Pax Dollar verwachting

Beste sites om USDP te kopen

Pax Dollar (USDP) koers

Rank: #54

$1,00 (+0,07%)

 

Pax Dollar Kopen / Pax Dollar Verkopen?

Kucoin

Benieuwd naar de actuele Pax Dollar prijs en Pax Dollar koers verwachting? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,98 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $1,00. Er is de afgelopen 24 uur een stijging van 0,07%. Pax Dollar kopen kan bij Kucoin en Huobi Op deze pagina delen wij het laatste  USDP nieuws en geven wij tips voor het Pax Dollar kopen. Ook vind je hier de laatste Pax Dollar koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. Zo weet je goed hoe je moet handelen aan de hand van de Pax Dollar koers verwachting.

Pax Dollar (USDP) koers

Rank: #54

$1,00 (+0,07%)

 

Pax Dollar Kopen / Pax Dollar Verkopen?

Kucoin

Bybit

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Naar Binance

Bitvavo

Een van de beste app voor crypto

Naar Bitvavo

Kraken

Litebit

Eén van de betere crypto futures platformen.

Naar Litebit

Coinmerce

Coinmerce

Betrouwbare Nederlandse cryptocurrency broker

Naar Coinmerce​

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Naar Kraken

Etoro bitcoin logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Naar eToro

Koers Pax Dollar Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro +0,92% -0,99% -0,80% -2,95% +2,70%
USD +0,98% +0,07% -0,09% +0,03% +0,22%
ETH +0,60% -5,86% -3,45% -27,31% +68,01%

Pax Dollar verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Pax Dollar kopen? Ga naar Kucoin
Helaas heeft deze cryptocurrency nog geen historische data. De munt is minder dan een jaar oud.
Pax Dollar prijs $1,00 Marktkapitaal dominantie 0,08%
Markt cap rang 54 All time high $1,13
Circulerend aanbod 906.745.798 All time low $0,86
Totaal aanbod 906.745.798 Prijs tegenover all time high daling van 11,92%
Maximaal aanbod Onbekend
Marktkapitaal $900.252.718
Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Pax Dollar koers verwachting 2023 – 2025

Met het beleggen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Pax Dollar 2023? Wat is de Pax Dollar verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Pax Dollar koers

De koers Pax Dollar heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Pax Dollar (USDP) inmiddels op positie 54 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Pax Dollar beschikt over een marktwaarde van ruim $900.252.718. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 54 is het nog relatief klein. De marketcap van Pax Dollar in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,08%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op Onbekend

Er zijn op het moment van schrijven 906.745.798 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Kucoin,Huobi,Bittrex en Coinbase. Op Kucoin is het ook gelijk mogelijk om de actuele USDP koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Pax Dollar kan je altijd deze pagina bekijken. Je vindt hier 24/7 de Pax Dollar prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Pax Dollar nieuws vandaag

Wij proberen je maandelijks op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Pax Dollar zodat je een beter idee hebt van de verwachting (USDP) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Pax Dollar wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Pax Dollar prijsverwachting van 2023, 2023 etc. Hieronder kan je de actuele Pax Dollar koers zien. Volg het Pax Dollar nieuws vandaag: het crypto nieuws Pax Dollar is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie wordt verspreid via dat account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook op het officiële Twitter account staat om het te verifiëren.

Pax Dollar

Veel gestelde vragen Pax Dollar

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Pax Dollar wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Pax Dollar’s op te slaan, welke Pax Dollar wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Pax Dollar hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Pax Dollar software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Pax Dollar wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Pax Dollar?

De hoogste prijs ooit gemeten van Pax Dollar bedraagt $1,13.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Pax Dollar?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Pax Dollar kopen?

Pax Dollar kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Kucoin,Huobi, Bittrex, Coinbase, en enkele anderen.

Waar kan ik Pax Dollar verkopen?

Pax Dollar verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Kucoin, Huobi,Bittrex, Coinbase, en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.

Wanneer moet ik Pax Dollar kopen?

Wanneer je Pax Dollar moet kopen, is afhankelijk van je eigen inschatting. Aan de hand van de Pax Dollar koers verwachting kun je een inschatting maken hoe het koersverloop zal zijn, wanneer de Pax Dollar koers laag staat en wanneer de Pax Dollar koers misschien juist gaat stijgen.

Zeker weten wanneer de Pax Dollar koers optimaal is om in te kopen, weet je niet helaas. Net als met beleggen kun je met Pax Dollar kopen of juist verkopen veel geld verdienen, maar ook verliezen. Baseer je daarom goed op de data op deze site, voordat je een keuze maakt of je Pax Dollar koopt.

Wat is de huidige Pax Dollar verwachting?

Aan de hand van de grafieken hierboven kun je zelf een Pax Dollar koers verwachting maken. Met deze informatie kan je een inschatting maken hoe de Pax Dollar koers zich zal gaan ontwikkelen en wat er verwacht mag worden op het gebied van stijgingen van de Pax Dollar koers of juist dalingen.

Houd er rekening mee dat ook de wereldeconomie invloed heeft op de koersverwachting. Zo kan de Pax Dollar koers ook beïnvloed worden door andere crypto's, wereldgebeurtenissen en de economische situatie op de wereld. Maak aan de hand hiervan een zo goed mogelijke Pax Dollar koers verwachting.