Beste sites om USDP te kopen

Pax Dollar verwachting

Pax Dollar (USDP) koers

Rank: #115

$1,00 (-0,34%)

 

Pax Dollar Kopen / Pax Dollar Verkopen?

Binance

Benieuwd naar de actuele Pax Dollar prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,99 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $1,01. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 0,34%. Pax Dollar kopen kan bij Binance en Litebit Op deze pagina delen wij het laatste  USDP nieuws en geven wij tips voor het Pax Dollar kopen. Ook vind je hier de laatste Pax Dollar koers verwachting van onze experts. Nog nooit crypto gekocht? Volg dan eerst deze cursus, tijdelijk in prijs verlaagd. 

Pax Dollar (USDP) koers

Rank: #115

$1,00 (-0,34%)

 

Pax Dollar Kopen / Pax Dollar Verkopen?

Binance

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Etoro logo

eToro

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk eToro

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Pax Dollar Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,01% -0,33% -0,36% +0,72% +1,94%
USD -0,06% -0,34% -0,02% +0,03% +0,04%
ETH -0,82% +0,04% -6,85% -29,16% -90,04%

Pax Dollar verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Pax Dollar kopen? Go to Binance?
Pax Dollar prijs $1,00 Marktkapitaal dominantie 0,03%
Markt cap rang 115 All time high $1,13
Circulerend aanbod 939.520.562 All time low $0,86
Totaal aanbod 939.520.562 Prijs tegenover all time high daling van 11,14%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $942.309.028    

Google Trends

Dagelijks zoeken mensen in Google naar deze cryptocurrency. Maar zijn dit steeds hogere of lagere zoekvolumes? Een hogere zoekvolume betekend dat er meer mensen nieuwsgierig zijn naar deze coin. De belangstelling wordt groter.

 

Social media sentiment

Hoeveel wordt er gesproken op social media over deze coin? Lees het af in deze grafiek aangeboden door Bitcoinexchangenederland.nl:

Pax Dollar koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Pax Dollar 2021? Wat is de Pax Dollar verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Pax Dollar koers

De koers Pax Dollar heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Pax Dollar (USDP) inmiddels op positie 115 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Pax Dollar beschikt over een marktwaarde van ruim $942.309.028. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 115 is het nog relatief klein. De marketcap van Pax Dollar in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,03%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op

Er zijn op het moment van schrijven 939.520.562 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Binance,Litebit,FTX Exchange en Kucoin. Op Binance is het ook gelijk mogelijk om de actuele USDP koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Pax Dollar kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Pax Dollar prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Pax Dollar nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Pax Dollar . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (USDP) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Pax Dollar wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Pax Dollar prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Pax Dollar koers zien. Volg het Pax Dollar nieuws vandaag, het crypto nieuws Pax Dollar is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Pax Dollar

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Welke Pax Dollar wallet zal ik gebruiken?

Er zijn vele crypto wallets die je kunt gebruiken om jouw Pax Dollar’s op te slaan, welke Pax Dollar wallet is aan te raden? Ten eerste moet je beslissen of je jouw crypto’s online of offline op wilt slaan. Offline gaat dit via een ‘hardware’ wallet en online gaat dit via een ‘software’ wallet. Een Pax Dollar hardware wallet is de Ledger Nano X wallet. Dit is een zeer betrouwbare wallet waar je crypto’s beschermt tegen de risico’s van het internet. Een Pax Dollar software wallet is bijvoorbeeld de wallet van de Bitvavo exchange. Dit is de wallet van Bitvavo zelf, die je kunt gebruiken op bijvoorbeeld je mobiel of op je browser en andere devices. Een andere Pax Dollar wallet die je kunt gebruiken is de wallet van Binance (internationale exchange).

Wat is de all time high van Pax Dollar?

De hoogste prijs ooit gemeten van Pax Dollar bedraagt $1,13.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn Pax Dollar?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt.

Waar kan ik Pax Dollar kopen?

Pax Dollar kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance,Litebit, FTX Exchange, Kucoin,OKEX en enkele anderen.

Waar kan ik Pax Dollar verkopen?

Pax Dollar verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance, Litebit,FTX Exchange, Kucoin, OKEX en enkele anderen. Je kan het omruilen voor Euro, USD maar ook stablecoins zoals USDT.