaling uitgevoerd wordt, staat deze al ongeveer op de rekening van de otnvanger. Daarbij ben je ook verzekerd van lage transactiekosten. De kosten moeten in de toekomst zelfs nog lager gaan worden, zodat het voor iedereen aantrekkelijk wordt. Zelfs mensen die lage bedragen over willen zetten kunnen er dan voor zorgen dat de cryptomunt hoger in de ranking komt te staan en de ontwikkelingen steeds verder doorgevoerd gaan worden.

Een ander groot voordeel van EOS is de schaalbaarheid. Er kunnen meer mensen gebruik maken van het netwerk. Hiermee onderscheidt deze zich ook direct van andere cryptocurrencies. Bij veel cryptomunten zit er namelijk een limiet op het aantal munten dat er in omloop zijn. Door een stabieler netwerk te creëren kunnen er steeds weer nieuwe blokken worden toegevoegd aan de blockchain en zijn de transacties altijd weer uit te voeren. Uiteindelijk kan dit ertoe leiden dat er veel meer verkocht wordt en deze dus ook gelijk verhandeld kunnen worden met andere investeerders.

Er zitten echter ook nadelen verbonden aan EOS. Het is een relatief nieuwe cryptomunt, waardoor het nog niet met zekerheid te zeggen is of alles goed blijft werken. De ambities zijn er en er zijn al veel problemen rondom de schaalbaarheid opgelost. Daarbij werken de transacties nu nog tegenover elkaar. Pas wanneer deze parallel aan elkaar gaan lopen kan er een nog hogere snelheid behaald worden. Op dit moment zul je het dus wel moeten doen met een lagere snelheid, maar eentje die wel sneller is dan wanneer je Bitcoin of Ethereum in het bezit hebt.

EOS ontwikkelingen

De ontwikkelaars van EOS hebben grote plannen voor de toekomst. Waar het bedrijf al bezig is geweest met de schaalbaarheid van de cryptomunten, moeten hier nog meer stappen in gezet worden. De belangrijkste aanpassingen zullen dus ook deze schaalbaarheid weer verbeteren. Ook moet de gebruiksvriendelijkheid nog verder uitgebreid. Uiteindelijk willen de ontwikkelaars dit op een eigen netwerk gaan doen, zodat de laatste problemen op het Ethereum netwerk ook voorkomen kunnen worden.

Het netwerk van EOS moet volledig decentraal zijn. Wanneer er kennis over de specifieke programmeertaal Solidity is, kan dit netwerk opgebouwd gaan worden en hoeft er geen toezicht te zijn van een derde partij. Daarna kan er gestreefd worden naar het verdwijnen van transactiekosten. Internationaal handelen zou hiermee ook beter voltooid worden. Verder moet er een protocol ontstaan dat gebaseerd is op het Proof of Stake protocol. De gebruikers worden beloond voor het vinden van de oplossingen en de verificatie van de blokken op de blockchain. Dit is een energiezuinig alternatief.

EOS koersverwachtingen

De koersverwachtingen voor EOS zien er goed uit. Als je afgaat op de voorspellingen van experts moet de koers flink gaan stijgen. Dit komt met name door de interesse die gewekt is door de toekomstplannen aan te geven. EOS is hierdoor ook populair geworden en meer mensen hebben hem aangeschaft. De waarde is sinds het begin meer dan verdubbeld en zit nog altijd in een stijging.

Toch kan het zijn dat EOS ook dalingen gaat krijgen. Er hoeft maar iets te veranderen in de populariteit en de waarde zakt naar beneden. Dit is goed te zien bij veel verschillende cryptocurrencies en kan grote gevolgen hebben voor verschillende investeerders. Voordat je zelf een investering maakt, moet je in de gaten blijven houden wat de ontwikkelingen zijn.

EOS koers

De EOS koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is EOS terug te vinden in de top 25 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt EOS over een marktwaarde van ruim 4 miljard Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 950,589,125 EOS coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers EOS in de gaten te houden.

De afgelopen periode is EOS vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de EOS prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele EOS koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vindt je onder andere een EOS prijsgrafiek waarop de historie van de koers EOS te zien is.

De marketcap van EOS in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal EOS dat zal worden vrijgegeven is onbekend.

Laatste EOS nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom EOS. Zodat je een beter idee hebt van de EOS verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de EOS prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele EOS koers zien.

Volg het EOS nieuws vandaag, het crypto nieuws EOS is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Chinese government has recognized the asset value of cryptocurrencies.

Load More...

EOS koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met EOS 2021? De EOS verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting EOS in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

EOS kopen met iDeal & EOS Koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over EOS

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de EOS koers verwachting in 2021?

De verwachting van EOS ligt erg hoog, vanwege de verschillende ontwikkelingen waar EOS mee bezig is. Op dit moment is het team bezig met verschillende ontwikkelingen om het platform en de producten verder te ontwikkelen. De huidige koers van EOS vind je in de grafiek hierboven, hier kan je de EOS prijs actueel volgen.

Waar kan ik EOS kopen?

De cryptocurrency kan je kopen bij diverse crypto exchanges, bovenaan deze pagina vind je de beste opties om EOS te kopen via iDeal of andere veilige betaalmethodes. Bekijk en vergelijk bovenaan de verschillende exchange opties om te zien waar je voorkeur naar uitgaat.

Wat is het laatste EOS nieuws?

Op deze pagina vind je het laatste EOS nieuws van vandaag. Via de Twitterfeed wordt dagelijks het laatste EOS nieuws opgehaald. Sla deze pagina op bij je favorieten om dagelijks op de hoogte te zijn van het laatste EOS nieuws!

Waar kan ik EOS verkopen?

Verkopen van EOS kan erg eenvoudig, de verschillende exchanges bovenaan deze pagina zijn de beste opties om snel je EOS in te ruilen voor euro’s of andere valuta. Je kan hier eenvoudig een account aanmaken, je crypto verkopen en het laten overstorten naar je bank.