Beste sites om XEM te kopen

NEM verwachting

NEM (XEM) koers

Rank: #88

$0,18 (-0,29%)

 

NEM Kopen / NEM Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele NEM prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,17 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,18. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 0,29%. NEM kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  XEM nieuws en geven wij tips voor het NEM kopen. Ook vind je hier de laatste NEM koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

NEM (XEM) koers

Rank: #88

$0,18 (-0,29%)

 

NEM Kopen / NEM Verkopen?

Bitvavo

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers NEM Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +1,56% -0,38% +4,20% +18,63% +70,34%
USD +1,57% -0,29% +4,66% +17,94% +67,33%
ETH -0,18% -2,26% -4,11% -17,87% -83,61%

NEM verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je NEM kopen? Go to Bitvavo?

NEM koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2015 $0,00 $0,00 $0,00 $1,3 mln $3.800 9,1 mld 144%
2016 $0,00 $0,02 $0,00 $30,2 mln $235.700 8,9 mld 153%
2017 $0,18 $1,14 $0,00 $1,6 mld $13,8 mln 8,9 mld 177%
2018 $0,30 $2,09 $0,06 $2,7 mld $31,3 mln 9,1 mld 131%
2019 $0,06 $0,11 $0,03 $497,9 mln $28,8 mln 9,0 mld 86%
2020 $0,08 $0,32 $0,03 $755,2 mln $39,1 mln 9,0 mld 116%
NEM prijs $0,18 Marktkapitaal dominantie 0,06%
Markt cap rang 88 All time high $1,87
Circulerend aanbod 8.999.999.999 All time low $0,00
Totaal aanbod 8.999.999.999 Prijs tegenover all time high daling van 90,56%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $1.588.259.798    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is NEM?

NEM staat voor New Economy Movement. Het is een groep voorstanders van de blockchain technologie, welke als variant op de NXT is ontwikkeld. Hiervoor werd gebruik gemaakt van het bijbehorende applicatieplatform. Toch is er uiteindelijk gekozen voor maatwerk, waardoor er een uniek concept toegepast kan gaan worden. Zo wordt er bijgehouden wie de eigenaar is en welke transacties er plaatsvinden. Doordat er steeds weer nieuwe blocken toegevoegd worden, is het lastig om te hacken. Ook dit draagt eraan bij dat er steeds weer mensen naar deze cryptocurrency getrokken worden.

NEM maakt gebruik van harvesting. In tegenstelling tot minen is er minder energie en minder hardware nodig om nieuwe blokken toe te voegen. Dit zorgt er ook voor dat er sneller transacties plaats kunnen vinden en meer mensen kunnen helpen bij de ontwikkeling van het netwerk. Alle onderdelen van het netwerk worden gecompenseerd in de vorm van een vergoeding. Door deze te verkopen kun je dus al snel veel geld gaan verdienen. Echter moet er dan wel voor gezorgd worden dat de blockchain niet corrupt werd. Daarom wordt er alleen naar de belangrijke onderdelen gekeken en zijn er een aantal factoren die hieraan bijdragen. Zo wordt er naar het saldo, het aantal transacties, de uptime en de leeftijd gekeken. Dit wordt Proof of Importance genoemd.

Voor- en nadelen van NEM

NEM kent enkele voordelen. Als eerste heb je te maken met een uniek netwerk, waar verschillende veranderingen in doorgevoerd zijn. Er is namelijk gekeken naar een stabiele manier van transacties plaatsen en ervoor zorgen dat de blockchain in stand wordt gehouden. Hierbij worden wel gegevens vastgelegd om te controleren of er geen corruptie plaatsvindt, maar tegelijkertijd wordt het ook gebruikt om de gebruikers te achterhalen. Daarnaast is het een groot voordeel dat er gewerkt wordt met Proof of Importance in plaats van alleen met Proof of Work. Zo kan er een nog veiliger netwerk ontstaan, waarbij beloningen worden uitgereikt aan eenieder die een nieuw block aan de blockchain toevoegt.

Tevens is de manier waarop de NEM ontwikkelt een groot voordeel. Je hebt namelijk niet te maken met mining, wat veel energie kost. In plaats daarvan krijg je te maken met harvesting. Iedere keer dat er een harvest plaatsvindt, ontvangt de gebruiker een vergoeding in de vorm van cryptocurrency. Het wordt echter steeds gecompliceerder om de oplossingen te vinden, waardoor niet iedereen ermee aan de slag gaat. Daarbij moet ook altijd gekeken worden naar de corruptheid. Indien de blockchain in verkeerde handen valt, is het namelijk gevaarlijk. De gegevens kunnen zo ook in verkeerde handen vallen.

Een van de grootste nadelen van NEM is dat er nog niet veel van beschikbaar is. Doordat het lastig is om de nieuwe oplossingen van de blockchain te vinden zijn er namelijk niet veel nieuwe munten. De transacties worden dan wel snel uitgevoerd, maar het zal op een gegeven moment ook opraken als er niet meer mensen mee aan de slag gaan. Dit moet wel in het achterhoofd gehouden worden wanneer je een investering wilt gaan plaatsen. Ook kan het als nadeel gezien worden dat de gegevens van gebruikers opgeslagen worden. Het is daarom niet volledig anoniem en dit gaat tegen veel andere standpunten van cryptomunten in.

NEM koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met NEM 2021? Wat is de NEM verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

NEM koers

De koers NEM heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat NEM (XEM) inmiddels op positie 88 in de gehele lijst van cryptocurrencies. NEM beschikt over een marktwaarde van ruim $1.588.259.798. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 88 is het nog relatief klein. De marketcap van NEM in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,06%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op

Er zijn op het moment van schrijven 8.999.999.999 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Litebit en FTX Exchange. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele XEM koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers NEM kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de NEM prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste NEM nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom NEM . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (XEM) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf NEM wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de NEM prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele NEM koers zien. Volg het NEM nieuws vandaag, het crypto nieuws NEM is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

NEM

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke NEM wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw NEM’s op te slaan, welke NEM wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een NEM hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een NEM software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere NEM wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van NEM?

De hoogste prijs ooit gemeten van NEM bedraagt $1,87.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn NEM?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik NEM kopen?

NEM kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance, Litebit, FTX Exchange,Bitcoinmeester en enkele anderen.

Waar kan ik NEM verkopen?

NEM verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Binance,Litebit, FTX Exchange, Bitcoinmeester en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.