IOTA verwachting

Beste sites om IOTA te kopen

IOTA (IOTA) koers

Rank: #103

$0,27 (+2,98%)

 

IOTA Kopen / IOTA Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele IOTA prijs en IOTA koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,26 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,27. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 2,98%. IOTA kopen kan bij Bitvavo en Crypto.com Op deze pagina delen wij het laatste  IOTA nieuws en geven wij tips voor het IOTA kopen. Ook vind je hier de laatste IOTA koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de IOTA koers verwachting.

IOTA (IOTA) koers

Rank: #103

$0,27 (+2,98%)

 

IOTA Kopen / IOTA Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers IOTA Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,03% +2,97% +1,40% +9,03% +0,61%
USD +0,03% +2,98% +1,92% +8,45% +3,09%
ETH -0,12% +2,06% -4,17% -19,14% -42,77%

IOTA verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je IOTA kopen? Ga naar Bitvavo

IOTA koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2017 $1,03 $5,69 $0,15 $0 $0 0 164%
2018 $1,22 $4,58 $0,21 $0 $0 0 135%
2019 $0,30 $0,55 $0,15 $0 $0 0 78%
2020 $0,25 $0,44 $0,08 $0 $0 0 122%
2021 $1,21 $2,63 $0,28 $0 $0 0 155%
2022 $0,46 $1,41 $0,16 $0 $0 0 93%
2023 $0,20 $0,37 $0,14 $0 $0 0 72%
IOTA prijs $0,27 Marktkapitaal dominantie 0,04%
Markt cap rang 103 All time high $5,25
Circulerend aanbod 3.152.954.445 All time low $0,08
Totaal aanbod 4.600.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 94,84%
Maximaal aanbod 4.600.000.000
Marktkapitaal $853.370.261
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is IOTA?

IOTA is een cryptocurrency die zich richt op de toekomst. Steeds vaker komen er technologieën voorbij die geautomatiseerd worden en dit moet ook op het gebied van geld doorgevoerd worden. Waar er nu nog veel controle is, moet deze cryptomunt ervoor zorgen dat het decentraal wordt. Iedereen moet zonder zijn volledige identiteit vrij te geven aan de slag kunnen doen met het plaatsen van transacties. Het bedrijf achter de cryptocurrency is daarom voortdurend op zoek naar nieuwe manieren en het implementeren van de cryptocurrency op de bestaande en toekomstige markten.

IOTA draait op het Tangle Ledger netwerk. Dit is geheel ontworpen om in te spelen op de toekomst in combinatie met een decentraal karakter. Hierbij gaat het ook om schaalbaarheid. Ook moet de munt modulair zijn, waardoor er een breed scala aan toepassingen denkbaar worden. Niet alleen moet je kunnen betalen in de taxi, maar ook alle andere zaken die je in jouw bezit hebt. Hiervoor moet een chip geïmplementeerd worden die de rekenkracht kan evenaren. Iedereen over heel de wereld moet er uiteindelijk gebruik van gaan maken.

IOTA draait daardoor ook niet op de traditionele blockchain. De Ledger zorgt dat er minuscule bedragen kunnen worden verstuurd, zonder dat hier hoge transactiekosten aan te pas komen. De schaalbaarheid heeft theoretisch al laten zien dat het haalbaar is, maar er zijn nog grote stappen te ondergaan. Ondanks dat er geen transactiekosten aan te pas komen, zitten er wel voorwaarden aan verbonden. Zo moeten er altijd twee oudere transacties binnen het netwerk geverifieerd worden voordat de transactie doorgezet wordt. Dit brengt uiteindelijk ook nog grote voordelen met zich mee voor iedereen die er gebruik van maakt.

Voor- en nadelen IOTA

IOTA kenmerkt zich voornamelijk door de focus die erachter zit. Ook de technologie brengt grote voordelen met zich mee. Het is een interessant gegeven, waar mensen alleen maar profijt van kunnen hebben. Daarbij ga je ook MIOTA tegenkomen. Dit komt door de kleine bedragen die overgemaakt kunnen worden. Deze kleine bedragen zijn met andere cryptocurrencies nog niet mogelijk, waardoor IOTA een groot voordeel heeft. Tevens is er een handelsstandaard, waardoor je niet te maken krijgt met een te grote opkoping van verschillende rijken. Je kunt dus ook als beginnende investeerder aan de slag gaan.

Andere voordelen van IOTA hebben te maken met de technologie zelf. Doordat er niet gebruik wordt gemaakt van een traditionele blockchain kun je ervoor zorgen dat jouw veiligheid gewaarborgd wordt. Tevens heb je hierdoor ook veel snellere transacties. Wanneer je moet betalen in een zelfrijdende taxi weet je zeker dat het bedrag binnen enkele seconden op de rekening van de ontvanger staat. Hierbij betaal je geen transactiekosten. Net als met gewone betalingen ga je dus niets extra’s betalen. Ook dit maakt het weer aantrekkelijker. Je raakt geen geld kwijt met de betalingen.

Er zijn wel nadelen verbonden aan IOTA. Op dit moment is het namelijk alleen op de toekomst gericht. Nog lang niet overal kun je gebruik maken van geautomatiseerde machines waar je voor moet betalen. Het bedrijf dat achter de cryptocurrency zit, kan hierdoor ook nog niet overal testen. Daarbij zien sommige gebruikers het ook als nadeel dat eerdere transacties voor een verificatie moeten zorgen. Je hebt hierdoor toch een deel controle en men ziet hierdoor ook welke betalingen er al verricht zijn. Het is tevens een extra stap bij de betaling. Dus geen kwestie van een pinpas in de machine, maar extra klikken en wachten tot de transactie doorgevoerd wordt.

IOTA koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met IOTA 2024? Wat is de IOTA verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

IOTA koers

De koers IOTA heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat IOTA (IOTA) inmiddels op positie 103 in de gehele lijst van cryptocurrencies. IOTA beschikt over een marktwaarde van ruim $853.370.261. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 103 is het nog relatief klein. De marketcap van IOTA in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,04%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 4.600.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 3.152.954.445 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Crypto.com,Coinmerce en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele IOTA koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers IOTA kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de IOTA prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste IOTA nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom IOTA zodat je een beter idee hebt van de verwachting (IOTA) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf IOTA wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de IOTA prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele IOTA koers zien. Volg het IOTA nieuws vandaag: het crypto nieuws IOTA is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

IOTA

Veel gestelde vragen IOTA

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke IOTA wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw IOTA’s op te slaan, welke IOTA wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een IOTA hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een IOTA software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere IOTA wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van IOTA?

De hoogste prijs ooit gemeten van IOTA bedraagt $5,25.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn IOTA?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik IOTA kopen?

IOTA kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Crypto.com, Coinmerce, , en enkele anderen.

Waar kan ik IOTA verkopen?

IOTA verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Crypto.com,Coinmerce, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik IOTA kopen?

Wanneer je IOTA moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de IOTA koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de IOTA koers laag staat en wanneer de IOTA koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de IOTA koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met IOTA kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je IOTA koopt.

Wat is de huidige IOTA verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een IOTA koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de IOTA koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de IOTA koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de IOTA koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke IOTA koers verwachting.