ICON verwachting

Beste sites om ICX te kopen

ICON (ICX) koers

Rank: #244

$0,25 (+1,63%)

 

ICON Kopen / ICON Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele ICON prijs en ICON koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,24 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,26. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 1,63%. ICON kopen kan bij Bitvavo en Coinmerce Op deze pagina delen wij het laatste  ICX nieuws en geven wij tips voor het ICON kopen. Ook vind je hier de laatste ICON koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de ICON koers verwachting.

ICON (ICX) koers

Rank: #244

$0,25 (+1,63%)

 

ICON Kopen / ICON Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers ICON Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,87% +1,62% +5,12% +17,84% -3,36%
USD -0,87% +1,63% +5,67% +17,20% -0,98%
ETH -0,95% +0,76% -0,62% -12,66% -45,02%

ICON verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je ICON kopen? Ga naar Bitvavo

ICON koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2017 $1,94 $7,34 $0,40 $177,7 mln $22,5 mln 34,1 mln 129%
2018 $2,40 $12,64 $0,18 $926,9 mln $44,5 mln 389,0 mln 163%
2019 $0,25 $0,46 $0,11 $103,3 mln $11,1 mln 420,1 mln 89%
2020 $0,34 $0,78 $0,11 $169,4 mln $31,4 mln 490,5 mln 146%
2021 $1,41 $3,18 $0,43 $715,9 mln $132,3 mln 510,9 mln 135%
ICON prijs $0,25 Marktkapitaal dominantie 0,01%
Markt cap rang 244 All time high $13,16
Circulerend aanbod 980.551.319 All time low $0,11
Totaal aanbod 994.904.199 Prijs tegenover all time high daling van 98,07%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $248.529.948
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is ICON

Icon is opgericht door Dayli Financial Group en is een cryptocurrency die ontwikkeld is om alle blockchains te kunnen verbinden. Hiervoor moet een groot ecosysteem ontwikkeld worden, waarmee de instanties gekoppeld worden. Dit geldt niet alleen voor de verschillende bedrijven achter cryptocurrency, maar ook banken, bedrijven, universiteiten en ziekenhuizen. Alle informatie kan op de hoofdblockchain van Icon worden gedeeld en er is geen tussenpersoon meer nodig om transacties uit te voeren. Icon streeft ernaar om alles volledig geautomatiseerd te maken. Dit is op dit moment nog niet mogelijk.

Alle cryptocurrencies werken op dit moment nog met een eigen blockchain. Hierdoor kan er onderling niet gecommuniceerd worden, wat vertragingen oplevert bij de transacties. Icon heeft daarom als eerste een eigen blockchain ontwikkeld, die volledig verenigbaar is met blockchains van onder andere Bitcoin en Ethereum. In de toekomst zouden er nog andere blockchains aan toegevoegd moeten worden van de grote spelers, waardoor de verbindingen tot stand worden gebracht en de transacties razendsnel gaan plaatsvinden. Dit zorgt tevens weer voor mogelijkheden om betalingen uit te voeren zonder een omrekening van valuta.

Icon zet de traditionele blockchain hiervoor op een heel andere wijze in dan andere cryptocurrencies. Hiervoor wordt het Loopchain Fault Tolerance systeem gebruikt. Het is een voortzetting van het BFT23-algoritme van NEO, maar dan met een groot aantal verbeteringen. De veiligheid, krachtigheid en schaalbaarheid worden hierdoor verbeterd en maakt het daarom ook beter voor beginnende investeerders. Er hangen namelijk minder risico’s aan vast, doordat de identiteit van de gebruikers niet vrijgegeven worden.

Voor- en nadelen van ICON

Icon kent enkele voordelen, welke zich ook onderscheiden van andere cryptocurrencies. Zo zit er een krachtig bedrijf achter de ontwikkeling, waardoor er snel ingespeeld kon worden op ontwikkelingen. De verbeteringen zijn toegepast, wat ervoor gezorgd heeft dat er een veilig netwerk ontstaan is. Daardoor zijn er veel partners aan verbonden, wat de waarde van de munt omhoog heeft gedreven. Doordat er gebruik wordt gemaakt van bestaande dApps op het platform kunnen de veranderingen snel doorgevoerd worden en heb je te maken met een stabiel netwerk waar de transacties op plaats kunnen vinden.

Icon staat erom bekend dat er een grote schaalbaarheid is. Steeds meer mensen kunnen er gebruik van maken, zonder dat de transactiesnelheid hiermee naar beneden gaat. Binnen enkele seconden staat het geld op de rekening van de ontvanger. Hiervoor betaal je weinig extra kosten. De transactiekosten worden namelijk ook laag gehouden. Tevens is er sprake van een decentraal netwerk. Er wordt niets gecontroleerd door een derde partij. De veiligheid en anonimiteit worden hierdoor gewaarborgd en je kunt te allen tijde handelen in deze cryptocurrency.

Icon kent echter ook nadelen. Op dit moment is er namelijk nog een duidelijke link met Ethereum zichtbaar. Pas wanneer de cryptocurrency volledig onafhankelijk is, zullen er grotere stappen gemaakt gaan worden. De hoge marketcap laat wel zien dat er potentie is, maar dit kan ook betekenen dat de koersen binnen een korte tijd gaan dalen. Zodra Ethereum daalt, gaat deze cryptomunt automatisch mee. Tevens wordt er nog altijd gebruik gemaakt van een blockchain, waardoor de schaalbaarheid nog niet optimaal is. Deze nadelen moeten dus wel in het achterhoofd gehouden worden.

ICON koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met ICON 2024? Wat is de ICON verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

ICON koers

De koers ICON heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat ICON (ICX) inmiddels op positie 244 in de gehele lijst van cryptocurrencies. ICON beschikt over een marktwaarde van ruim $248.529.948. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 244 is het nog relatief klein. De marketcap van ICON in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,01%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 980.551.319 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Coinmerce, en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele ICX koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers ICON kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de ICON prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste ICON nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom ICON zodat je een beter idee hebt van de verwachting (ICX) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf ICON wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de ICON prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele ICON koers zien. Volg het ICON nieuws vandaag: het crypto nieuws ICON is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

ICON

Veel gestelde vragen ICON

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke ICON wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw ICON’s op te slaan, welke ICON wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een ICON hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een ICON software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere ICON wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van ICON?

De hoogste prijs ooit gemeten van ICON bedraagt $13,16.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn ICON?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik ICON kopen?

ICON kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Coinmerce, , , en enkele anderen.

Waar kan ik ICON verkopen?

ICON verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Coinmerce,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik ICON kopen?

Wanneer je ICON moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de ICON koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de ICON koers laag staat en wanneer de ICON koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de ICON koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met ICON kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je ICON koopt.

Wat is de huidige ICON verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een ICON koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de ICON koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de ICON koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de ICON koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke ICON koers verwachting.