NEAR Protocol verwachting

Beste sites om NEAR te kopen

NEAR Protocol (NEAR) koers

Rank: #27

$3,86 (+16,05%)

 

NEAR Protocol Kopen / NEAR Protocol Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele NEAR Protocol prijs en NEAR Protocol koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $3,31 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $3,89. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 16,05%. NEAR Protocol kopen kan bij Bitvavo en Finst Op deze pagina delen wij het laatste  NEAR nieuws en geven wij tips voor het NEAR Protocol kopen. Ook vind je hier de laatste NEAR Protocol koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de NEAR Protocol koers verwachting.

NEAR Protocol (NEAR) koers

Rank: #27

$3,86 (+16,05%)

 

NEAR Protocol Kopen / NEAR Protocol Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers NEAR Protocol Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,42% +16,05% +15,82% +42,39% +64,51%
USD -0,42% +16,05% +16,42% +42,19% +68,93%
ETH -0,29% +13,05% +8,39% +5,71% -9,31%

NEAR Protocol verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je NEAR Protocol kopen? Ga naar Bitvavo
Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
NEAR Protocol prijs $3,86 Marktkapitaal dominantie 0,20%
Markt cap rang 27 All time high $20,44
Circulerend aanbod 1.039.156.880 All time low $0,53
Totaal aanbod 1.178.559.016 Prijs tegenover all time high daling van 81,15%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $4.023.495.962
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

NEAR Protocol koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met NEAR Protocol 2024? Wat is de NEAR Protocol verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

NEAR Protocol koers

De koers NEAR Protocol heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat NEAR Protocol (NEAR) inmiddels op positie 27 in de gehele lijst van cryptocurrencies. NEAR Protocol beschikt over een marktwaarde van ruim $4.023.495.962. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 27 is het nog relatief klein. De marketcap van NEAR Protocol in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,20%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 1.039.156.880 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Finst,Crypto.com en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele NEAR koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers NEAR Protocol kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de NEAR Protocol prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste NEAR Protocol nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom NEAR Protocol zodat je een beter idee hebt van de verwachting (NEAR) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf NEAR Protocol wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de NEAR Protocol prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele NEAR Protocol koers zien. Volg het NEAR Protocol nieuws vandaag: het crypto nieuws NEAR Protocol is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

NEAR Protocol

Veel gestelde vragen NEAR Protocol

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke NEAR Protocol wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw NEAR Protocol’s op te slaan, welke NEAR Protocol wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een NEAR Protocol hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een NEAR Protocol software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere NEAR Protocol wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van NEAR Protocol?

De hoogste prijs ooit gemeten van NEAR Protocol bedraagt $20,44.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn NEAR Protocol?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik NEAR Protocol kopen?

NEAR Protocol kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Finst, Crypto.com, , en enkele anderen.

Waar kan ik NEAR Protocol verkopen?

NEAR Protocol verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Finst,Crypto.com, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik NEAR Protocol kopen?

Wanneer je NEAR Protocol moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de NEAR Protocol koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de NEAR Protocol koers laag staat en wanneer de NEAR Protocol koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de NEAR Protocol koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met NEAR Protocol kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je NEAR Protocol koopt.

Wat is de huidige NEAR Protocol verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een NEAR Protocol koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de NEAR Protocol koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de NEAR Protocol koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de NEAR Protocol koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke NEAR Protocol koers verwachting.