Beste sites om NEO te kopen

NEO verwachting

NEO (NEO) koers

Rank: #59

$44,29 (+0,68%)

 

NEO Kopen / NEO Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele NEO prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $42,88 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $44,89. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 0,68%. NEO kopen kan bij Bitvavo en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  NEO nieuws en geven wij tips voor het NEO kopen. Ook vind je hier de laatste NEO koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

NEO (NEO) koers

Rank: #59

$44,29 (+0,68%)

 

NEO Kopen / NEO Verkopen?

Bitvavo

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers NEO Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,29% +0,94% +2,59% +12,67% +147,11%
USD +0,31% +0,68% +2,70% +11,63% +141,89%
ETH -0,17% -2,11% -5,08% -21,61% -76,10%

NEO verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je NEO kopen? Go to Bitvavo?

NEO koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2016 $0,19 $0,56 $0,07 $4,5 mln $120.200 29,5 mln 139%
2017 $15,31 $82,10 $0,09 $870,5 mln $51,3 mln 52,1 mln 216%
2018 $50,59 $196,85 $5,48 $3,3 mld $152,1 mln 65,3 mln 134%
2019 $10,19 $20,77 $6,71 $679,2 mln $335,3 mln 66,8 mln 98%
2020 $13,17 $25,86 $4,02 $929,4 mln $402,2 mln 70,5 mln 117%
NEO prijs $44,29 Marktkapitaal dominantie 0,12%
Markt cap rang 59 All time high $198,38
Circulerend aanbod 70.530.000 All time low $0,08
Totaal aanbod 100.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 77,73%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $3.123.210.265    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is NEO?

NEO is een cryptocurrency die ontwikkeld is voor de e-commerce. De internethandel kent nu namelijk nog veel tegenslagen en heeft ook te maken met verschillende soorten valuta. De handel op internet brengt ook oplichting met zich mee. Kopers en verkopers houden zich vaak niet aan de verkoopafspraken, waardoor er al snel onenigheid ontstaat. Met behulp van Smart Economy hoeft er geen derde partij aan te pas te komen en kan alles op een goede manier digitaal gestroomlijnd worden. Dit wordt namelijk uitgevoerd met behulp van smart contracts, waar het bedrijf achter de cryptocurrency gebruik van maakt.

NEO heeft dus smart contracts, maar ook de mogelijkheid om gedecentraliseerde apps te kunnen draaien. Dit worden ook wel dApps genoemd. Deze dApps zorgen ervoor dat de controle razendsnel uitgevoerd wordt en de transacties geautomatiseerd worden. Zonder al te veel van een identiteit prijs te geven kunnen kopen en verkopen doorgaan. Niemand komt hiermee onder de verkoopafspraken uit en er kan een veilige internationale handel plaats gaan vinden. Het enige wat er dan nog gedaan moet worden is het verzenden van de artikelen. De koper verliest daarbij geen geld totdat alles daadwerkelijk in handen is.

Naast NEO wordt er ook gewerkt met GAS op het netwerk. GAS is de brandstof voor de smart contracts en werkt volgens het Proof of Stake principe. Oplossingen en het creëren van blocks op een blockchain worden daarbij beloond. Iedereen die helpt om de blockchain uit te breiden krijgt een aantal tokens, waarmee weer nieuwe betalingen uitgevoerd kunnen worden. Je wordt dus niet beloond op basis van de bijgedragen rekenkracht, maar op basis van de vernieuwingen en ontwikkelingen die ervoor zorgen dat de cryptocurrency continu verbeterd wordt. Het bedrijf hoeft hierdoor ook niet veel extra geld uit te geven om successen te behalen.

Voor- en nadelen van NEO

NEO brengt als cryptocurrency veel voordelen met zich mee. De cryptocurrency richt zich namelijk specifiek op de handelseconomie, waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Niet alleen het betalingssysteem speelt een grote rol, zoals bij de Bitcoin, maar ook alles wat erachter staat. De digitale activa moeten er uiteindelijk voor zorgen dat producten en diensten op een veilige manier verhandeld worden en iedereen op een veilige manier aankopen en verkopen kan doen. Daarvoor is de verkoopwaar gedigitaliseerd en wordt gekoppeld aan een of meerdere eigenaren om het werk te kunnen doen.

Daarbij is er ook een identiteitssysteem beschikbaar op het netwerk van NEO. De identiteit moet dus op het e-commerce netwerk kenbaar gemaakt worden om de verkoop te kunnen realiseren. Hiervoor heeft het bedrijf een whitepaper opgesteld, waarin staat dat er een identiteitsverificatie gedaan moet worden. Dit brengt ook als nadeel met zich mee dat de cryptocurrency niet volledig anoniem blijft. Voor de e-commerce levert het wel weer een betrouwbare omgeving op. Met behulp van smart contract kan de identiteit wel weer deels verborgen worden en is er sprake van een koopovereenkomst waar alle partijen zich aan moeten houden. De automatische controle maakt het direct veel sneller.

Wanneer je gaat kijken naar de nadelen van NEO heeft dit voornamelijk nog te maken met de anonimiteit. Anoniem blijven is voor veel mensen de reden om met cryptocurrency aan de slag te gaan. Mensen willen wel een investering maken, maar willen niet dat deze ‘aandelen’ kenbaar gemaakt worden. Wanneer er gewerkt wordt met een controle, zoals de identiteitsverificatie, hebben veel mensen wel een zekere vorm van terughoudendheid. Dit doet echter niets af aan de mogelijkheden die ermee open komen te liggen. Ook moeten er nog stappen gemaakt worden om te zien of alles naar behoren gaat werken.

NEO koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met NEO 2021? Wat is de NEO verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

NEO koers

De koers NEO heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat NEO (NEO) inmiddels op positie 59 in de gehele lijst van cryptocurrencies. NEO beschikt over een marktwaarde van ruim $3.123.210.265. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 59 is het nog relatief klein. De marketcap van NEO in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,12%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op

Er zijn op het moment van schrijven 70.530.000 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Binance,Litebit en FTX Exchange. Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele NEO koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers NEO kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de NEO prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste NEO nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom NEO . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (NEO) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf NEO wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de NEO prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele NEO koers zien. Volg het NEO nieuws vandaag, het crypto nieuws NEO is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

NEO

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke NEO wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw NEO’s op te slaan, welke NEO wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een NEO hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een NEO software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere NEO wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van NEO?

De hoogste prijs ooit gemeten van NEO bedraagt $198,38.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn NEO?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik NEO kopen?

NEO kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Binance, Litebit, FTX Exchange,Bitcoinmeester en enkele anderen.

Waar kan ik NEO verkopen?

NEO verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Binance,Litebit, FTX Exchange, Bitcoinmeester en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.