Ontology verwachting

Beste sites om ONT te kopen

Ontology (ONT) koers

Rank: #207

$0,22 (+0,13%)

 

Ontology Kopen / Ontology Verkopen?

Bitvavo

Benieuwd naar de actuele Ontology prijs en Ontology koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,22 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $0,23. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 0,13%. Ontology kopen kan bij Bitvavo en Crypto.com Op deze pagina delen wij het laatste  ONT nieuws en geven wij tips voor het Ontology kopen. Ook vind je hier de laatste Ontology koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Ontology koers verwachting.

Ontology (ONT) koers

Rank: #207

$0,22 (+0,13%)

 

Ontology Kopen / Ontology Verkopen?

Bitvavo

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Finst

Beleggen in crypto met 82% lagere tarieven

Bezoek Finst

Koers Ontology Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,47% +0,13% +2,55% -3,26% +15,69%
USD -0,47% +0,13% +1,96% -1,70% +19,52%
ETH -0,44% -2,52% -2,24% -17,70% -29,48%

Ontology verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Ontology kopen? Ga naar Bitvavo

Ontology koers historie

Benieuwd wat deze cryptocurrency in het verleden heeft gekost? Wij hebben per jaar een aantal gegevens voor jou verzameld. Bekijk de gemiddelde prijs, maximale prijs en minimale prijs per jaar

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2018 $3,23 $11,18 $0,44 $444,1 mln $62,2 mln 148,0 mln 160%
2019 $0,93 $1,84 $0,51 $246,8 mln $77,9 mln 295,1 mln 106%
2020 $0,60 $1,09 $0,22 $321,8 mln $104,1 mln 533,5 mln 138%
2021 $1,11 $2,90 $0,44 $643,5 mln $1,2 mld 587,5 mln 140%
Ontology prijs $0,22 Marktkapitaal dominantie 0,01%
Markt cap rang 207 All time high $10,92
Circulerend aanbod 896.397.857 All time low $0,15
Totaal aanbod 1.000.000.000 Prijs tegenover all time high daling van 97,95%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $200.935.239
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Wat is Ontology?

Ontology is een goed presterende, open-source blockchain die gespecialiseerd is in gedecentraliseerde identiteit en gegevens. Ontology is opgericht door Li Jun. 

In wezen is Ontology gemaakt als een manier voor bedrijven van elke omvang om blockchain-technologie binnen hun bedrijf te installeren, zonder al hun huidige systemen volledig te hoeven veranderen.

Sterker nog, het team achter Ontology wilde er een heel, heel eenvoudig proces van maken, waardoor het perfect is voor bedrijven die geen kennis hebben van blockchain-technologie. Ontology heeft in juni 2018 zijn eigen Main Net gelanceerd en opereert momenteel los van de NEO-blockchain. Twee jaar later, in 2020, werd de nieuwe versie van ONTO gelanceerd. Het is de data portefeuille van Ontology waarmee mensen controle hebben over hun eigen gegevens.

De belangrijkste ontologie-munt wordt kortweg ONT genoemd. Een van de meest interessante dingen over de start van de Ontology munt is dat ze geen Ontology ICO hadden. In plaats daarvan heeft Ontology hun munten gratis overgedragen aan een verscheidenheid aan mensen, waaronder NEO-munthouders en degenen die zich hadden geabonneerd op de Ontology e-mailnieuwsbrief. 

De voor- en nadelen van Ontology

In zekere zin fungeert Ontology als een brug tussen de digitale wereld en de echte wereld. In termen van gebruik in de echte wereld is het potentieel van het Ontology-netwerk praktisch onbeperkt. Dit is omdat het blockchain-protocol alle bedrijfstypen ten goede zou komen – met name omdat Ontology het mogelijk maakt gegevens op een veilige, transparante, snelle en goedkope manier over te dragen. Ontology is ideaal voor bedrijven van elke omvang, aangezien er geen voorkennis van blockchain-technologie vereist is.

Over het algemeen biedt Ontology bedrijven de flexibiliteit om een blockchain te ontwerpen op basis van hun persoonlijke wensen en behoeften. Ontology zal ook een platform kunnen bieden voor dApps en slimme contracten dat zal worden ondersteund door de NEO-blockchain. In wezen opent dit de deuren voor volledige automatisering, wat betekent dat organisaties data transacties kunnen uitvoeren zonder dat een derde partij deze hoeft te verifiëren.

Aan de andere kant is Ontology actief in een van de strengste landen ter wereld als het gaat om cryptocurrency: China. Het is belangrijk om te onthouden dat de Chinese regering een einde heeft gemaakt aan de handel in cryptocurrency en ICO’s en nu zelfs overweegt om mining aan die lijst toe te voegen.

Als ze vinden dat de Ontology blockchain niet past bij de ideologie van de Chinese overheid, zouden ze er ooit een eind aan kunnen maken.

Ontology koers verwachting 2024 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Ontology 2024? Wat is de Ontology verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Ontology koers

De koers Ontology heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Ontology (ONT) inmiddels op positie 207 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Ontology beschikt over een marktwaarde van ruim $200.935.239. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 207 is het nog relatief klein. De marketcap van Ontology in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,01%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 896.397.857 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Bitvavo,Crypto.com,Coinmerce en . Op Bitvavo is het ook gelijk mogelijk om de actuele ONT koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Ontology kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Ontology prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Ontology nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Ontology zodat je een beter idee hebt van de verwachting (ONT) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Ontology wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Ontology prijsverwachting van 2024 -2025 etc. Hieronder kan je de actuele Ontology koers zien. Volg het Ontology nieuws vandaag: het crypto nieuws Ontology is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Ontology

Veel gestelde vragen Ontology

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Ontology wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Ontology’s op te slaan, welke Ontology wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Ontology hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Ontology software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Ontology wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Ontology?

De hoogste prijs ooit gemeten van Ontology bedraagt $10,92.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Ontology?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Ontology kopen?

Ontology kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo,Crypto.com, Coinmerce, , en enkele anderen.

Waar kan ik Ontology verkopen?

Ontology verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Bitvavo, Crypto.com,Coinmerce, , en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Ontology kopen?

Wanneer je Ontology moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Ontology koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Ontology koers laag staat en wanneer de Ontology koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Ontology koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Ontology kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Ontology koopt.

Wat is de huidige Ontology verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Ontology koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Ontology koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Ontology koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Ontology koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Ontology koers verwachting.