Toon popup

Beste sites om PAX te kopen

Paxos Standard verwachting

Paxos Standard (PAX) koers

Rank: #84

$1,00 (-0,06%)

 

Paxos Standard Kopen / Paxos Standard Verkopen?

Binance

Benieuwd naar de actuele Paxos Standard prijs? De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $1,00 en de hoogste prijs gemeten in deze 24 uur was $1,00. Er is de afgelopen 24 uur een daling van 0,06%. Paxos Standard kopen kan bij Binance en Litebit Op deze pagina delen wij het laatste  PAX nieuws en geven wij tips voor het Paxos Standard kopen. Ook vind je hier de laatste Paxos Standard koers verwachting van onze experts.

Paxos Standard (PAX) koers

Rank: #84

$1,00 (-0,06%)

 

Paxos Standard Kopen / Paxos Standard Verkopen?

Binance

Binance

Keuze om 100+ cryptocurrency te traden.

Bekijk Binance

Bitvavo

Grootste aanbod cryptocurrencies & Laagste fees in NL.

Bekijk Bitvavo

Coinmerce

Bitpanda

Internationale cryptocurrency broker

Bekijk Bitpanda

Coinmotion logo

FTX

De exchange om eenvoudig crypto te kopen en te traden.

Bekijk FTX

Kraken

Kraken

Internationale exchange met vele opties.

Bekijk Kraken

Litebit

Eenvoudig bitcoin en altcoins kopen met iDeal.

Bekijk Litebit

Koers Paxos Standard Prijs verschil per periode

VS 1 uur 24 uur Week Maand Jaar
Euro -0,11% -0,06% +0,10% +1,37% -0,79%
USD -0,11% -0,06% -0,19% +0,03% +0,19%
ETH -0,64% +1,18% -12,10% -7,91% -87,05%

Paxos Standard verdiepende informatie

Doe je researchVerdiepende dataAchtergrond informatie 

Wil je Paxos Standard kopen? Ga naar Binance
Paxos Standard prijs $1,00 Marktkapitaal dominantie 0,06%
Markt cap rang 84 All time high $1,13
Circulerend aanbod 908.874.469 All time low $0,86
Totaal aanbod 908.874.469 Prijs tegenover all time high daling van 11,25%
Maximaal aanbod    
Marktkapitaal $910.417.493    

Paxos Standard koers verwachting 2021 – 2025

Met het belegen in crypto currency wil je natuurlijk een schatting maken over de koersverwachting. Iedereen wil crypto kopen waarvan de verwachting is dat deze omhoog gaat. Maar hoe zit het met Paxos Standard 2021? Wat is de Paxos Standard verwachting voor dit jaar? We raden je aan om het nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Op deze pagina vind jij bijvoorbeeld het laatste nieuws via twitter en kun je de koerstabel live volgen.

Paxos Standard koers

De koers Paxos Standard heeft in de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt, dit heeft geresulteerd in het feit dat Paxos Standard (PAX) inmiddels op positie 84 in de gehele lijst van cryptocurrencies. Paxos Standard beschikt over een marktwaarde van ruim $910.417.493. Ten opzichte van de bitcoin marketcap van 84 is het nog relatief klein. De marketcap van Paxos Standard in vergelijking met Bitcoin is rond de 0,06%, het maximale aantal  coins dat zal worden vrijgegeven staat vastgesteld op .

Er zijn op het moment van schrijven 908.874.469 in omloop, deze worden grotendeels verhandeld op de grootste exchanges als Binance,Litebit,Kucoin en OKEX. Op Binance is het ook gelijk mogelijk om de actuele PAX koers in de gaten te houden.

De prijsstijging / daling heeft veel te maken met de ontwikkelingen binnen de markt en of de markt bullish of bearish eruit ziet. De prijs is ten opzichte van 1 jaar geleden precies veranderd. Om op de hoogte te blijven van de meest actuele koers Paxos Standard kan je altijd deze pagina bekijken. Je vind hier 24/7 dagelijks de Paxos Standard prijs bijgewerkt. Deze is samengesteld op basis van het gemiddelde van de grootste exchanges. Het kan zijn dat jouw exchange daarom een iets hogere of iets lagere prijs aangeeft.

Laatste Paxos Standard nieuws vandaag

Elke maand proberen wij je op de hoogte te brengen van het laatste actuele nieuws rondom Paxos Standard . Zodat je een beter idee hebt van de verwachting (PAX) over de lange termijn om een beter beeld te krijgen van de toekomst van dit project. Het is goed om op de hoogte te zijn van de prijs, maar het is belangrijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, roadmap en andere zaken die er spelen. Hoe meer je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen van een project of bedrijf, hoe beter je de vraag kan beantwoorden of je voor jezelf Paxos Standard wilt kopen of niet.

Op deze manier kan je beter inspelen op de Paxos Standard prijsverwachting van 2021, 2022 en verder. Hieronder kan je de actuele Paxos Standard koers zien. Volg het Paxos Standard nieuws vandaag, het crypto nieuws Paxos Standard is te volgen via hun officiële Twitter account. Alleen officiële en echte informatie zou verspreid worden via onderstaande account. Lees je ergens anders nieuws? Controleer dan of het ook hier staat om het te verifiëren.

Paxos Standard

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is de all time high van paxos-standard?

De hoogste prijs ooit gemeten van Paxos Standard bedraagt $1,13.  Zodra deze prijs hier weer over heen gaat passen wij onze data aan. Je kunt hier dus altijd de meest actuele hoogste prijs ooit aflezen. Tip: Voeg ons toe aan je favorieten en mis geen enkele update.

Waar kan ik rente krijgen op mijn paxos-standard?

Bij verschillende platformen kan je rente krijgen op je cryptocurrencies. De meest bekende platformen zijn Blockfi, Celsius Network en Nexo. Maar ook exchanges als Bitvavo, Binance, Kraken en anderen geven je wekelijks of maandelijks interest. Het is niet bekend of deze specifieke coin ook bij deze aanbieders te staken valt. 

Waar kan ik paxos-standard kopen?

Paxos Standard kopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance,Litebit,Kucoin ,OKEX ,Bittrex en enkele anderen.

Waar kan ik paxos-standard verkopen?

Paxos Standard verkopen kan bij verschillende exchanges. Een aantal van de meest populaire exchanges zijn Binance,Litebit,Kucoin ,OKEX ,Bittrex en enkele anderen. Je kan het omruilen voor euro, usd maar ook stablecoins zoals usdt.