Toon popup

Beste sites om Ontology te kopen

Ontology Verwachting

Benieuwd naar de actuele Ontology prijs? Op deze pagina delen wij het laatste Ontology nieuws en geven wij tips voor het Ontology kopen. Ook vind je hier de laatste Ontology koers verwachting van onze experts.

Ontology

Bekijk direct bij welke exchange deze currency te koop is.

Ontology Kopen

Binance

 

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Naar Bitvavo

Coinmotion logo

OKEX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar OKEX

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Naar Bitpanda

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Litebit

 

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

 

Naar Litebit

Je weet waarschijnlijk al veel over de meest populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum. Maar er zijn ook hele interessante nieuwere, kleinere projecten zoals Ontology. Ben je benieuwd naar wat het doel van Ontology is en of het de moeite waard is om erin te investeren, lees dan het onderstaande artikel. 

Ontology kopen

Wil je Ontology kopen? Dan zijn er verschillende websites waar dit kan. Bovenaan vindt je de beste exchanges om Ontology te kopen- of verkopen. Bitvavo is één van de grootste exchanges van Nederland en onze favoriet vanwege de gebruiksvriendelijkheid en het gemak. Handig aan Bitvavo is dat je met iDEAL kunt betalen. Zo beschik je direct over Ontology en kun je kopen en verkopen vanuit de wallet op de website. Voor een transactie bij Bitvavo geldt een maxiumtarief van 0,25% handelskosten.

Je kunt bij Bitvavo Ontology kopen door in te loggen op je account, of een account aan te maken op www.bitvavo.com. Je kunt daarna euro’s overmaken naar je Bitvavo-wallet via een van de 8 betaalmethodes. Gebruikers kunnen onder meer iDEAL en Bancontact. Euro’s worden dan direct overgemaakt naar het account. Met Bitvavo kun je euro’s inwisselen voor Ontology vervolgens. Je kunt de munteenheid dan verhandelen, bewaren en gebruiken als betaalmiddel of eenvoudig verkopen als deze is gestegen. Lees hieronder meer over de verschillende voor- en nadelen en de nieuwe ontwikkelingen gaande bij Ontology.

Wat is Ontology?

Ontology is een goed presterende, open-source blockchain die gespecialiseerd is in gedecentraliseerde identiteit en gegevens. Ontology is opgericht door Li Jun.  

In wezen is Ontology gemaakt als een manier voor bedrijven van elke omvang om blockchain-technologie binnen hun bedrijf te installeren, zonder al hun huidige systemen volledig te hoeven veranderen. 

Sterker nog, het team achter Ontology wilde er een heel, heel eenvoudig proces van maken, waardoor het perfect is voor bedrijven die geen kennis hebben van blockchain-technologie. Ontology heeft in juni 2018 zijn eigen Main Net gelanceerd en opereert momenteel los van de NEO-blockchain. Twee jaar later, in 2020, werd de nieuwe versie van ONTO gelanceerd. Het is de data portefeuille van Ontology waarmee mensen controle hebben over hun eigen gegevens. 

De belangrijkste ontologie-munt wordt kortweg ONT genoemd. Een van de meest interessante dingen over de start van de Ontology munt is dat ze geen Ontology ICO hadden. In plaats daarvan heeft Ontology hun munten gratis overgedragen aan een verscheidenheid aan mensen, waaronder NEO-munthouders en degenen die zich hadden geabonneerd op de Ontology e-mailnieuwsbrief.  

Hoe kan Ontology worden gebruikt?

Laten we een voorbeeld nemen om te begrijpen waarvoor de Ontology munt gebruikt kan worden. Neem je eigen medische dossiers die worden bewaard op de praktijk van je arts. Elke keer dat je een afspraak hebt werkt de arts het dossier bij. Maar als je naar een dokter of ziekenhuis in een andere stad gaat? Zij hebben geen toegang tot je dossier zonder eerst toestemming van uw arts te vragen. Gegevensbescherming Wetten staan ​​niet toe dat je privégegevens worden gedeeld met iemand die erom vraagt. Ten tweede heeft elke organisatie zijn eigen gecentraliseerde systeem, waardoor het sowieso moeilijk wordt om informatie te delen. 

