MaidSafeCoin verwachting

Beste sites om EMAID te kopen

MaidSafeCoin (EMAID) koers

Rank: #340

$0,14 (+1,19%)

 

MaidSafeCoin Kopen / MaidSafeCoin Verkopen?

Benieuwd naar de actuele MaidSafeCoin prijs en MaidSafeCoin koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,13 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,14. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 1,19%. MaidSafeCoin kopen kan bij en Op deze pagina delen wij het laatste  EMAID nieuws en geven wij tips voor het MaidSafeCoin kopen. Ook vind je hier de laatste MaidSafeCoin koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de MaidSafeCoin koers verwachting.

MaidSafeCoin (EMAID) koers

Rank: #340

$0,14 (+1,19%)

 

MaidSafeCoin Kopen / MaidSafeCoin Verkopen?

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers MaidSafeCoin Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,31% +1,09% +0,02% +18,93% -63,39%
USD +0,25% +1,19% +1,03% +22,53% -64,29%
ETH -0,14% -0,50% -6,56% -11,20% -40,29%

MaidSafeCoin verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

MaidSafeCoin koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2014 $0,02 $0,06 $0,00 $10,7 mln $11.900 451,6 mln 124%
2015 $0,02 $0,05 $0,00 $10,2 mln $12.200 455,2 mln 130%
2016 $0,07 $0,14 $0,01 $32,4 mln $431.400 451,3 mln 126%
2017 $0,36 $1,17 $0,08 $163,0 mln $2,4 mln 451,1 mln 138%
2018 $0,35 $1,20 $0,12 $158,2 mln $2,1 mln 454,3 mln 135%
2019 $0,15 $0,27 $0,07 $67,6 mln $356.600 452,6 mln 102%
2020 $0,12 $0,36 $0,03 $52,3 mln $288.600 452,6 mln 150%
MaidSafeCoin prijs $0,14 Marktkapitaal dominantie 0,01%
Markt cap rang 340 All time high $1,37
Circulerend aanbod Onbekend All time low $0,005
Totaal aanbod 2.304.971 Prijs tegenover all time high daling van 89,99%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $76.302.113
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is MaidSafeCoin?

Het SAFE netwerk werd opgericht door David Irvine en gelanceerd in februari 2006. Irvine was daarvoor de CEO van Ayrsoft Ltd, Alba Networks en werkte als consultant bij Ayrshire Business Consulting Ltd. SAFE staat voor Secure Access for Everyone. Het SAFE Netwerk is een gedecentraliseerd netwerk, en werkt op dezelfde manier als het TOR netwerk. Alle online content wordt gedistribueerd en toegankelijk gemaakt door een peer-to-peer (P2P) mesh-netwerk. Dit betekent dat het netwerk geen serverparken gebruikt om alle data op te slaan, maar draait op de verwerkingskracht, schijfruimte en connectiviteit die wordt geboden door de computers van de gebruikers. Het netwerk verbindt de apparaten en biedt verbeterde beveiliging met behulp van verschillende coderingstechnologieën.

Het netwerk is ontworpen door de MaidSafe Company. Om toegang te krijgen tot het netwerk, moet je eerst de SAFE Browser downloaden en installeren. Met de browser kun je op een eenvoudige manier het netwerk te verkennen, zonder dat je een account hoeft aan te maken. MaidSafe biedt volledig gecodeerde gegevensopslag en het delen van bestanden, de mogelijkheid om het netwerk anoniem te gebruiken, censuur bestendige communicatie, serverloze gegevens en een schaalbare crypto valuta zonder transactiekosten. MaidSafeCoin is het token voor SafeCoin, de gedecentraliseerde valuta voor het gedecentraliseerde SAFE-netwerk.

De voor- en nadelen van MaidSafeCoin

MaidSafe is het eerste autonome datanetwerk ter wereld. Het volledig gedecentraliseerde platform is op blockchain gebaseerd en biedt webhosting- en SAFE Mail-services en een SAFE Browser om de privégegevens van de gebruikers te beschermen;

Je kunt het SAFE Network ook gebruiken in plaats van een crypto wallet en je eigen applicaties maken.

Het MaidSafe-platform heeft grote ambities, maar dat gezegd hebbende heeft het platform op het moment nog maar weinig toepassingen ondanks dat het al meer dan 12 jaar bestaat. Maar wellicht het grootste nadeel van het MaidSafe-platform is dat je geen MAID-tokens kunt kopen met Fiat-valuta’s. Je moet eerst Bitcoin kopen en deze vervolgens inwisselen voor MAID-tokens.

MaidSafeCoin koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met MaidSafeCoin 2023? Wat is de MaidSafeCoin verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

MaidSafeCoin koers

De koers MaidSafeCoin heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat MaidSafeCoin (EMAID) inmiddels op positie 340 in de gehele lijst van cryptocurrencies. MaidSafeCoin beschikt over een marktwaarde van ruim $76.302.113. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 340 is het nog relatief klein. De marketcap van MaidSafeCoin in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,01%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven Onbekend in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als ,, en . Op is het ook gelijk mogelijk om de actuele EMAID koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers MaidSafeCoin kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de MaidSafeCoin prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste MaidSafeCoin nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom MaidSafeCoin zodat je een beter idee hebt van de verwachting (EMAID) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf MaidSafeCoin wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de MaidSafeCoin prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele MaidSafeCoin koers zien. Volg het MaidSafeCoin nieuws vandaag: het crypto nieuws MaidSafeCoin is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

MaidSafeCoin

Veel gestelde vragen MaidSafeCoin

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke MaidSafeCoin wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw MaidSafeCoin’s op te slaan, welke MaidSafeCoin wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een MaidSafeCoin hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een MaidSafeCoin software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere MaidSafeCoin wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van MaidSafeCoin?

De hoogste prijs ooit gemeten van MaidSafeCoin bedraagt $1,37.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn MaidSafeCoin?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik MaidSafeCoin kopen?

MaidSafeCoin kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn ,, , , en enkele anderen.

Waar kan ik MaidSafeCoin verkopen?

MaidSafeCoin verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn , ,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik MaidSafeCoin kopen?

Wanneer je MaidSafeCoin moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de MaidSafeCoin koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de MaidSafeCoin koers laag staat en wanneer de MaidSafeCoin koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de MaidSafeCoin koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met MaidSafeCoin kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je MaidSafeCoin koopt.

Wat is de huidige MaidSafeCoin verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een MaidSafeCoin koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de MaidSafeCoin koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de MaidSafeCoin koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de MaidSafeCoin koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke MaidSafeCoin koers verwachting.