Toon popup

Beste sites om IOST te kopen

IOST Verwachting

Benieuwd naar de actuele IOST prijs? Op deze pagina delen wij het laatste IOST nieuws en geven wij tips voor het IOST kopen. Ook vind je hier de laatste IOST koers verwachting van onze experts.

IOST

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

IOST Kopen

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Als je je verdiept hebt in decentralisatie van de crypto markt, dan heb je vast ook wel eens de naam IOST voorbij horen komen. IOST is een van de hotste blockchains van het moment, met crypto valuta om een ​​gedecentraliseerd Internet-of-Services-ecosysteem te ondersteunen met echt gedecentraliseerd bestuur, hoge doorvoersnelheden en grote schaalbaarheid. Wat IOST precies is en wat de verwachting is voor 2021 lees je hieronder.

Wat is IOST?

IOST staat voor ‘the Internet of Services’. IOST werd gepresenteerd als een blockchain die niet gevoelig is voor fraude en geen censuur of inmenging van derden kent. Aanvankelijk was IOST gevestigd in China. De ICO vond plaats in december 2017 en de lancering vond plaats in februari 2019. De oprichters waren onder andere: Jimmy Zhong, Terrence Wang, Justin Li, Sa Wang, Ray Xiao, Kelvin Tan.

Het IOST blockchain platform is speciaal ontworpen voor online diensten of digitale producten die via het internet worden verhandeld of gekocht. Dit heet ook wel het Internet of Services (IOS). De blockchain van IOST is een behoorlijk snel gedecentraliseerd netwerk dat als doel heeft het fundament te worden van een nieuwe digitale economie die is gebouwd rond gedecentraliseerde platforms en diensten. Het draait op een innovatief, baanbrekend Proof-of-Believability (PoB) Byzantijns consensusalgoritme. Het algoritme wordt ondersteund door een proces van gedecentraliseerde stem- en comité vorming procedures aan de hand van een speciaal ontworpen puntensysteem genaamd ‘Servi’. Het puntensysteem wordt gebruikt om beslissingen te nemen en ervoor te zorgen dat de leden van de bestuurscommissie roteren.

IOST is de native munt van de gelijknamige IOST-blockchain. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt binnen het gedecentraliseerde ecosysteem, zoals voor betalingen van goederen en diensten die worden uitgewisseld op een door IOST aangedreven marktplaats, het verwerken van transacties of het gebruik van gedeelde bronnen zoals opslagruimte.

Hoe onderscheid IOST zichzelf?

De decentralisatie van alles in onze omgeving neemt rap toe: financiële diensten, sociale media, bloggen, gamen, marktplaatsen en zelfs gokken wordt gedecentraliseerd. Maar door de toename van decentralisatie op verschillende vlakken zien we ook de bekende problemen met blockchains opdoemen: transactiesnelheid, hoge kosten en schaalbaarheid. De blockchain van IOST heeft het doel al deze problemen op te lossen.

IOST heeft een belangrijk kenmerk waarmee het zich onderscheidt van de meeste concurrenten. Het werkt volgens het ‘Proof of Believability’ (PoB) protocol, ontwikkeld door het IOST-team. Het belangrijkste kenmerk van dit protocol is dat elk knooppunt wordt geëvalueerd op basis van bijdragen die het in het verleden heeft geleverd. Bovendien heeft IOST een eigen gedistribueerd systeem ontwikkeld, Efficient Distributed Sharding (EDS), om de werklast tijdens transactieverwerking voor elke bevestiging te verminderen, zodat de totale verwerkingscapaciteit sneller toeneemt. Door innovaties als het PoB protocol en kan het IOST platform miljoenen product- en service transacties met hoge snelheid verwerken.

