Filecoin verwachting

Beste sites om FIL te kopen

Filecoin (FIL) koers

Rank: #37

$5,42 (daling van 2,01%)

 

Filecoin Kopen / Filecoin Verkopen?

eToro

Benieuwd naar de actuele Filecoin prijs en Filecoin koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $5,34 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $5,54. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 2,01%. Filecoin kopen kan bij eToro en Bitvavo Op deze pagina delen wij het laatste  FIL nieuws en geven wij tips voor het Filecoin kopen. Ook vind je hier de laatste Filecoin koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Filecoin koers verwachting.

Filecoin (FIL) koers

Rank: #37

$5,42 (daling van 2,01%)

 

Filecoin Kopen / Filecoin Verkopen?

eToro

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers Filecoin Prijs verschil per periode

VS1 uur24 uurWeekMaandJaar
Eurodaling van 2,01%daling van 2,01%daling van 2,01%daling van 2,01%daling van 2,01%
USDdaling van 2,01%daling van 2,01%daling van 2,01%daling van 2,01%daling van 2,01%
ETHdaling van 2,01%daling van 2,01%daling van 2,01%daling van 2,01%daling van 2,01%

Filecoin verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Filecoin kopen? Ga naar eToro

Filecoin koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

JaarGem. PrijsMax. PrijsMin. PrijsGem. Market CapGem. VolumeSupplyVolatiliteit
2017$19,89$28,39$10,95$0$650.200054%
2018$9,93$30,15$2,65$0$332.0000129%
2019$5,44$11,11$1,95$0$549.9000344%
2020$14,02$200,04$0,61$105,1 mln$10,9 mln3,9 mln391%
Filecoin prijs$5,42Marktkapitaal dominantie0,17%
Markt cap rang37All time high$236,84
Circulerend aanbod292.902.893All time low$4,83
Totaal aanbod1.967.026.517Prijs tegenover all time highdaling van 97,71%
Maximaal aanbod1.967.026.517  
Marktkapitaal$1.587.551.297  

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Filecoin koers verwachting 2022 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Filecoin 2022? Wat is de Filecoin verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Filecoin koers

De koers Filecoin heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Filecoin (FIL) inmiddels op positie 37 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Filecoin beschikt over een marktwaarde van ruim $1.587.551.297. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 37 is het nog relatief klein. De marketcap van Filecoin in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,17%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 1.967.026.517

Er zijn op het moment van schrijven 292.902.893 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als eToro,Bitvavo,Coinmerce en Binance. Op eToro is het ook gelijk mogelijk om de actuele FIL koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Filecoin kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Filecoin prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Filecoin nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Filecoin zodat je een beter idee hebt van de verwachting (FIL) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Filecoin wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Filecoin prijsverwachting van 2022, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele Filecoin koers zien. Volg het Filecoin nieuws vandaag: het crypto nieuws Filecoin is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Filecoin

Veel gestelde vragen Filecoin

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Filecoin wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Filecoin’s op te slaan, welke Filecoin wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Filecoin hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Filecoin software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Filecoin wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Filecoin?

De hoogste prijs ooit gemeten van Filecoin bedraagt $236,84.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Filecoin?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Filecoin kopen?

Filecoin kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn eToro,Bitvavo, Coinmerce, Binance,Bitcoinmeester en enkele anderen.

Waar kan ik Filecoin verkopen?

Filecoin verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn eToro, Bitvavo,Coinmerce, Binance, Bitcoinmeester en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Filecoin kopen?

Wanneer je Filecoin moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Filecoin koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Filecoin koers laag staat en wanneer de Filecoin koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Filecoin koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Filecoin kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Filecoin koopt.

Wat is de huidige Filecoin verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Filecoin koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Filecoin koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Filecoin koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Filecoin koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Filecoin koers verwachting.