Blockchain-firma Prysmatic Labs kondigde de lancering aan van een nieuw testnetwerk van de Ethereum 2.0-blockchain.

Blockchain-firma Prysmatic Labs kondigde de lancering aan van een nieuw testnetwerk voor de Ethereum 2.0-blockchain.

Volgens een aankondiging van woensdag lanceert Prysmatic Labs het Onyx Ethereum 2.0-testnet – een verbetering ten opzichte van het vorige Topaz-testnet.

 

De laatste stap voordat Mainnet wordt gelanceerd

Volgens de aankondiging is het Onyx-testnet de laatste update vóór de lancering van het eerste Ethereum 2.0-mainnet. Bovendien ondersteunt dit netwerk meerdere klantsoftware distributies.

Onyx verbetert de verwerking van netwerkberichten en voldoet aan de nieuwste Ethereum 2.0-specificaties. Prysmatic Labs heeft ook aangekondigd dat het binnenkort de Topaz-validator-nodes zal uitschakelen en stortingen zal gaan verzenden om inzetten op het Onyx-netwerk te starten.

Ethereum inzetten is een aankomende Ethereum 2.0-functie waarmee Ether (ETH) -houders knooppunten kunnen uitvoeren die nieuwe blokken op het netwerk bevestigen in ruil voor beloningen, vergelijkbaar met mijnbouw. Het uitvoeren van dergelijke knooppunten vereist dat de gebruiker een bepaald minimum aantal munten vasthoudt. Als het knooppunt zich probeert te misdragen, wordt hun bezit verlaagd.

 

De langverwachte lancering van Ethereum 2.0-benaderingen

Deze nieuwste update brengt de Ethereum-gemeenschap een stap dichter bij de lancering van het langverwachte Ethereum 2.0-netwerk, waarvan velen hopen dat het de schaalbaarheidsbeperkingen van de blockchain zal oplossen.

Toch vrezen velen dat de lancering van Ethereum 2.0 opnieuw zal worden uitgesteld. Rapporten uit mei suggereren dat de release van het proof-of-stake-algoritme van het netwerk is verplaatst naar de huidige maand. Eerder suggereerden sommigen dat de release van dit algoritme een Ether-prijsverhoging had kunnen veroorzaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 20 euro gratis Tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

De Bullrun van 2024 is gestart! Ontvang nu gratis €20,- in jouw account!

🚀 GRATIS €20,- CASH BONUS


Na een succesvolle verificatie en een minimale storting van € 10, ontvang je een welkomstbonus van € 20*.