Floki Inu verwachting

Beste sites om FLOKI te kopen

Floki Inu (FLOKI) koers

Rank: #350

$0,000007 (+3,31%)

 

Floki Inu Kopen / Floki Inu Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Floki Inu prijs en Floki Inu koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,000007 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,000007. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 3,31%. Floki Inu kopen kan bij Bitvavo en Op deze pagina delen wij het laatste  FLOKI nieuws en geven wij tips voor het Floki Inu kopen. Ook vind je hier de laatste Floki Inu koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Floki Inu koers verwachting.

Floki Inu (FLOKI) koers

Rank: #350

$0,000007 (+3,31%)

 

Floki Inu Kopen / Floki Inu Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Floki Inu Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,10% +3,17% -7,20% -12,05% -87,84%
USD -0,12% +3,31% -5,77% -11,77% -89,69%
ETH -0,05% +2,09% -9,74% -11,83% -69,12%

Floki Inu verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Floki Inu kopen? Ga naar Bitvavo
Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
Floki Inu prijs $0,000007 Marktkapitaal dominantie 0,00%
Markt cap rang 350 All time high $0,0003
Circulerend aanbod 9.317.865.203.747 All time low $0,00000008
Totaal aanbod 10.000.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 97,96%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $63.958.436
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Floki Inu koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Floki Inu 2024? Wat is de Floki Inu verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Floki Inu koers

De koers Floki Inu heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Floki Inu (FLOKI) inmiddels op positie 350 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Floki Inu beschikt over een marktwaarde van ruim $63.958.436. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 350 is het nog relatief klein. De marketcap van Floki Inu in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,00%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 9.317.865.203.747 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,, en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele FLOKI koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Floki Inu kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Floki Inu prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Floki Inu nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Floki Inu zodat je een beter idee hebt van de verwachting (FLOKI) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Floki Inu wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Floki Inu prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Floki Inu koers zien. Volg het Floki Inu nieuws vandaag: het crypto nieuws Floki Inu is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Floki Inu

Veel gestelde vragen Floki Inu

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Floki Inu wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Floki Inu’s op te slaan, welke Floki Inu wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Floki Inu hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Floki Inu software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Floki Inu wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Floki Inu?

De hoogste prijs ooit gemeten van Floki Inu bedraagt $0,0003.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Floki Inu?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Floki Inu kopen?

Floki Inu kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,, , , en enkele anderen.

Waar kan ik Floki Inu verkopen?

Floki Inu verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, ,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Floki Inu kopen?

Wanneer je Floki Inu moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Floki Inu koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Floki Inu koers laag staat en wanneer de Floki Inu koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Floki Inu koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Floki Inu kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Floki Inu koopt.

Wat is de huidige Floki Inu verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Floki Inu koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Floki Inu koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Floki Inu koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Floki Inu koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Floki Inu koers verwachting.