Nano verwachting

Beste sites om XNO te kopen

Nano (XNO) koers

Rank: #327

$1,19 (+1,89%)

 

Nano Kopen / Nano Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Nano prijs en Nano koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $1,14 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $1,19. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 1,89%. Nano kopen kan bij Bitvavo en Coinmerce Op deze pagina delen wij het laatste  XNO nieuws en geven wij tips voor het Nano kopen. Ook vind je hier de laatste Nano koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Nano koers verwachting.

Nano (XNO) koers

Rank: #327

$1,19 (+1,89%)

 

Nano Kopen / Nano Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Nano Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,42% +1,80% -5,43% +9,17% +24,86%
USD +0,42% +1,89% -4,94% +9,09% +28,24%
ETH +0,39% +0,49% -11,54% -18,77% -30,77%

Nano verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Nano kopen? Ga naar Bitvavo

Nano koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2017 $0,50 $21,66 $0,01 $60,3 mln $1,3 mln 96,6 mln 230%
2018 $5,78 $37,62 $0,75 $778,1 mln $20,8 mln 134,6 mln 178%
2019 $1,09 $2,04 $0,62 $145,5 mln $4,8 mln 133,2 mln 90%
2020 $0,86 $1,45 $0,28 $114,4 mln $5,3 mln 133,2 mln 139%
2021 $5,65 $16,91 $1,01 $753,3 mln $124,0 mln 133,2 mln 161%
Nano prijs $1,19 Marktkapitaal dominantie 0,01%
Markt cap rang 327 All time high $33,69
Circulerend aanbod 133.248.290 All time low $0,03
Totaal aanbod 133.248.290 Prijs tegenover all time high daling van 96,48%
Maximaal aanbod 133.248.290
Marktkapitaal $157.982.265
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Nano?

Nano werd in 2014 gelanceerd als Raiblocks maar werd omgedoopt in Nano om de naam minder technisch te laten klinken waardoor het makkelijker geaccepteerd zou kunnen worden. De wens voor de rebranding kwam van vooral uit de gebruikersgemeenschap en het is bemoedigend om te zien dat de ontwikkelaars zo goed naar hun gebruikersgemeenschap hebben geluisterd. Nano werd ontwikkeld door software-engineer Colin LeMahieu, die eerder bij Dell en AMD had gewerkt.

Nano is waarschijnlijk een van de meest veelbelovende crypto valuta voor betalingen in de altcoin-ruimte van vandaag. Het beweert gelijktijdige transacties mogelijk te maken, ongeacht de grootte. Ook zou Nano oneindig schaalbaar zijn, en geen kosten voor het netwerk hebben.

De munt maakt gebruik van een aantal geavanceerde technologieën en concepten, waaronder het afschaffen van het idee van een openbare blockchain. Dit betekent dat ze een aantal van de schaal problemen kunnen overwinnen waar sommige van de meer gevestigde netwerken als Bitcoin en Ethereum door geplaagd worden.

De voor- en nadelen van Nano

Een voordeel van het gebruik van DAG-technologie is onbeperkte schaalbaarheid samen met onmiddellijke transacties. En omdat er geen resource-intensieve mijnbouw nodig is om de blockchain te beveiligen, kan Nano zonder kosten werken.

Een belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van Nano was de Bitgrail-hack. Bij de hack werd 17 miljoen Nano gestolen met een waarde van ongeveer 160 miljoen euro. De hack leidde tot een schandaal, waarbij sommigen de uitwisseling ervan beschuldigden exit-zwendel te plegen. Twee Amerikaanse advocatenkantoren hebben een rechtszaak aangespannen tegen zowel de eigenaren van Bitgrail als de ontwikkelaars van Nano. Ze beschuldigen Nano van het overtreden van federale veiligheidswetten, en dat de ontwikkelaars wisten dat de beurs discutabel was. Nano werd verzocht een hard fork uit te voeren om het geld van klanten terug te betalen. De rechtszaak werd in 2019 beslecht en de eigenaar van Bitgrail heeft sindsdien de opdracht gekregen om zoveel mogelijk van het geld terug te geven aan klanten. De Bitgrail hack heeft niet veel goeds gedaan voor het imago van Nano. Hoewel het geen doodsteek was, zal er speculatie blijven bestaan over de vraag of gebruikers hun geld daadwerkelijk terugkrijgen.

Een ander nadeel is de zero-fee structuur van Nano door het gebruik van een blokrooster. Dat leverde Nano kritiek op van Bitcoin-kern ontwikkelaar Gregory Maxwell. Er zijn kosten voor Bitcoin, zodat mensen het netwerk niet kunnen spammen. Door geen kosten in rekening te brengen op het Nano netwerk, zou het mogelijk zijn dat iemand het netwerk spamt.

Nano koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Nano 2024? Wat is de Nano verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Nano koers

De koers Nano heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Nano (XNO) inmiddels op positie 327 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Nano beschikt over een marktwaarde van ruim $157.982.265. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 327 is het nog relatief klein. De marketcap van Nano in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,01%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 133.248.290

Er zijn op het moment van schrijven 133.248.290 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Coinmerce, en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele XNO koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Nano kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Nano prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Nano nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Nano zodat je een beter idee hebt van de verwachting (XNO) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Nano wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Nano prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Nano koers zien. Volg het Nano nieuws vandaag: het crypto nieuws Nano is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Nano

Veel gestelde vragen Nano

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Nano wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Nano’s op te slaan, welke Nano wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Nano hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Nano software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Nano wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Nano?

De hoogste prijs ooit gemeten van Nano bedraagt $33,69.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Nano?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Nano kopen?

Nano kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Coinmerce, , , en enkele anderen.

Waar kan ik Nano verkopen?

Nano verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Coinmerce,, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Nano kopen?

Wanneer je Nano moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Nano koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Nano koers laag staat en wanneer de Nano koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Nano koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Nano kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Nano koopt.

Wat is de huidige Nano verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Nano koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Nano koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Nano koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Nano koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Nano koers verwachting.