Beste sites om Litecoin te kopen

Litecoin Kopen

Benieuwd naar de actuele Litecoin prijs? Op deze pagina delen wij het laatste nieuws en geven wij tips voor de inkoop van deze cryptocurrency.

Litecoin

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Litecoin Kopen

Binance

Keuze om100+ cryptocurrencies te traden, niet kopen.

Naar Binance

Bitvavo

Groot aanbod en eenvoudig met iDeal betalen met lage fees.

Naar Bitvavo

Bitcoinmeester

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal. 

Naar Bitcoinmeester

BTCdirect

De exchange om alleen bitcoin, ethereum of litecoin te kopen.

Naar BTCdirect

Kraken

De exchange om cryptocurrencies te kopen en te traden.

Naar Kraken

Plus500 BTC

Traden in CFD's met leverage.

 

Naar plus500.com

Volg het Litecoin nieuws vandaag, het crypto nieuws Litecoin is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Litecoin Core 0.18.1 final release is out! Who says Litecoin has no development? 😀

Many thanks to all the developers that worked on this release! 👏

We are already hard at work on the next release, Litecoin Core 0.20, which will bring us in line with the latest Bitcoin Core. https://twitter.com/LitecoinProject/status/1270919476679041026

Litecoin Project@LitecoinProject

Litecoin Core v0.18.1 released! All users are advised to upgrade. https://blog.litecoin.org/litecoin-core-v0-18-1-release-233cabc26440

The 65 Millionth Litecoin has just been mined by http://BTC.TOP (@JiangZhuoer) in block 1,840,000 🍾

https://litecoin.com/en/news/the-65-millionth-litecoin-has-just-been-mined

Litecoin Core v0.18.1 RC1 released! Major release, please test thoroughly https://blog.litecoin.org/litecoin-core-v0-18-1-release-candidate-22bfdc95a65a

Load More...

Litecoin koers verwachting 2020

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Litecoin 2020? Wat is de Litecoin verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws ia twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Litecoin kopen met iDeal

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Litecoin

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de Litecoin koers verwachting in 2020?

De verwachting van Litecoin ligt erg hoog, vanwege de verschillende ontwikkelingen waar Litecoin mee bezig is. Op dit moment is het team bezig met verschillende ontwikkelingen om het platform en de producten verder te ontwikkelen. De huidige koers van Litecoin vind je in de grafiek hierboven, hier kan je de Litecoin prijs actueel volgen.

Waar kan ik Litecoin kopen?

De cryptocurrency kan je kopen bij diverse crypto exchanges, bovenaan deze pagina vind je de beste opties om Litecoin te kopen via iDeal of andere veilige betaalmethodes. Bekijk en vergelijk bovenaan de verschillende exchange opties om te zien waar je voorkeur naar uitgaat.

Litecoin verkopen?

Op deze pagina vind je het laatste Litecoin nieuws van vandaag. Via de Twitterfeed wordt dagelijks het laatste Litecoin nieuws opgehaald. Sla deze pagina op bij je favorieten om dagelijks op de hoogte te zijn van het laatste Litecoin nieuws!

Waar kan ik Litecoin verkopen?

Verkopen van Litecoin kan erg eenvoudig, de verschillende exchanges bovenaan deze pagina zijn de beste opties om snel je Litecoin in te ruilen voor euro’s of andere valuta. Je kan hier eenvoudig een account aanmaken, je crypto verkopen en het laten overstorten naar je bank.