Beste sites om FLOW te kopen

Flow verwachting

Flow (FLOW) koers

Rank: #35

$1,65 (daling van 5,24%)

 

Flow Kopen / Flow Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Flow prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $1,62 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $1,81. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 5,24%. Flow kopen kan bij Bitvavo en Coinmerce Op deze pagina delen wij het laatste  FLOW nieuws en geven wij tips voor het Flow kopen. Ook vind je hier de laatste Flow koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Flow (FLOW) koers

Rank: #35

$1,65 (daling van 5,24%)

 

Flow Kopen / Flow Verkopen?

Bitvavo

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers Flow Prijs verschil per periode

VS1 uur24 uurWeekMaandJaar
Eurodaling van 5,24%daling van 5,24%daling van 5,24%daling van 5,24%daling van 5,24%
USDdaling van 5,24%daling van 5,24%daling van 5,24%daling van 5,24%daling van 5,24%
ETHdaling van 5,24%daling van 5,24%daling van 5,24%daling van 5,24%daling van 5,24%

Flow verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Flow kopen? Ga naar Bitvavo
Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
Flow prijs$1,65Marktkapitaal dominantie0,18%
Markt cap rang35All time high$42,40
Circulerend aanbod1.036.200.000All time low$1,24
Totaal aanbod1.373.338.338Prijs tegenover all time highdaling van 96,09%
Maximaal aanbodOnbekend  
Marktkapitaal$1.711.522.459  

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Flow koers verwachting 2022 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Flow 2022? Wat is de Flow verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Flow koers

De koers Flow heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Flow (FLOW) inmiddels op positie 35 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Flow beschikt over een marktwaarde van ruim $1.711.522.459. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 35 is het nog relatief klein. De marketcap van Flow in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,18%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 1.036.200.000 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Coinmerce,Binance en Bitcoinmeester. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele FLOW koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Flow kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Flow prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Flow nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Flow zodat je een beter idee hebt van de verwachting (FLOW) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Flow wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Flow prijsverwachting van 2022, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele Flow koers zien. Volg het Flow nieuws vandaag: het crypto nieuws Flow is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Flow

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Flow wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Flow’s op te slaan, welke Flow wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Flow hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Flow software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Flow wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Flow?

De hoogste prijs ooit gemeten van Flow bedraagt $42,40.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Flow?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Flow kopen?

Flow kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Coinmerce, Binance, Bitcoinmeester,FTX Exchange en enkele anderen.

Waar kan ik Flow verkopen?

Flow verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Coinmerce,Binance, Bitcoinmeester, FTX Exchange en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.