Toon popup

Beste sites om Lisk te kopen

Lisk Verwachting

Benieuwd naar de actuele Lisk prijs? Op deze pagina delen wij het laatste Lisk nieuws en geven wij tips voor het Lisk kopen. Ook vind je hier de laatste Lisk koers verwachting van onze experts.

Lisk

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Lisk Kopen

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Verschillende platforms stellen ontwikkelaars in staat om gedecentraliseerde apps te ontwikkelen, en Lisk is daar een van. Maar omdat er meerdere spelers zijn die zich specialiseren in gedecentraliseerde apps is de vraag of Lisk iets anders heeft te bieden. Wat Lisk is en of het de moeite van het investeren waard is lees je hieronder.

Wat is Lisk?

De blockchain Lisk die in 2016 werd uitgebracht is een fork van Crypti, en werd ook ontwikkeld door hetzelfde team, maar Lisk heeft een paar upgrades ten opzichte van de Crypti.

Lisk is geschreven in JavaScript en is zo ontworpen dat het toegankelijk is en gebruikers makkelijk aangepaste applicaties kunnen maken. Ontwikkelaars kunnen op JavaScript en Typescript gebaseerde apps bouwen en een unieke functie gebruiken, namelijk zijketens. Deze zijketens maken deel uit van de Lisk-blockchain, maar ze stellen de ontwikkelaars in staat ze aan te passen aan de behoeften van de dApps.

Het native Lisk-token (LSK) wordt gebruikt om vergoedingen te betalen en transacties te financieren binnen dApps die zijn gebouwd op het Lisk framework. Het wordt ook gebruikt als beloning op het netwerk voor de gebruikers die het beheren en onderhouden en om te stemmen. Omdat updates op het netwerk consensus vereisen van de meeste gebruikers, wordt daar LSK ervoor gebruikt.

De ICO vond plaats in februari 2016. Het team slaagde erin om ongeveer 85% van het totale aanbod te ‘verkopen’, terwijl de resterende 15% overbleef voor de belanghebbenden en ontwikkelaars.

Hoe werkt Lisk?

Lisk heeft overeenkomsten met het Ethereum-netwerk. De Lisk-blockchain is echter niet gebouwd met de bedoeling om slimme contracten te creëren, maar om verschillende apps en functionaliteiten te ontwikkelen met behulp van het Lisk App SDK-framework. Met de Lisk App SDK kunnen ontwikkelaars zowel de backend als de front-end van hun applicatie ontwikkelen. Ontwikkelaars kunnen dus functionaliteiten bouwen voor hun app en de gebruikersinterface vormgeven met behulp van de Lisk App SDK. Hierdoor kunnen ontwikkelaars blockchain toepassingen maken in een handig downloadbaar pakket.

De front-end of de gebruikersinterface van applicaties is ook op een gedecentraliseerde manier toegankelijk, wat uniek is binnen de blockchain-industrie op dit moment. En door de open source-software heb je een duidelijk overzicht van wat andere ontwikkelaars doen en daardoor kunnen apps en functionaliteiten die op het Lisk netwerk zijn gebouwd worden verbeterd.

Lisk beweert ‘s werelds eerste modulaire crypto valuta te zijn, wat betekent dat verschillende applicaties bovenop de Lisk-kern zullen draaien maar dat alle dApps hun eigen zijketens hebben. Op deze manier hoopt het Lisk-team de centrale keten wendbaar te houden en blijft Lisk zelf efficiënt.

Bij Bitcoin kunnen test- of nep transacties de blokken vullen en het netwerk vertragen. Zijketens bieden een manier om transacties met een hoog volume te verwerken zonder de belangrijkste blockchain te vertragen.

De voor- en nadelen van Lisk

Een voordeel is dat Lisk op JavaScript is gebaseerd, waar Bitcoin core voornamelijk in C ++ is geschreven en Ethereum in Solidity. JavaScript is een stuk laagdrempeliger en een meer gangbare programmeertaal, waardoor het platform kan worden gebruikt door veel programmeurs. Bovendien stelt het Lisk netwerk ontwikkelaars en bedrijven in staat om apps te maken die op hun eigen sidechain kunnen worden ingezet. Deels is dit bedoeld is om te kunnen integreren met de Lisk-infrastructuur, maar ook om ontwikkelaars maximale controle over hun projecten te geven. De Lisk Side Chain Development Kit (SDK) die binnenkort uitkomt bevat alle modules die een ontwikkelaar nodig heeft voor het programmeren van een blockchain-applicatie die is aangepast aan zijn of haar behoeften.

