IOST verwachting

Beste sites om IOST te kopen

IOST (IOST) koers

Rank: #192

$0,01 (-1,61%)

 

IOST Kopen / IOST Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele IOST prijs en IOST koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,01 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,01. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 1,61%. IOST kopen kan bij Bitvavo en Coinmerce Op deze pagina delen wij het laatste  IOST nieuws en geven wij tips voor het IOST kopen. Ook vind je hier de laatste IOST koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de IOST koers verwachting.

IOST (IOST) koers

Rank: #192

$0,01 (-1,61%)

 

IOST Kopen / IOST Verkopen?

Bitvavo

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Bitcoinmeester-logo

Bitcoin Meester

Nederlandse exchange met + 100 coins & Ideal

Bezoek Bitcoin Meester

Koers IOST Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,26% -1,75% -6,03% -16,82% -60,11%
USD -0,26% -1,61% -5,82% -15,49% -60,95%
ETH -0,30% -0,35% -2,94% -20,19% -30,28%

IOST verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je IOST kopen? Ga naar Bitvavo

IOST koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2018 $0,03 $0,14 $0,00 $199,4 mln $37,2 mln 8,0 mld 183%
2019 $0,01 $0,02 $0,00 $77,2 mln $21,8 mln 9,5 mld 120%
2020 $0,01 $0,01 $0,00 $64,0 mln $38,3 mln 12,0 mld 145%
2021 $0,04 $0,09 $0,01 $450,4 mln $312,2 mln 12,9 mld 151%
IOST prijs $0,01 Marktkapitaal dominantie 0,02%
Markt cap rang 192 All time high $0,13
Circulerend aanbod 18.708.894.189 All time low $0,002
Totaal aanbod 18.708.894.189 Prijs tegenover all time high daling van 92,06%
Maximaal aanbod 90.000.000.000
Marktkapitaal $192.544.493
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is IOST?

IOST staat voor ‘the Internet of Services’. IOST werd gepresenteerd als een blockchain die niet gevoelig is voor fraude en geen censuur of inmenging van derden kent. Aanvankelijk was IOST gevestigd in China. De ICO vond plaats in december 2017 en de lancering vond plaats in februari 2019. De oprichters waren onder andere: Jimmy Zhong, Terrence Wang, Justin Li, Sa Wang, Ray Xiao, Kelvin Tan.

Het IOST blockchain platform is speciaal ontworpen voor online diensten of digitale producten die via het internet worden verhandeld of gekocht. Dit heet ook wel het Internet of Services (IOS). De blockchain van IOST is een behoorlijk snel gedecentraliseerd netwerk dat als doel heeft het fundament te worden van een nieuwe digitale economie die is gebouwd rond gedecentraliseerde platforms en diensten. Het draait op een innovatief, baanbrekend Proof-of-Believability (PoB) Byzantijns consensusalgoritme. Het algoritme wordt ondersteund door een proces van gedecentraliseerde stem- en comité vorming procedures aan de hand van een speciaal ontworpen puntensysteem genaamd ‘Servi’. Het puntensysteem wordt gebruikt om beslissingen te nemen en ervoor te zorgen dat de leden van de bestuurscommissie roteren.

IOST is de native munt van de gelijknamige IOST-blockchain. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt binnen het gedecentraliseerde ecosysteem, zoals voor betalingen van goederen en diensten die worden uitgewisseld op een door IOST aangedreven marktplaats, het verwerken van transacties of het gebruik van gedeelde bronnen zoals opslagruimte.

De voor- en nadelen van IOST

Het PoB-algoritme is een unieke USP binnen de blockchain-ruimte, met een bestuursstructuur die volledig transparant en gedecentraliseerd is. Dit alleen is al voldoende om IOST van de massa te onderscheiden. Het PoB-mechanisme vergroot het concurrentievermogen van IOST. Met dit consensus mechanisme laat IOST onbeperkte knooppunten toe om zich bij het netwerk aan te sluiten en toch zorgt het voor de decentralisatie van het netwerk.

Schaalbaarheid is ook een groot voordeel dat IOST biedt. Naarmate het aantal gebruikers in het IOST-ecosysteem toeneemt, neemt de bandbreedte van de IOS Blockchain automatisch toe. Bovendien zijn de transacties volledig beveiligd en is de veiligheid van de gebruikers gegarandeerd.

De belangrijkste bedreiging is de toenemende concurrentie van andere, meer gevestigde en populaire blockchains zoals Ethereum, EOS, NEO of Cardano die ook allemaal de probleem met doorvoer, schaalbaarheid en netwerk stabiliteit aan het aanpakken zijn. Daardoor bestaat de kans dat IOST achter het net vist.

IOST koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met IOST 2023? Wat is de IOST verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

IOST koers

De koers IOST heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat IOST (IOST) inmiddels op positie 192 in de gehele lijst van cryptocurrencies. IOST beschikt over een marktwaarde van ruim $192.544.493. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 192 is het nog relatief klein. De marketcap van IOST in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,02%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 90.000.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 18.708.894.189 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Coinmerce,Bitcoinmeester en Binance. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele IOST koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers IOST kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de IOST prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste IOST nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom IOST zodat je een beter idee hebt van de verwachting (IOST) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf IOST wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de IOST prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele IOST koers zien. Volg het IOST nieuws vandaag: het crypto nieuws IOST is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

IOST

Veel gestelde vragen IOST

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke IOST wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw IOST’s op te slaan, welke IOST wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een IOST hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een IOST software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere IOST wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van IOST?

De hoogste prijs ooit gemeten van IOST bedraagt $0,13.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn IOST?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik IOST kopen?

IOST kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Coinmerce, Bitcoinmeester, Binance,Kucoin en enkele anderen.

Waar kan ik IOST verkopen?

IOST verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Coinmerce,Bitcoinmeester, Binance, Kucoin en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik IOST kopen?

Wanneer je IOST moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de IOST koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de IOST koers laag staat en wanneer de IOST koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de IOST koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met IOST kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je IOST koopt.

Wat is de huidige IOST verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een IOST koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de IOST koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de IOST koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de IOST koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke IOST koers verwachting.