Beste sites om NEXO te kopen

NEXO verwachting

NEXO (NEXO) koers

Rank: #106

$0,61 (daling van 8,89%)

 

NEXO Kopen / NEXO Verkopen?

Coinmerce

Benieuwd naar de actuele NEXO prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,61 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,68. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 8,89%. NEXO kopen kan bij Coinmerce en Binance Op deze pagina delen wij het laatste  NEXO nieuws en geven wij tips voor het NEXO kopen. Ook vind je hier de laatste NEXO koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

NEXO (NEXO) koers

Rank: #106

$0,61 (daling van 8,89%)

 

NEXO Kopen / NEXO Verkopen?

Coinmerce

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers NEXO Prijs verschil per periode

VS1 uur24 uurWeekMaandJaar
Eurodaling van 8,89%daling van 8,89%daling van 8,89%daling van 8,89%daling van 8,89%
USDdaling van 8,89%daling van 8,89%daling van 8,89%daling van 8,89%daling van 8,89%
ETHdaling van 8,89%daling van 8,89%daling van 8,89%daling van 8,89%daling van 8,89%

NEXO verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je NEXO kopen? Ga naar Coinmerce

NEXO koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

JaarGem. PrijsMax. PrijsMin. PrijsGem. Market CapGem. VolumeSupplyVolatiliteit
2018$0,12$0,54$0,05$63,7 mln$2,5 mln556,8 mln128%
2019$0,09$0,14$0,05$48,5 mln$5,1 mln560,0 mln102%
2020$0,18$0,76$0,07$103,7 mln$8,9 mln560,0 mln144%
NEXO prijs$0,61Marktkapitaal dominantie0,04%
Markt cap rang106All time high$4,07
Circulerend aanbod560.000.010All time low$0,05
Totaal aanbod1.000.000.000Prijs tegenover all time highdaling van 85,08%
Maximaal aanbod1.000.000.000  
Marktkapitaal$339.894.461  

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Nexo?

Het Nexo project is gebaseerd op een blockchain. Nexo is eigenlijk niets meer dan een digitaal leenplatform, waarbij gebruikers leningen kunnen afsluiten middels crypto-activa. De digitale activa worden dan als onderpand gebruikt, waardoor de tokenhouders fiat-fondsen krijgen zonder dat ze de crypto-activa af hoeven te betalen. De digitale activa hoef je alleen maar te locken. Aan het contante geld kun je komen middels een bankoverschrijving of via je creditcard. Eventueel aangegane leningen kun je terugbetalen met Nexo tokens, andere cryptocurrencies of fiat geld.

Hallo, Fintech

Nexo is ontwikkeld door Credissimo, een belangrijk Europees Fintech bedrijf. Het bedrijf bestaat al meer dan tien jaar en houdt zich bezig met miljoenen gebruikers. Credissimo wordt gezien als een van de belangrijkste spelers op de markt, wanneer het gaat over online krediet te verlenen.

Dividend

Een van de belangrijkste manieren om tokenhouders van de Nexo coin te stimuleren, bestaat uit de uitkering van dividenden aan de tokenhouders. Meer dan dertig procent van de winst uit de leningen van Nexo gaat naar een dividenden pool. Deze wordt vervolgens aan de verschillende tokenhouders uitbetaald. De beloning vindt plaats in Nexo tokens of Ethereum. Om in aanmerking te komen voor een dividend, moet er aan twee voorwaarden voldaan worden:

  • De Nexo tokenhouders moeten eenmalig zich verifiëren.
  • Nexo tokens moeten bewaard worden in de Nexo wallet, die je gratis kunt aanmaken via de website van Nexo.

Wat zijn de nadelen?

Investeren in dit platform blijft een risico, want mocht er iets onverhoeds gebeuren met het platform is het nog maar de vraag of de verzekering je genoeg indekt en het depositogarantiestelsel is bij Nexo niet van toepassing. Een ander risico is het koersverlies. Het kan zijn dat de waarde van de cryptocurrency zakt onder het geleende bedrag. De lener zou dan in principe geen reden meer hebben om terug te betalen. Gelukkig heeft Nexo daar het Loan to Value voor ontwikkeld. Ook vraagt Nexo in dit geval aan de lener om zijn margin te verhogen door een deel van de hoofdsom terug te betalen.

NEXO koers verwachting 2022 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met NEXO 2022? Wat is de NEXO verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

NEXO koers

De koers NEXO heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat NEXO (NEXO) inmiddels op positie 106 in de gehele lijst van cryptocurrencies. NEXO beschikt over een marktwaarde van ruim $339.894.461. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 106 is het nog relatief klein. De marketcap van NEXO in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,04%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op 1.000.000.000

Er zijn op het moment van schrijven 560.000.010 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Coinmerce,Binance,Bitcoinmeester en FTX Exchange. Op Coinmerce is het ook gelijk mogelijk om de actuele NEXO koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers NEXO kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de NEXO prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste NEXO nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom NEXO zodat je een beter idee hebt van de verwachting (NEXO) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf NEXO wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de NEXO prijsverwachting van 2022, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele NEXO koers zien. Volg het NEXO nieuws vandaag: het crypto nieuws NEXO is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

NEXO

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke NEXO wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw NEXO’s op te slaan, welke NEXO wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een NEXO hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een NEXO software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere NEXO wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van NEXO?

De hoogste prijs ooit gemeten van NEXO bedraagt $4,07.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn NEXO?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik NEXO kopen?

NEXO kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Coinmerce,Binance, Bitcoinmeester, FTX Exchange,Huobi en enkele anderen.

Waar kan ik NEXO verkopen?

NEXO verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Coinmerce, Binance,Bitcoinmeester, FTX Exchange, Huobi en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.