Toon popup

Beste sites om EOS te kopen

EOS verwachting

EOS (EOS) koers

Rank: #31

$3,62 (-0,47%)

 

EOS Kopen / EOS Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele EOS prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $3,56 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $3,69. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 0,47%. EOS kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  EOS nieuws en geven wij tips voor het EOS kopen. Ook vind je hier de laatste EOS koers verwachting van onze experts.

EOS (EOS) koers

Rank: #31

$3,62 (-0,47%)

 

EOS Kopen / EOS Verkopen?

Bitvavo

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Coinmotion logo

FTX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk FTX

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers EOS Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,13% -0,49% -0,80% -6,02% +38,12%
USD +0,13% -0,47% -1,07% -7,24% +39,52%
ETH -0,09% -0,85% -12,86% -14,51% -81,94%

EOS verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je EOS kopen? Ga naar Bitvavo

EOS koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2017 $2,30 $13,18 $0,48 $1000,0 mln $99,6 mln 372,7 mln 157%
2018 $7,90 $22,89 $1,58 $6,4 mld $874,7 mln 835,2 mln 147%
2019 $4,02 $8,60 $2,17 $3,7 mld $1,7 mld 913,5 mln 98%
2020 $2,91 $5,48 $1,44 $2,7 mld $2,1 mld 929,0 mln 117%
EOS prijs $3,62 Marktkapitaal dominantie 0,24%
Markt cap rang 31 All time high $22,71
Circulerend aanbod 961.231.123 All time low $0,50
Totaal aanbod Prijs tegenover all time high daling van 84,06%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $3.478.245.278    

Wat is EOS?

EOS is een munt die de problemen van andere cryptocurrencies wil tackelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de schaalbaarheid. De transactiesnelheid is bij veel cryptomunten namelijk nog laag, waardoor het niet aantrekkelijk is om de betalingen door te voeren. Hier moet EOS verandering in brengen. Op dit moment maakt de crypto daarvoor nog gebruik van het Ethereum netwerk, maar een van de doelen is om uiteindelijk een eigen netwerk op te zetten om alle problemen uit de weg te kunnen gaan.

EOS maakt gebruik van Delegaten Proof of Stake. Dit is een democratische manier van ontwikkelen, waardoor gebruikers beloond kunnen worden voor hun inzet. De gebruikers kunnen stemmen om een veiliger netwerk te krijgen. Het stemgewicht is daarbij afhankelijk van de hoeveelheid EOS tokens die er in het bezit zijn bij de gebruiker. Hoe meer je er hebt, hoe zwaarder jouw stem gaat tellen. De top 100 wordt uiteindelijk betaald voor de input die er geleverd wordt. Dit maakt het ook nog eens veel aantrekkelijker voor de investeerders van de cryptomunten.

EOS maakt dus te allen tijde gebruik van de gebruikers op het netwerk. Hierdoor kan er ook gewerkt worden aan een snelle en kosteloze transactie. Daarbij heb je direct voldoende schaalbaarheid, waardoor er veel mensen gebruik kunnen maken van het netwerk. Dit kan voor de toekomst voor meer mogelijkheden zorgen. Het draait immers uiteindelijk ook om de toepasbaarheid bij het grote publiek, zonder de problemen die nu spelen.

Voor- en nadelen van EOS

EOS kenmerkt zich door een aantal voordelen. Wanneer je gebruik maakt van de cryptocurrency ben je namelijk verzekerd van een hoge transactiesnelheid. Zodra de betaling uitgevoerd wordt, staat deze al ongeveer op de rekening van de otnvanger. Daarbij ben je ook verzekerd van lage transactiekosten. De kosten moeten in de toekomst zelfs nog lager gaan worden, zodat het voor iedereen aantrekkelijk wordt. Zelfs mensen die lage bedragen over willen zetten kunnen er dan voor zorgen dat de cryptomunt hoger in de ranking komt te staan en de ontwikkelingen steeds verder doorgevoerd gaan worden.

Een ander groot voordeel van EOS is de schaalbaarheid. Er kunnen meer mensen gebruik maken van het netwerk. Hiermee onderscheidt deze zich ook direct van andere cryptocurrencies. Bij veel cryptomunten zit er namelijk een limiet op het aantal munten dat er in omloop zijn. Door een stabieler netwerk te creëren kunnen er steeds weer nieuwe blokken worden toegevoegd aan de blockchain en zijn de transacties altijd weer uit te voeren. Uiteindelijk kan dit ertoe leiden dat er veel meer verkocht wordt en deze dus ook gelijk verhandeld kunnen worden met andere investeerders.

Er zitten echter ook nadelen verbonden aan EOS. Het is een relatief nieuwe cryptomunt, waardoor het nog niet met zekerheid te zeggen is of alles goed blijft werken. De ambities zijn er en er zijn al veel problemen rondom de schaalbaarheid opgelost. Daarbij werken de transacties nu nog tegenover elkaar. Pas wanneer deze parallel aan elkaar gaan lopen kan er een nog hogere snelheid behaald worden. Op dit moment zul je het dus wel moeten doen met een lagere snelheid, maar eentje die wel sneller is dan wanneer je Bitcoin of Ethereum in het bezit hebt.

EOS koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met EOS 2021? Wat is de EOS verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

EOS koers

De koers EOS heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat EOS (EOS) inmiddels op positie 31 in de gehele lijst van cryptocurrencies. EOS beschikt over een marktwaarde van ruim $3.478.245.278. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 31 is het nog relatief klein. De marketcap van EOS in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,24%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op .

Er zijn op het moment van schrijven 961.231.123 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Litebit en Bitpanda. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele EOS koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers EOS kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de EOS prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste EOS nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom EOS . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (EOS) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf EOS wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de EOS prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele EOS koers zien. Volg het EOS nieuws vandaag, het crypto nieuws EOS is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

EOS

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de all time high van eos?

De hoogste prijs ooit gemeten van EOS bedraagt $22,71.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn eos?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt. 

Waar kan ik eos kopen?

EOS kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance,Litebit ,Bitpanda ,Bitcoinmeester en enkele anderen.

Waar kan ik eos verkopen?

EOS verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance,Litebit ,Bitpanda ,Bitcoinmeester en enkele anderen. Je kan het omruilen voor euro, usd maar ook stablecoins zoals usdt.