ERVARINGEN & UITLEG VOOR

 OKEX

OKEX is een handelsplatform gericht op de wereld van cryptocurrency en valt onder de Bitcoin gigant OKCoin. Het OKEX platform is gespecialiseerd in LTC en BTC-futures. De OKEX exchange is onder andere beschikbaar op IOS, Android, Windows en Mac.

OKEX

OKEX, onderdeel van één van de grootste cryptocurrency handelsbeurzen ter wereld

 

https://www.okex.com/

OKEX Exchange

De OKEX exchange is één van de allergrootste handelsbeurzen ter wereld op het gebied van cryptocurrencies en is gevestigd in Beijing. Naast de mogelijkheid om te handelen in crypto is het op dit handelsplatform ook mogelijk OKCoin als betaal- en leen app te gebruiken als consument.

OKEX is onderdeel van de zeer bekende Bitcoin gigant OKCoin. OKCoin zette in mei 2019 zijn futures handel stop en migreerde de gebruikers naar haar vernieuwde OKEX Exchange. Voordelen van de OKEX Exchange zijn dat het platform lage kosten hanteert voor open posities en geen kosten voor gesloten posities en beschikt over een zeer sterkte liquiditeit in Bitcoin / USD en Litecoin / USD.

OKEX Exchange: Crypto kopen en verkopen instructie


OKEX Registratie

Het registreren van een account op OKEX is vrij eenvoudig te voldoen en is niet anders dan bij andere crypto exchanges. Om een account te registeren dien je allereerst naar okex.com te gaan en rechtsboven in de pagina op ‘Sign up’ te klikken.

OKEX Registratie

Hier kun je vervolgens jouw e-mailadres invullen en een wachtwoord naar keuze instellen. Daarna dien je op ‘Get code’ te klikken om een een e-mail te ontvangen van OKEX die een verificatie code bevat. Je krijgt van OKEX vanwege veiligheidsoverwegingen 60 seconde de tijd om de code in te voeren. Het is daarom handig om jouw e-mailadres alvast geopend te hebben, zodat je hier snel bij kunt en de code kunt kopiëren.

Na de code te hebben verkregen en geplakt te hebben in het venster, accepteer je de voorwaarden van OKEX. Om de account registratie te voltooien dien je op ‘Sign up’ te klikken. Dit ziet er zo uit:

Okex Registration

OKEX account beveiliging

Alvorens je daadwerkelijk kunt beginnen met het verhandelen van crypto op OKEX, dien je eerst jouw account goed te moeten beveiligen. Om dit te doen dien je rechtsboven in de pagina naar je account mail te gaan en vervolgens te klikken op ‘Security’.

OKEX Beveiliging

Een vereiste bij OKEX is dat je een verificatie gebruikt door je mobiele telefoon te linken of een Google Authenticator te activeren voor jouw OKEX account. De keuze hiervoor is aan jezelf, kies daarom wat jij het liefst wilt gebruiken en het veiligst bij voelt. Om dit te doen dien je op ‘Settings’ te klikken en de verificatie methode te kiezen naar keuze.

De laatste vorm van verificatie is dat OKEX wil dat je een zogenoemd ‘Fund Password’ instelt. Dit wachtwoord dien je te gebruiken bij het handelen en opnemen van geld van je account. Om dit zogeheten ‘Fund Password’ in te stellen dien je rechts op ‘Settings’ te klikken. Dit ziet er als volgt uit:

OKEX Verificatie

Geld toevoegen aan je OKEX account

Na het registratie en account verificatie proces te hebben afgerond, ben je nu als het goed is klaar om te beginnen met het toevoegen van geld aan je OKEX account. Om dit te doen dien je op ‘Account’ te klikken, zoals hieronder afgebeeld.

OKEX Geld toevoegen

Hier zal een lijst getoond worden, met de coins die momenteel beschikbaar zijn op de OKEX Exchange. Hier kun je een cryptovaluta kiezen die je op je account wilt zetten. In ons voorbeeld zullen we laten zien hoe je Bitcoin op je OKEX account kunt zetten. Zoek in de lijst in je account naar Bitcoin en klik vervolgens aan de rechterzijde op ‘Token deposit’

OKEX Bitcoin

Na dit te hebben gedaan zul je op de deposit-pagina van Bitcoin terecht komen. Hier vind je het deposit-adres van Bitcoin. Het getoonde adres kun je hier kopiëren, deze ga je later nodig hebben.

OKEX Bitcoin storten

De volgende stap is het kopen van Bitcoin en deze op je account te zetten. Dit is het meest eenvoudig te voldoen via Bitvavo. Bij het kopen van Bitcoin op Bitvavo zou je dan zoals afgebeeld in de afbeelding hieronder het gekopieerde BTC deposit-adres moeten plakken.

Bitcoin kopen OKEX

Wanneer dit proces is voldaan en de Bitcoin in jouw bezit op je OKEX account staan, dan kun je beginnen met het verhandelen van jou Bitcoin voor andere cryptocurrencies die verkrijgbaar zijn op OKEX.

OKEX Exchange kopen en verkopen

Om te kunnen beginnen met traden om de OKEX exchange, kun je kiezen uit drie verschillende manieren van traden. Dit zijn:

  • Classic trading
  • Full screen trading
  • Token trading

In dit voorbeeld laten wij zien hoe Classic Trading in zijn werk gaat.