Lisk is ook ontwikkeld met het oog op massale acceptatie. Aangezien het LSK-token wordt gebruikt om taken op het Lisk-netwerk uit te voeren, zou de brede acceptatie van het platform de vraag naar het token moeten vergroten.

Een nadeel is dat de waarde van het Lisk-token nauw samenhangt met het gebruiksniveau van het platform. Als Lisk niet mainstream wordt en het niet wordt geadopteerd door bedrijven kan dit van invloed zijn op de LSK prijs. Bovendien is er veel concurrentie op het gebied van Blockchain-platforms voor het maken van dApps. De grootste concurrent is momenteel Ethereum, dat ook nog eens de op één na grootste cryptovaluta is ter wereld is.

Lisk ontwikkelingen en koers verwachting

In februari 2018 onderging Lisk een officiële herlancering tijdens een evenement in Berlijn. Naast een nieuwe website en logo, werd ook de Lisk Academy geïntroduceerd. De Lisk Academy heeft als doel het publiek voor te lichten over het potentieel van blockchain technologie. Ook lanceerden ze Lisk Hub, een desktop-app en browser interface waarmee gebruikers met hun Lisk ID LSK-tokens kunnen versturen en stemmen.

De grootste vraag waarmee Lisk in de nabije toekomst wordt geconfronteerd is dezelfde als voor veel andere crypto platforms: Zal het een brede acceptatie kunnen bereiken? De toegankelijkheid is een voordeel, maar gedecentraliseerde applicaties is een enorm competitief gebied. De volledige release van de Lisk SDK kan een grote impact hebben op het succes en de toekomstige groei van het platform.

De verwachting is dat de munt niet veel spectaculairs gaat doen dit jaar en rond hetzelfde niveau zal blijven maar dat er in de jaren daarna nog wel groeimogelijkheden zijn, maar de toekomst zal moeten uitwijzen of dat daadwerkelijk zo is.

Lisk kopen

Wil je Lisk kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Lisk te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Lisk  en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Lisk kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Lisk vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Lisk .

Lisk koers

De Lisk koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is Lisk terug te vinden in de top 150 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt Lisk over een marktwaarde van ruim 400 miljoen Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 127,302,226 Lisk coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers Lisk in de gaten te houden.

De afgelopen periode is Lisk vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de Lisk prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele Lisk koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een Lisk prijsgrafiek waarop de historie van de koers Lisk te zien is.

De marketcap van Lisk in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal LSK dat zal worden vrijgegeven is onbekend.

Laatste Lisk nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Lisk. Zodat je een beter idee hebt van de LSK verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Lisk prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Lisk koers zien.

 

 

Volg het Lisk nieuws vandaag, het crypto nieuws Lisk is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

🔎 Our #Lisk researchers just proposed another supporting LIP:

-“Add weights to Lisk-BFT consensus protocol”

This LIP introduces finality weights with which validators contribute to finalizing blocks.

💡 Learn more: https://research.lisk.io/t/add-weights-to-lisk-bft-consensus-protocol/289

🗓️ @newsbtc has published a press release on what you can expect from #Liskjs2021 as we unveil our final agenda for the two-day virtual event.

💡 "Lisk.js 2021 is the culmination of all the research and development efforts of the Lisk project and ecosystem since its inception."

🗓️ Today, May 6th - 5pm CEST

🔔 Max Kordek will host his AMA live on http://Lisk.chat

⏰ Get your questions ready and Ask Max Anything.

🫂 Join us on on http://Lisk.chat

🚨 We are delighted to reveal our final agenda to #Liskjs2021.

🗓️ Here is what you can expect from day one and day two of our biggest annual blockchain developer event.

Load More...

Lisk koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Lisk 2021? De Lisk verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Lisk in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Lisk kopen met iDeal & Lisk koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Lisk

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Lisk Kopen?
Lisk kopen met iDeal
Lisk verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?