Kaiju Kingz

Kaiju Kingz is een NFT-verzameling van op blockchain bewaarde digitale avatars met het uiterlijk van Godzilla. Daarnaast creëerde Augminted Labs de Kaiju Kingz met het doel om het metaverse te beschermen door een plek te bieden voor de toekomst van web3 en dit om deze technologie te leren, bouwen en te veroveren. Deze NFT-collectie begon met 3.333 Genesis Kaiju Kingz, en elke Kaiju is uniek.

Kaiju Kingz

Kaiju King kopen

Binance NFT is dé marktplaats voor al je favoriete NFT’s.

Bezoek Binance NFT

Statistieken

Duurste prijs

$894.821,44

Bodemprijs (laatste 7 dgn)

$173.334,86

Gem. Volume (24 uur)

$11.163,81

Totale volume (24 uur)

$212.112,45

Aantal wallets gekocht

4910

Aantal unieke tokens verkocht

3758

binance logo

Binance is ‘s werelds grootste crypto exchange en heeft ook haar eigen NFT marktplaats met meer dan duizend NFT-collecties.

Bekijk Binance

opensea logo

‘s Werelds grootste NFT marktplaats met meer dan duizend verschillende NFT-collecties.

Bekijk OpenSea

FTX Logo

FTX is één van de grotere NFT marktplaatsen van het moment met meer dan 500 verschillende NFT-collecties.

Bekijk FTX

coinbase logo

Coinbase komt eind 2021 met hun eigen NFT marktplaats. Wacht niet te lang en schrijf je in om niets te missen!

Bekijk Coinbase

NFT’s uit de Kaiju Kingz collectie

KaijuKing #3392
KaijuKing #3392
KaijuKing #1821
KaijuKing #1821
KaijuKing #3345
KaijuKing #3345
KaijuKing #3333
KaijuKing #3333

Hoe de Kaiju Kingz legende begon

De Kaiju Kingz NFT’s begon met een unieke veiling van Legendarische Mighty Kaiju Kingz (mythologische monsters). Slechts tien Legendarische Mighty Kaiju Kingz zijn bekend, en het zijn speciale en gelimiteerde Kaijuz met unieke animaties. Slechts één Legendarische Kaiju, de Mecha Kaiju, zal worden gereserveerd voor de houders van de bezitskaarten. Eén unieke legendarische zal worden verborgen tijdens de Kaiju inaugurele munt voor een gelukkige persoon om te vinden. Indien je deze Kaiju vind, dan krijg je de helft van het geld dat wordt opgehaald door de Kaiju Kingz NFT-veiling en andere secundaire verkopen zodra je lid wordt van de Kaiju Kingz DAO.

Wat je krijgt als je een Kaiju King koopt

Wanneer je een Genesis Kaiju koopt, kun je stemmen binnen de Kaiju Kingz DAO, en je Kaiju zal een verscheidenheid aan eigenschappen, types en esthetiek hebben. Stel dat je de allereerste Kaiju Kingz hebt, de Genesis Kaiju. In dat geval heb je de mogelijkheid om $RWASTE te genereren, die je kunt gebruiken om een Baby Kaiju te maken door het DNA van twee Genesis Kaiju samen te smelten. Je kunt dan je Kaiju een naam te geven, of zelfs een biografie voor ze te schrijven.

Waar kan ik een Kaiju Kingz NFT kopen?

Een Kaiju Kingz NFT kun je kopen bij het NFT platform van Binance. Binance is een crypto exchange die tegenwoordig ook de optie heeft om te handelen in NFT’s.

Registreer je snel om jouw eerste NFT te kopen.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een KaijuKing NFT kopen?

Je kunt een KaijuKing NFT kopen op het handelsplatform van Binance NFT. Je koopt een KaijuKing met cryptocurrency ETH als betaalmiddel. Voordat je de NFT kunt kopen moet je dus eerst Ethereum op jouw wallet hebben staan.

Hoe kan ik een KaijuKing NFT verkopen?

Een KaijuKing FT kun je ook weer verkopen op het platform van Binance NFT. Bij het verkopen van de NFT wordt je uitbetaald in ETH (Ethereum). Houdt dus rekening met de koers van ETH bij het berekenen van de waarde van jouw NFT.

Hoe kan ik een gratis NFT krijgen?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!

Zijn NFT's een hype of de toekomst van kunst, muziek en meer?

NFT’s zijn in 2020/2021 echt doorgebroken in populariteit en ondertussen gaan er flinke geldsommen in rond. Of NFT’s de toekomst wordt van bijvoorbeeld kunst, muziek en videogames moet nog gaan blijken. Wel lijkt er een relatie te zijn met de populariteit van cryptocurrency. Beide lijken voorlopig nog niet uitgegroeid te zijn!