Beste sites om HOT te kopen

Holo verwachting

Holo (HOT) koers

Rank: #80

$0,01 (-0,89%)

 

Holo Kopen / Holo Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Holo prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,01 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,01. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 0,89%. Holo kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  HOT nieuws en geven wij tips voor het Holo kopen. Ook vind je hier de laatste Holo koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Holo (HOT) koers

Rank: #80

$0,01 (-0,89%)

 

Holo Kopen / Holo Verkopen?

Bitvavo

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Huobi logo

Huobi

Internationale cryptocurrency broker

Naar Huobi

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers Holo Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -2,51% -0,70% -17,68% -16,10% +1.885,04%
USD -2,30% -0,89% -17,03% -18,14% +1.750,91%
ETH +0,71% +1,98% -14,53% -14,05% +152,83%

Holo verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Holo kopen? Ga naar Bitvavo
Holo prijs $0,01 Marktkapitaal dominantie 0,07%
Markt cap rang 80 All time high $0,03
Circulerend aanbod 177.619.433.541 All time low $0,00
Totaal aanbod 177.619.433.541 Prijs tegenover all time high daling van 63,55%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $2.019.570.231    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Holo koers verwachting 2022 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Holo 2022? Wat is de Holo verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Holo koers

De koers Holo heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Holo (HOT) inmiddels op positie 80 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Holo beschikt over een marktwaarde van ruim $2.019.570.231. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 80 is het nog relatief klein. De marketcap van Holo in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,07%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op

Er zijn op het moment van schrijven 177.619.433.541 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,FTX Exchange en Bitcoinmeester. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele HOT koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Holo kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Holo prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Holo nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Holo . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (HOT) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Holo wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Holo prijsverwachting van 2022, 2023 en verder. Hieronder kan je de actuele Holo koers zien. Volg het Holo nieuws vandaag, het crypto nieuws Holo is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Holo

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Holo wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Holo’s op te slaan, welke Holo wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Holo hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Holo software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Holo wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Holo?

De hoogste prijs ooit gemeten van Holo bedraagt $0,03.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Holo?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Holo kopen?

Holo kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance, FTX Exchange, Bitcoinmeester,Celsius Network en enkele anderen.

Waar kan ik Holo verkopen?

Holo verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Binance,FTX Exchange, Bitcoinmeester, Celsius Network en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.