Dit is waar het Ontology-project een oplossing kan bieden. Uitgaande van hetzelfde voorbeeld kan je medische dossier op het Ontology-netwerk worden geplaatst, dat ze vervolgens verbindt met andere blockchains. Hoewel alle organisaties binnen de supply chain op dezelfde blockchain kunnen worden aangesloten, kan elk van hen beslissen welke informatie ze delen. 

Dit is compleet anders dan andere blockchains zoals Ethereum, omdat niet alleen informatie in het grootboek wordt gepost zodat iedereen het kan zien, maar omdat hun blockchain ook open source is. Dit is niet ideaal zijn voor instellingen en bedrijven die informatie privé moeten houden, zoals artsen en ziekenhuizen. Dit is waarvoor Ontology is gemaakt. 

Een financiële instelling bijvoorbeeld zal niet al hun gegevens op een openbare blockchain willen zetten, omdat het hun concurrenten toegang geeft tot al hun informatie. Daarvoor kunnen ze de Ontology-blockchain installeren. Er kan echter bepaalde informatie zijn die ze wel openbaar willen maken, zoals de mogelijkheid voor mensen om hun identiteit te verifiëren. Daarvoor kunnen ze een openbare blockchain gebruiken. Dus als een nieuwe klant een account wil openen bij de financiële instelling en hij zijn identiteit wil verifiëren, kan de openbare blockchain communiceren met de private blockchain (Ontology), waar de privé-informatie is opgeslagen. 

De voor- en nadelen van Ontology

In zekere zin fungeert Ontology als een brug tussen de digitale wereld en de echte wereld. In termen van gebruik in de echte wereld is het potentieel van het Ontology-netwerk praktisch onbeperkt. Dit is omdat het blockchain-protocol alle bedrijfstypen ten goede zou komen – met name omdat Ontology het mogelijk maakt gegevens op een veilige, transparante, snelle en goedkope manier over te dragen. Ontology is ideaal voor bedrijven van elke omvang, aangezien er geen voorkennis van blockchain-technologie vereist is. 

Over het algemeen biedt Ontology bedrijven de flexibiliteit om een ​​blockchain te ontwerpen op basis van hun persoonlijke wensen en behoeften. Ontology zal ook een platform kunnen bieden voor dApps en slimme contracten dat zal worden ondersteund door de NEO-blockchain. In wezen opent dit de deuren voor volledige automatisering, wat betekent dat organisaties data transacties kunnen uitvoeren zonder dat een derde partij deze hoeft te verifiëren. 

Aan de andere kant is Ontology actief in een van de strengste landen ter wereld als het gaat om cryptocurrency: China. Het is belangrijk om te onthouden dat de Chinese regering een einde heeft gemaakt aan de handel in cryptocurrency en ICO’s en nu zelfs overweegt om mining aan die lijst toe te voegen. 

Als ze vinden dat de Ontology blockchain niet past bij de ideologie van de Chinese overheid, zouden ze er ooit een eind aan kunnen maken. 

Ontology ontwikkelingen en koersverwachting 

De waarde van de Ontology-munt is extreem snel gegroeid sinds deze werd uitgebracht. Het bereikte in mei 2018 zelfs recordhoogtes van meer dan een miljard dollar, waardoor het een van de meest populaire cryptocurrency-projecten op de markt is. Het potentieel om verder te groeien hangt echter af van de partnerschappen die het aangaat. 

