Lisk verwachting

Beste sites om LSK te kopen

Lisk (LSK) koers

Rank: #218

$0,74 (-1,53%)

 

Lisk Kopen / Lisk Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Lisk prijs en Lisk koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,74 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,76. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 1,53%. Lisk kopen kan bij Bitvavo en Coinmerce Op deze pagina delen wij het laatste  LSK nieuws en geven wij tips voor het Lisk kopen. Ook vind je hier de laatste Lisk koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Lisk koers verwachting.

Lisk (LSK) koers

Rank: #218

$0,74 (-1,53%)

 

Lisk Kopen / Lisk Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Lisk Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,43% -0,83% +3,35% +7,80% -26,72%
USD -0,51% -1,53% +3,39% +5,88% -20,87%
ETH -0,75% +1,05% +6,37% +9,92% -32,93%

Lisk verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Lisk kopen? Ga naar Bitvavo

Lisk koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2016 $0,49 $8,29 $0,12 $20,3 mln $737.000 82,0 mln 543%
2017 $3,53 $27,38 $0,10 $397,3 mln $15,1 mln 108,1 mln 175%
2018 $9,07 $39,31 $1,10 $1000,0 mln $24,0 mln 109,5 mln 136%
2019 $1,31 $2,56 $0,46 $146,7 mln $4,9 mln 113,3 mln 76%
2020 $1,21 $2,76 $0,52 $144,9 mln $4,4 mln 119,6 mln 130%
2021 $3,56 $11,17 $1,11 $433,8 mln $48,4 mln 121,2 mln 139%
Lisk prijs $0,74 Marktkapitaal dominantie 0,01%
Markt cap rang 218 All time high $34,92
Circulerend aanbod 144.818.773 All time low $0,10
Totaal aanbod Onbekend Prijs tegenover all time high daling van 97,88%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $107.406.644
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Lisk?

De blockchain Lisk die in 2016 werd uitgebracht is een fork van Crypti, en werd ook ontwikkeld door hetzelfde team, maar Lisk heeft een paar upgrades ten opzichte van de Crypti.

Lisk is geschreven in JavaScript en is zo ontworpen dat het toegankelijk is en gebruikers makkelijk aangepaste applicaties kunnen maken. Ontwikkelaars kunnen op JavaScript en Typescript gebaseerde apps bouwen en een unieke functie gebruiken, namelijk zijketens. Deze zijketens maken deel uit van de Lisk-blockchain, maar ze stellen de ontwikkelaars in staat ze aan te passen aan de behoeften van de dApps.

Het native Lisk-token (LSK) wordt gebruikt om vergoedingen te betalen en transacties te financieren binnen dApps die zijn gebouwd op het Lisk framework. Het wordt ook gebruikt als beloning op het netwerk voor de gebruikers die het beheren en onderhouden en om te stemmen. Omdat updates op het netwerk consensus vereisen van de meeste gebruikers, wordt daar LSK ervoor gebruikt.

De ICO vond plaats in februari 2016. Het team slaagde erin om ongeveer 85% van het totale aanbod te ‘verkopen’, terwijl de resterende 15% overbleef voor de belanghebbenden en ontwikkelaars.

De voor- en nadelen van Lisk

Een voordeel is dat Lisk op JavaScript is gebaseerd, waar Bitcoin core voornamelijk in C ++ is geschreven en Ethereum in Solidity. JavaScript is een stuk laagdrempeliger en een meer gangbare programmeertaal, waardoor het platform kan worden gebruikt door veel programmeurs. Bovendien stelt het Lisk netwerk ontwikkelaars en bedrijven in staat om apps te maken die op hun eigen sidechain kunnen worden ingezet. Deels is dit bedoeld is om te kunnen integreren met de Lisk-infrastructuur, maar ook om ontwikkelaars maximale controle over hun projecten te geven. De Lisk Side Chain Development Kit (SDK) die binnenkort uitkomt bevat alle modules die een ontwikkelaar nodig heeft voor het programmeren van een blockchain-applicatie die is aangepast aan zijn of haar behoeften.

Lisk is ook ontwikkeld met het oog op massale acceptatie. Aangezien het LSK-token wordt gebruikt om taken op het Lisk-netwerk uit te voeren, zou de brede acceptatie van het platform de vraag naar het token moeten vergroten.

Een nadeel is dat de waarde van het Lisk-token nauw samenhangt met het gebruiksniveau van het platform. Als Lisk niet mainstream wordt en het niet wordt geadopteerd door bedrijven kan dit van invloed zijn op de LSK prijs. Bovendien is er veel concurrentie op het gebied van Blockchain-platforms voor het maken van dApps. De grootste concurrent is momenteel Ethereum, dat ook nog eens de op één na grootste cryptovaluta is ter wereld is.

Lisk koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Lisk 2023? Wat is de Lisk verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Lisk koers

De koers Lisk heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Lisk (LSK) inmiddels op positie 218 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Lisk beschikt over een marktwaarde van ruim $107.406.644. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 218 is het nog relatief klein. De marketcap van Lisk in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,01%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 144.818.773 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Coinmerce,Kucoin en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele LSK koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Lisk kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Lisk prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Lisk nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Lisk zodat je een beter idee hebt van de verwachting (LSK) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Lisk wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Lisk prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele Lisk koers zien. Volg het Lisk nieuws vandaag: het crypto nieuws Lisk is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Lisk

Veel gestelde vragen Lisk

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Lisk wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Lisk’s op te slaan, welke Lisk wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Lisk hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Lisk software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Lisk wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Lisk?

De hoogste prijs ooit gemeten van Lisk bedraagt $34,92.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Lisk?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Lisk kopen?

Lisk kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Coinmerce, Kucoin, , en enkele anderen.

Waar kan ik Lisk verkopen?

Lisk verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Coinmerce,Kucoin, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Lisk kopen?

Wanneer je Lisk moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Lisk koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Lisk koers laag staat en wanneer de Lisk koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Lisk koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Lisk kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Lisk koopt.

Wat is de huidige Lisk verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Lisk koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Lisk koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Lisk koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Lisk koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Lisk koers verwachting.