In de aan de linksboven getoonde kolom kun je de cryptovaluta zoeken die jij wilt gaan kopen met de crypto in jouw bezit, in dit geval dus Bitcoin (BTC).

Crypto kopen OKEX

Na de pagina van de cryptocurrency die je wilt gaan kopen is geladen, worden er rode en groene kolommen getoond aan de rechterzijde van de pagina. In de rode kolom worden verkooporders getoond en in de groene kolom worden kooporders getoond.

OKEX Crypto verhandelen

In dit voorbeeld gaan we laten zien hoe je Litecoin kunt kopen met de Bitcoin in jouw bezit. Voor het kopen selecteer je de kolom met de groene knop.

Hier kun je de prijs invoeren, maar ook een prijs aan klikken in de rode kolom. In de rode kolom worden namelijk verkooporders getoond en is de kans groot dat jouw aankoop direct aangevuld wordt. Hier moet je vervolgens de hoeveelheid van de coin naar keuze invullen, die jij wenst aan te kopen.

Litecoin Kopen OKEX

Op het moment dat jouw order geplaatst is verschijnt hij onderin de kolom met ‘Open Orders’, totdat deze volledig is gevuld.

Voor het verkopen van crypto op OKEX dien je hetzelfde proces te volgen als bij het kopen van crypto. Het enige verschil is dat je nu op ‘Sell’ klikt in plaats van Buy, zoals hieronder afgebeeld in het voorbeeld.

OKEX verkopen

OKEX Review

OKEX is een handelsplatform dat zich uitstekend profileert als specialist in cryptocurrecy en dan vooral in Bitcoin en Litecoin. Op de OKEX Exchange is het mogelijk te handelen met hefbomen van maximaal 10 of 20x, of je minimumopbrengst te vergrendelen door gebruik te maken van een hedge. Het OKEX handelsplatform biedt vrij lage kosten voor open posities en geen kosten voor gesloten posities. Dit is één van de redenen waarom OKEX zo enorm populair is onder traders. Onze OKEX review is daarom ook erg positief te noemen.

OKEX Betrouwbaar

OKEX is een enorm handelsplatform, met een enorm handelsvolume waar meer dan 1,3 miljard per dag op verhandeld wordt. OKEX is nog nooit gehackt geweest en daarom is OKEX met een gerust hart een betrouwbaar handelsplatform te noemen.

OKEX Support

Om in contact te komen met OKEX, is er een speciaal OKEX Support help center. Hier kunnen gebruikers terecht met eventuele vragen. Verstandig is om eerst de veelgestelde vragen te bekijken, om te zien of jouw vraag hier misschien al wel beantwoord wordt en je direct antwoordt krijgt op jouw vraag.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Dan kun je in contact komen met één van de OKEX medewerkers via : https://www.okex.com/support-center.html

Interesse om crypto te gaan verhandelen, maar weet je niet via welk handelsplatform je dit het beste kan doen? Bekijk dan ook eens onze Bitvavo review of onze SATOS review.

 

 

 

Gratis AccountJa, registreer nu
iDeal mogelijk?Nee
ExchangeJa
WalletJa
StablecoinsNee
Cryptocurrency100+ Crypto currencies
Helpdesk taalEngels, Chinees
VestigingslandChina
FeesVariërend
Kopen met creditcardMogelijk
BankoverschrijvingMogelijk
Kopen met iDealNiet mogelijk
Uitbetalen naar bankMogelijk
Meer informatiehttps://www.okex.com/

Waarom OKEX?

Over OKEX

Bitfinex is een enorm populair handelsplatform met een enorm dagelijks handelsvolume. Er zijn op OKEX ruim 100 verschillende crypto valuta mogelijk om aan te kopen, verkopen of te verhandelen. OKEX rekent vrij lage fee’s per transactie wat een belangrijke beweegreden is voor traders om gebruik te maken van deze exchange.

N

Uitgebreid

Op OKEX zijn er ruim 100 verschillende cryptovaluta beschikbaar om te kopen, verkopen en te verhandelen.

N

Lage kosten

OKEX hanteert zeer lage kosten. (Openstaande posities 0,03% en geen kosten voor sluiten)

N

Gekapitaliseerd

OKEX is goed gekapitaliseerd met ruim $10 miljoen USD steun van een aantal investeerders.

N

Klantenservice

Een goede klantenservice welke 7 dagen per week bereikbaar is.

Veel gestelde vragen

Is het registeren van een account op OKEX een lastig proces?

Nee, een account registeren op OKEX is zeer eenvoudig en binnen slechts enkele minuten te voldoen.

Biedt OKEX de mogelijkheid om verschillende crypto valuta te verhandelen?

Ja, OKEX biedt 100+ verschillende cryptomuten aan om aan te kopen, verkopen en te verhandelen.

Is OKEX betrouwbaar om te gebruiken?

Ja, OKEX is een zeer betrouwbaar platform om te gebruiken. De Exchange is nooit gehackt vanwege het sterke beveiligingsteam dat er achter de schermen zit.

Beschikt OKEX over een klantenservice?

Ja, OKEX beschikt over een OKEX Support Center, waar je terecht kunt met eventuele vragen. Het Support Center vind je hier!

kucoin-exchange-logo
Coinmerce
Bybit