Toon popup

Beste sites om HBAR te kopen

Hedera Hashgraph verwachting

Hedera Hashgraph (HBAR) koers

Rank: #57

$0,18 (-2,97%)

 

Hedera Hashgraph Kopen / Hedera Hashgraph Verkopen?

Binance

Benieuwd naar de actuele Hedera Hashgraph prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,17 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,18. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 2,97%. Hedera Hashgraph kopen kan bij Binance en Litebit Op deze pagina delen wij het laatste  HBAR nieuws en geven wij tips voor het Hedera Hashgraph kopen. Ook vind je hier de laatste Hedera Hashgraph koers verwachting van onze experts.

Hedera Hashgraph (HBAR) koers

Rank: #57

$0,18 (-2,97%)

 

Hedera Hashgraph Kopen / Hedera Hashgraph Verkopen?

Binance

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Coinmotion logo

FTX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk FTX

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Hedera Hashgraph Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,36% -2,97% -7,01% -7,90% +305,31%
USD +0,36% -2,97% -7,28% -9,12% +309,32%
ETH -0,19% -1,16% -18,00% -15,91% -46,81%

Hedera Hashgraph verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Hedera Hashgraph kopen? Ga naar Binance
Hedera Hashgraph prijs $0,18 Marktkapitaal dominantie 0,11%
Markt cap rang 57 All time high $0,45
Circulerend aanbod 9.118.956.017 All time low $0,01
Totaal aanbod 50.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 61,04%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $1.597.918.860    

Hedera Hashgraph koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Hedera Hashgraph 2021? Wat is de Hedera Hashgraph verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Hedera Hashgraph koers

De koers Hedera Hashgraph heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Hedera Hashgraph (HBAR) inmiddels op positie 57 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Hedera Hashgraph beschikt over een marktwaarde van ruim $1.597.918.860. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 57 is het nog relatief klein. De marketcap van Hedera Hashgraph in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,11%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op .

Er zijn op het moment van schrijven 9.118.956.017 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Binance,Litebit,Bitcoinmeester en Coinmerce. Op Binance is het ook gelijk mogelijk om de actuele HBAR koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Hedera Hashgraph kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Hedera Hashgraph prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Hedera Hashgraph nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Hedera Hashgraph . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (HBAR) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Hedera Hashgraph wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Hedera Hashgraph prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Hedera Hashgraph koers zien. Volg het Hedera Hashgraph nieuws vandaag, het crypto nieuws Hedera Hashgraph is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Hedera Hashgraph

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de all time high van hedera-hashgraph?

De hoogste prijs ooit gemeten van Hedera Hashgraph bedraagt $0,45.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn hedera-hashgraph?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt. 

Waar kan ik hedera-hashgraph kopen?

Hedera Hashgraph kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance,Litebit,Bitcoinmeester ,Coinmerce ,OKEX en enkele anderen.

Waar kan ik hedera-hashgraph verkopen?

Hedera Hashgraph verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance,Litebit,Bitcoinmeester ,Coinmerce ,OKEX en enkele anderen. Je kan het omruilen voor euro, usd maar ook stablecoins zoals usdt.