Een ander kenmerk is het Hyper Universe Distributed System (HUDS) gegevensopslag systeem. Gegevensopslag is de ruggengraat van elk ecosysteem. Het HUDS gegevensopslag systeem gebruikt blockchains om gegevens op te slaan, waardoor een veilige en doorzoekbare manier wordt gecreëerd om gegevens op te slaan. En nog een andere innovatie is bijvoorbeeld het ‘Micro State Block’ mechanisme om de opslagkosten voor knooppunt validators te minimaliseren.

De voor- en nadelen van IOST

Het PoB-algoritme is een unieke USP binnen de blockchain-ruimte, met een bestuursstructuur die volledig transparant en gedecentraliseerd is. Dit alleen is al voldoende om IOST van de massa te onderscheiden. Het PoB-mechanisme vergroot het concurrentievermogen van IOST. Met dit consensus mechanisme laat IOST onbeperkte knooppunten toe om zich bij het netwerk aan te sluiten en toch zorgt het voor de decentralisatie van het netwerk.

Schaalbaarheid is ook een groot voordeel dat IOST biedt. Naarmate het aantal gebruikers in het IOST-ecosysteem toeneemt, neemt de bandbreedte van de IOS Blockchain automatisch toe. Bovendien zijn de transacties volledig beveiligd en is de veiligheid van de gebruikers gegarandeerd.

De belangrijkste bedreiging is de toenemende concurrentie van andere, meer gevestigde en populaire blockchains zoals Ethereum, EOS, NEO of Cardano die ook allemaal de probleem met doorvoer, schaalbaarheid en netwerk stabiliteit aan het aanpakken zijn. Daardoor bestaat de kans dat IOST achter het net vist.

IOST ontwikkelingen en koersverwachting

IOST is een goed project om naar te kijken als je iets nieuws wil toevoegen aan je portefeuille. Het blockchain-netwerk van IOST biedt niet alleen hoge transactie snelheden, hoge schaalbaarheid en lage kosten, maar het zorgt ook voor onveranderlijkheid van gegevens in een robuust gedecentraliseerd netwerk.

IOST is een Blockchain platform met grote ambities. Het netwerk heeft ook de potentie om een essentiële bouwsteen te worden in een toekomst waarin massaal gedecentraliseerde ecosystemen worden gecreëerd en een grote speler te worden in het nog onontgonnen terrein van the Internet of Services, het volgende grote ding na the Internet of Things . IOST is ontwikkelaarsvriendelijk en heeft kant-en-klare SDK-kits om eenvoudig dApps te maken die worden aangedreven door IOST met reguliere coderingstalen. IOST heeft twee initiatieven gelanceerd om deze groei beter te versnellen. Theseus is een toegewijd intern dApp-onderzoeks- en ontwikkelingsteam, en Bluehill is een accelerator programma om ontwikkelaars te helpen meer op het platform te creëren.

IOST is een uitstekende investeringsmogelijkheid is, of je nu van plan bent om zijn eigen valuta te gebruiken om transacties uit te voeren en uit te wisselen via de vele gedecentraliseerde platforms of voor een langdurige HODL investering. En gezien hoeveel groeipotentieel er is voor Decentralised Finance services, voorzien we een veelbelovende toekomst voor IOST.

IOST koers

De IOST koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is IOST terug te vinden in de top 100 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt IOST over een marktwaarde van ruim 600 miljoen Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 16,374,175,762 IOST coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers IOST in de gaten te houden.

De afgelopen periode is IOST vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de IOST prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele IOST koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een IOST prijsgrafiek waarop de historie van de koers IOST te zien is.

De marketcap van IOST in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal IOST dat zal worden vrijgegeven is onbekend.

Laatste IOST nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom IOST. Zodat je een beter idee hebt van de IOST verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de IOST prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele IOST koers zien.

Volg het IOST nieuws vandaag, het crypto nieuws IOST is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

IOST koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met IOST 2021? De IOST verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting IOST in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

IOST kopen met iDeal

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over IOST

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe IOST Kopen?
IOST kopen met iDeal
IOST verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?