Bovendien is Ontology een niche platform. Als het platform erin slaagt zijn unieke aanbod op te schalen, dan zou de munt een betere toekomst kunnen hebben. Bovendien heeft het platform bekwame ontwikkelaars en partnerschappen met grote bedrijven zoals NEO, en deze hebben aanzienlijk bijgedragen aan het succes van de munt. Dit zijn een van de belangrijkste redenen waarom de prijs van Ontology naar verwachting in de nabije toekomst zal stijgen. 

Momenteel is de marktprijs van ONT goed om in te stappen voor investeerders. Op basis van de bullish grafieken is het duidelijk dat de prijs van de munt de komende maanden zal stijgen. Het biedt een lucratieve kans voor elke belegger die ervoor kiest om te profiteren van de lage prijs en wat ONT aan zijn portefeuille toevoegt. 

Ontology koers

De Ontology koers is in de afgelopen periode een sterke groei heeft doorgemaakt. Op dit moment is Ontology terug te vinden in de top 100 van grootste cryptocurrencies coins ter wereld. Op het moment van schrijven beschikt Ontology over een marktwaarde van ruim 900 miljoen Dollar, een marktwaarde die nog steeds sterk stijgende is.

Er zijn 807,932,992 Ontology coins in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de Binance exchange. Op de Binance exchange is het ook gelijk mogelijk om de meest actuele koers Ontology in de gaten te houden.

De afgelopen periode is Ontology vaak positief in het nieuws geweest, dit heeft een positieve invloed gehad op de Ontology prijs en koers. Zo houden veel het vast voor de lange termijn.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele Ontology koers te blijven, raden wij aan deze pagina goed in de gaten te houden. Hier vind je onder andere een Ontology prijsgrafiek waarop de historie van de koers Ontology te zien is.

De marketcap van Ontology in vergelijking met Bitcoin nog altijd klein, wat kan betekenen dan de prijs nog veel kan stijgen als de marktwaarde groter wordt. Het maximaal aantal ONT dat zal worden vrijgegeven is 1 miljard.

Laatste Ontology nieuws

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Ontology. Zodat je een beter idee hebt van de ONT verwachting over de lange termijn. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Op deze manier kan je beter inspelen op de Ontology prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Ontology koers zien.

Volg het Ontology nieuws vandaag, het crypto nieuws Ontology is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

A full $ONT staking guide created by our 🇹🇷 community, led by @STurk1453 👏👏

https://medium.com/ontologynetwork/ontology-stake-nasil-yapılır-d18b32cde2d3

【皆様へのお願い】
本物の分散型ID&データエコシステムを創るためには、お互いに価値を創造しあえるパートナーの存在が必要です。

次のパートナーは、どこがいいと思いますか、ご意見をお聞かせください。多くのプロジェクトに利益をもたらせるパートナーを探していきたいと思っています。 https://twitter.com/OntologyNetwork/status/1383962018730835970

Ontology@OntologyNetwork

To build out a true #DID & #Data ecosystem, we need partners who can add value to not just #Ontology, but also each other. 🤝

Which projects do you think we should reach out to to add into our #ecosystem🤔that would benefit ALL projects involved?

Comment👇

🔥Finally, #DeFi crosses over with off-chain assets as you can now collateralize (almost) ANY-thing with the Launch🚀 of our #AnyPool including @Uniswap v3 LP #NFTs.🥳 $WING

#NextGenDeFi #decentralized #lending

Full details👇https://link.medium.com/t1ObpIiEBfb

Load More...

Ontology koers verwachting 2021

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Ontology 2021? De Ontology verwachting 2020 was erg hoog, maar wat gaat het in het nieuwe jaar doen? Of wat de echte holders zich afvragen? Wat is de verwachting Ontology in 2025? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Ontology kopen met iDeal & Ontology koers

Koop al vanaf €30,- Snel en simpel met iDEALDuidelijke instructievideo’sLage tarievenSupport via chat en telefoon

Veel gestelde vragen over Ontology

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoe Ontology Kopen?
Ontology kopen met iDeal
Ontology verkopen?
Bij welke exchanges kan ik deze cryptocurrency kopen?